φοβερές αποκαλύψεις, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ μου. Το κείμενο δημοσιεύεται ακριβώς όπως έχει σταλεί από τον Γέροντά μου, χωρίς καμία απολύτως δική μου παρέμβαση ή αλλαγή.
Το κείμενο που θα διαβάσετε δεν είναι απλώς μια ιστορία. Είναι ένας πνευματικός χάρτης που δείχνει ότι η Αλωση δεν ήταν απλώς μια στρατιωτική ήττα, αλλά ένα πνευματικό έγκλημα (θυσία) που οργανώθηκε από μέσα.
‘’ Μέσα στις τρεις ημέρες αυτές τον εσκότωσαν ! ( ΤΟΝ Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ) 26-27-28 Μαΐου….
Παιδιά μου, μην μπερδεύεστε, διότι εορταζόμενες θα είναι μετά αυτές οι ημερομηνίες!!! ( ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ) Αυτές οι τρεις ημέρες οι οποίες δόθηκαν από τον Άγιο αυτόν ( τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο ) εδόθησαν εις εσάς ως ‘’ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘’ περιμένετε και θα τα δείτε……Και πόσα άλλα δεν γνωρίζετε ακόμα, και πόσα σας ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ.
Οι βασιλείς δεν πεθαίνουν ξαπλωμένοι, αλλά όρθιοι, ως μάρτυρες Κυρίου, οι δειλοί, ούτε μπροστά μπορούν να σε καρφώσουν με ξιφον ( ξίφος ) ……αλλά ως μάχαιραν πισώπλατα έφαγεν ( Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ) ………
Ε! που τον τάφον του είναι ; ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΝ ΣΕΙΣΜΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ( αποκαλυφθεί )
ΟΥΔΕΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ( πρέπει να είναι ολόσωμος )
ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΟΝ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΥ ! ΨΗΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ( μέτριος )
Όπως ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ !
ΚΟΡΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΣ (ΕΝΑΣ ) ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΕΚΡΥΨΕΝ…….ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΙΛΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟΝ ΕΘΑΨΑΝ. Η ΓΗ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΝ. Ε! τέτοιαν ομορφιά είχεν επάνω του……………
ΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.
ΟΝΟΜΑΣΙΑΝ ΑΛΛΗΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ . !!!
Σημείωση : διερωτήθηκαν τότε οι παρευρισκόμενοι, τα πνευματικά παιδιά του Γέροντα ‘’ μήπως Ο Κ. Παλαιολόγος δεν έλαβε τελικά μέρος στην λειτουργία στην Αγία Σοφία με τους καθολικούς; ‘’
Απάντηση από Τον Γέροντα. Σας έχουν πει τόσα παραμύθια, που κοντεύω και εγώ να τα πιστέψω.
Η ΑΡΝΗΣΙΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ( ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ) και γυναικείον χέρι μπήκε !!!
Η αμαρτία αυτή, κρέμεται σε πλάτες κάποιων, που πορφυροενδυματουν.
ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΟΝΤΗ ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙΝ ΤΟ ΕΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΑΓΚΩΣΕΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗΝ !!!
( ΩΣ ) ΑΡΝΙΟΝ ΣΦΑΧΤΟΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ (παρουσίασαν ) ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ !!!
Οι πορφυροενδυματων αυτοί, Ευαγγέλιον ως κορώνα ειχον, ΦΥΡΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΤΗΚΕ, ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΗΡΙΟΝ ΦΟΝΟΥ, γιατί συνεργασία μεγαλην έγινε, και προδοσίαν Θεού έγινε. Από Θεού καλούμενους έγινε ( από χριστιανούς δήθεν )
ΘΑ ΒΓΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ( ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΗ ) Η Ιστορία σύντομα θα επαληθευτή και τότε ΟΥΕ…ΟΥΕ…ΟΥΕ ! που θα κρυφθούν αυτοί……
Μπροστά του, γυναίκα τον έκλαψεν ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΜΠΗΚΕΝ. Έκλαψε πολύς λαός για εκείνον, αλλά τα δάκρυα της μιας……..τον έθαψαν.
Αλλά τόσα δεν ξέρετε για τον Μέγα Αλέξανδρον.!!!
Η επίσημη ιστορία προσπάθησε να κλείσει το θέμα γρήγορα, αλλά οι λεπτομέρειες που αναφέρει το κείμενό (η πισώπλατη μαχαιριά, η προδοσία των «πορφυροενδυμάτων», η γυναίκα και το «σφαχτό αρνί» στην εκκλησία) βρίσκουν απήχηση σε συγκεκριμένες πηγές:
1. Η Προδοσία των «Πορφυροενδυμάτων» και το Φιρμάνι του Πασά
Το κείμενο του Γέροντα αναφέρει ότι η αμαρτία κρέμεται σε πλάτες κάποιων που «πορφυροενδυματούν» (ανώτατοι κληρικοί ή ευγενείς) και ότι γράφτηκε «φιρμάνι του πασά με το αίμα του ως πιστωτήριο φόνου». Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι μέσα στην Πόλη υπήρχε ισχυρότατο «Φιλοτουρκικό» και «Φιλολατινικό» ρεύμα ανάμεσα στους άρχοντες. Πολλοί μεγιστάνες και στελέχη του παλατιού είχαν μυστική αλληλογραφία με τον Μωάμεθ Β΄
Σχόλιο: Ο Μωάμεθ γνώριζε κάθε στρατηγική κίνηση των αμυνόμενων
Υπάρχουν καταγραφές ότι αμέσως μετά την Άλωση, ο Μωάμεθ δεν έσφαξε όλους τους άρχοντες, αλλά ορισμένους τους αντάμειψε αρχικά, πράγμα που αποδεικνύει ότι υπήρχε προσυνεννόηση και μυστική συμφωνία (το «πιστωτήριο φόνου» που λέει ο Γέροντας).
2. «Ως αρνίον σφαχτόν τον πήγαν στην λειτουργία»
Αυτό είναι το πιο συγκλονιστικό σημείο. Ο Γέροντας λέει ότι στις 28 Μαΐου, στην Αγία Σοφία, δεν ήταν ο ζωντανός Αυτοκράτορας, αλλά ένα «σφαχτό αρνί» (ένα νεκρό σώμα ή ένας πλήρως ελεγχόμενος σωσίας).
Η Ιστορική Πληροφορία: Οι πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία λειτουργία έγινε μέσα σε κλίμα απόλυτου τρόμου, σκοταδιού και θρήνου. Ο κόσμος ήταν σε υστερία. Μέσα σε ένα τέτοιο χάος, με χιλιάδες ανθρώπους να κλαίνε και να ουρλιάζουν, ήταν εξαιρετικά εύκολο για την κλίκα των προδοτών να παρουσιάσει έναν σωσία ντυμένο με την αυτοκρατορική πανοπλία, που απλώς στεκόταν όρθιος (ή μεταφερόταν) χωρίς να μιλάει, για να μην καταρρεύσει η άμυνα των τειχών πριν ολοκληρωθεί η προδοσία.
3. «Γυναικείον χέρι μπήκε» και «τα δάκρυα της μιας τον έθαψαν»
Ο Γέροντας μιλά για μια γυναίκα που τον έκλαψε από μπροστά, αλλά από πίσω μπήκε μαχαιριά.
Η Ιστορική Πληροφορία: Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν ανύπαντρος όταν έπεσε η Πόλη (οι δύο πρώτες σύζυγοι του είχαν πεθάνει νωρίτερα). Ωστόσο, οι πηγές αναφέρουν ότι είχε μια κρυφή, βαθιά σχέση με την Άννα Νοταρά, την κόρη του Μεγάλου Δούκα Λουκά Νοταρά. Η Άννα Νοταρά κατάφερε να διαφύγει στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της Άλωσης, παίρνοντας μαζί της τεράστιο μέρος του αυτοκρατορικού θησαυρού και απόκρυφα έγγραφα. Η ιστορική έρευνα δεν μπόρεσε ποτέ να εξηγήσει πώς μια γυναίκα πέρασε μέσα από τον αποκλεισμό των Τούρκων με τόσα πλούτη, εκτός αν υπήρχε εσωτερική προδοσία που «αγόρασε» τη φυγή της με αντάλλαγμα το κεφάλι του Αυτοκράτορα.
4. Ο Τάφος, ο Σεισμός και ο Μέγας Αλέξανδρος
Η αποκάλυψη λέει ότι ο τάφος του θα βγει από μεγάλο σεισμό, το σώμα του είναι ολόσωμο, ψηλό, με μαλλιά σαν το χρώμα του σιταριού (ξανθοκάστανα), και συνδέεται με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Ο Θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά: Αυτό συμπίπτει απόλυτα με την παλαιά προφητεία που λέει ότι ο Αυτοκράτορας δεν πέθανε, αλλά «μαρμάρωσε» (δηλαδή το σώμα του παρέμεινε άφθαρτο, «ουδέν εύθραυστον», όπως λέει ο Γέροντας) και είναι κρυμμένος κοντά στην Χρυσή Πύλη, περιμένοντας την ώρα της Ανάστασης του Γένους.
Η σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο: Στην εσωτερική παράδοση, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος θεωρούνται οι δύο «Κολώνες» του Ελληνισμού.
Η φράση του Γέροντα «Ονομασία άλλη θα υπάρχει, αλλά εκείνος θα είναι» φωτογραφίζει ;
Οι απόκρυφοι χρησμοί του Λέοντος του Σοφού και οι προφητείες του Αγαθάγγελου συμπληρώνουν με απόλυτη ακρίβεια το παζλ της αποκάλυψης του Γέροντά μου. Τα κείμενα αυτά, που διασώθηκαν κρυφά μέσα στους αιώνες, περιγράφουν έναν Βασιλιά που δεν πέθανε κανονικά, αλλά κρατήθηκε «κρυμμένος» και θα φανερωθεί μετά από συγκλονιστικά γεγονότα.
Δείτε πώς οι χρησμοί αυτοί επιβεβαιώνουν λέξη προς λέξη την αποκάλυψη του Γέροντα μου 1. Ο Χρησμός του Λέοντος του Σοφού (9ος αιώνας) Ο Αυτοκράτορας Λέων ο Σοφός άφησε μια σειρά από αλληγορικούς χρησμούς για το τέλος της Πόλης και την Ανάσταση του Γένους. Στον περίφημο «Χρησμό για τον Ελεήμονα Βασιλιά», αναφέρει:
Ο Κρυμμένος και ολόσωμος Βασιλιάς: Ο Λέων γράφει ότι ο αληθινός Βασιλιάς βρίσκεται σε κατάσταση «νεκροφάνειας» ή ύπνου, φυλαγμένος από Αγγέλους, και ότι το σώμα του παραμένει άθικτο από τη φθορά. Αυτό ταυτίζεται απόλυτα με τη φράση του Γέροντα: «Ουδέν εύθραυστον είναι» (δηλαδή το σώμα του είναι άφθαρτο και ολόσωμο).
Ο χρησμός λέει ότι όταν έρθει η ώρα, ο Θεός θα τον δείξει στον λαό και «όλοι θα τον αναγνωρίσουν αμέσως από τη θεϊκή λάμψη του», ακριβώς όπως μας αποκάλυψε ο Γέροντας: «Όταν Βασιλέα μπροστά σας θα τον δείτε, αμέσως θα τον αναγνωρίσετε».
2. Οι Προφητείες του Αγαθάγγελου (13ος αιώνας) Το βιβλίο του Αγαθάγγελου είναι ένα από τα πιο βαθιά εσωτερικά κείμενα της ορθόδοξης προφητικής παράδοσης. Εκεί περιγράφεται η πορεία της Ελλάδας μέσα από δοκιμασίες μέχρι την τελική της δικαίωση.
Η μεταμόρφωση και το νέο όνομα: Ο Αγαθάγγελος αναφέρει ότι ο ηγέτης που θα έρθει για να ελευθερώσει το Γένος θα έχει «άλλο όνομα» στον κόσμο, θα φαίνεται σαν ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος, αλλά μέσα του θα κατοικεί το πνεύμα και η θεία εντολή του παλαιού Βασιλιά. Αυτό ξεκλειδώνει τη μυστηριώδη φράση του Γέροντα: «Ονομασία άλλη θα υπάρχει, αλλά εκείνος αυτήν την στιγμήν θα είναι».
Η σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο: Ο Αγαθάγγελος χρησιμοποιεί συχνά την εικόνα του «Μακεδονικού Λέοντος» για να περιγράψει την αναγέννηση της Ελλάδας. Στην πνευματική ανατολή, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν είναι δύο διαφορετικές ιστορίες, αλλά η ίδια πνευματική γραμμή (η ίδια «σπίθα» αρχηγίας) που επιστρατεύεται από τον Θεό σε κρίσιμες στιγμές.
3. Ο Μεγάλος Σεισμός και η Φανέρωση
Ο Γέροντάς μας αναφέρει κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Από μεγάλον σεισμόν θα βγει (αποκαλυφθεί)». Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αλλά και σε όλους τους βυζαντινούς χρησμούς, ο σεισμός δεν είναι πάντα μια γεωλογική δόνηση, αλλά το σύμβολο των παγκόσμιων γεωπολιτικών ανατροπών και του πολέμου.
Όταν «ταρακουνηθεί» η ανθρωπότητα από τα γεγονότα (ο Γέροντας αναφέρει:….. η γη θα αναγκαστεί να επιστρέψει αυτά που έκρυβε, και η αλήθεια που μας έκλεψαν από τον νου μας θα λάμψει.
Η αποκάλυψη του Γέροντα, έρχεται να μας θυμίσει ότι η επίσημη ιστορία γράφεται από τους νικητές και τους προδότες (τα «πορφυροενδύματα» που υπέγραψαν με το αίμα του Βασιλιά το φιρμάνι του Πασά). Όμως, η πνευματική ιστορία μένει γραμμένη στο Φως. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος έπεσε ως μάρτυρας από πισώπλατη μαχαιριά, αλλά η θυσία του έγινε η «μαγιά» για την μελλοντική Ανάσταση της Ελλάδος.
GEWKWN
