Ο Ερντογάν απειλεί να βομβαρδίσει με πυραύλους την Αθήνα!

0
380

O Πρόεδρος Τουρκίας Ερντογάν απειλεί να βομβαρδίσει την Αθήνα. Με χαλαρό ύφος και έτσι είναι πιο πειστικός..:

«Ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε τους πυραύλους μας. Αναφέρετε τον Typhoon/Τυφώνα και οι Έλληνες φοβούνται, λέγοντας ότι θα χτυπήσει την Αθήνα. Φυσικά και θα χτυπήσει…»

H Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις της. Δεν πρόκειται για απλή ρητορική πολέμου καθώς τη συνοδεύει από δημιουργία τετελεσμένων για την υλοποίηση του δόγματος της ”Γαλάζιας πατρίδας” όπως το νομοσχέδιο που προβλέπει την μονομερή ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο με οριοθέτηση ζωνών ενεργειακής, οικονομικής εκμετάλλευσης θαλάσσια επέκταση 200 ν.μ και δέσμευση 152 βραχονησίδων και μικρών νησιών που η Τουρκία επικαλείται ότι αυτά δεν εμπίπτουν στη Συνθήκη Λοζάνης. Η Τουρκία δήλωσε πως αποτελεί γι αυτήν casus belli μια ενδεχόμενη επέκταση 12νμ από πλευράς Ελλάδας.

Επί του πεδίου και στα πλαίσια της άσκησης EFES 2026 έγινα γυμνάσια απόβασης στη Σμύρνη.

Τουρκικό αεροσκάφος Ναυτικών Επιχειρήσεων ATR-72/600 ASW ίπταται ανενόχλητο άνωθεν τόσο του ελληνικού, όσο και του κυπριακού εναέριου χώρου.Το τουρκικό αεροσκάφος έφτασε λίγα μόλις μίλια μακριά από τις κυπριακές ακτές. Καθηλωμένα τα ελληνικά F-16 που σταθμεύουν στο Α/Δ της Πάφου..

dimpenews.com

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροDaily Mail> Iδού τα 3 χαρακτηριστικά που πρόδωσαν την κατασκευή του COVID σε εργαστήριο.Το ένα από αυτά ταίριαζε με υλικό που βρέθηκε σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna του 2016!
Επόμενο άρθροΜπαίνουμε στα «ανεξερεύνητα νερά» της ύπαρξης
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ