ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ανακοπή καρδιάς υπέστη 27χρονος στα Χανιά – Κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή

· Κατοχικά Νέα

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, όταν ένας νεαρός εργαζόμενος σε ξενοδοχειακή μονάδα κατέρρευσε αιφνιδίως, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους παρευρισκόμενους. Η άμεση κινητοποίηση των διασωστών αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς η έγκαιρη παροχή πρώτων βοηθειών του έσωσε τη ζωή.

Πρόκειται για 27χρονο άνδρα, καταγόμενος από το Πακιστάν, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/4), με το πλήρωμα ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Βάμου να φτάνει άμεσα στο σημείο.

Οι διασώστες προχώρησαν χωρίς καθυστέρηση σε ενέργειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), καταφέρνοντας να τον επαναφέρουν στη ζωή. Στη συνέχεια, ο 27χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, η άμεση επέμβαση των διασωστών αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της υγείας του νεαρού άνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: www.newsbeast.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Χέρια ανθρώπων σε ένδειξη υποστήριξης, ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Εικονικές νοσηλείες και έξι πρόσωπα στον ανακριτή

Εγκατάσταση ασφάλειας, ενδεικτική φωτογραφία, όχι από την ένοπλη εισβολή στη ΛάρισαΕΛΛΑΔΑ

ΛΑΡΙΣΑ – ΕΝΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Δύο φύλακες όμηροι και πυροβολισμοί εναντίον τρίτου

Κτίριο σε αστικό περιβάλλον, φωτογραφία αρχείου, όχι το γραφείο του υπουργούΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ: Τι συνέβη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *