Εγκαταλείπει τις ΗΠΑ η Jolie – Πωλητήριο στη βίλα της για 30 εκατ. ευρώ: Δεν ανήκω εδώ

0
157

Η πολυτελής κατοικία, που ανήκε παλαιότερα στον θρυλικό σκηνοθέτη Cecil B. DeMille, θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά ακίνητα 

Η Angelina Jolie φαίνεται πως ετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, καθώς έβγαλε προς πώληση την ιστορική της έπαυλη στο Λος Άντζελες έναντι σχεδόν 30 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει μόνιμα τις ΗΠΑ μόλις ενηλικιωθούν τα δίδυμα παιδιά της.

Η πολυτελής κατοικία, που ανήκε παλαιότερα στον θρυλικό σκηνοθέτη Cecil B. DeMille, θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά ακίνητα του Χόλιγουντ.

Η ίδια έχει αφήσει να εννοηθεί εδώ και καιρό ότι δεν αισθανόταν ποτέ πραγματικά «δεμένη» με το Λος Άντζελες, ενώ φέρεται να σκέφτεται να περάσει περισσότερο χρόνο στην Καμπότζη και στην Ευρώπη, αναζητώντας ηρεμία και ιδιωτικότητα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αγαπώ τη χώρα μου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν την αναγνωρίζω.

Πάντα ζούσα στο εξωτερικό. Η οικογένειά μου είναι διεθνής », δήλωσε ο σταρ του Χόλιγουντ σε συνέντευξη Τύπου στην Ισπανία το 2025.

www.bankingnews.gr

Πηγή: www.bankingnews.gr

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροWestad: Κίνδυνος «μαύρου κύκνου» – Προειδοποίηση για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρά τη συνάντηση Τραμπ -Σι
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ