Στίβεν Μ. Γκριρ – Ο «γκουρού» των UAP προειδοποιεί: «Ετοιμάζουν fake εισβολή εξωγήινων σε παγκόσμια κλίμακα»

0
449

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του ερευνητή Steven Greer, εκφράζονται προειδοποιήσεις για τον σχεδιασμό μιας εικονικής εισβολής από εξωγήινους σε παγκόσμια κλίμακα από μη ελεγχόμενες ομάδες εντός της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Ο Greer υποστηρίζει ότι η επιχείρηση βασίζεται σε εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία, ικανή να παραπλανήσει όχι μόνο την κοινή γνώμη αλλά και υψηλόβαθμους κρατικούς αξιωματούχους.

Κατά τους ισχυρισμούς του, ο κύριος στόχος αυτού του σχεδίου είναι η πρόκληση παγκόσμιου φόβου, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για την εγκαθίδρυση μιας συγκεντρωτικής παγκόσμιας διακυβέρνησης με απεριόριστες εξουσίες και έλλειψη λογοδοσίας.

Ο ερευνητής επισημαίνει ότι η τεχνική δυνατότητα για την υλοποίηση μιας τέτοιας «σκηνοθετημένης επίθεσης» στον πλανήτη είναι πλέον υπαρκτή.

Πηγή: www.pronews.gr

STRANGERS E-BOOKS
Προηγούμενο άρθροΣοκαριστικό! Το χρέος των ΗΠΑ ξεπέρασε το μέγεθος της εθνικής οικονομίας για πρώτη φορά μετά το 1946!
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στη Μ. Ανατολή: Οι ΗΠΑ ανέπτυξαν 11 C-17A Globemaster με πολεμικό φορτίο – 200 αεροσκάφη στον Περσικό
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ