Οι πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βόρειας Σαουδικής Αραβίας έχουν αφήσει άναυδους τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Πολλοί μάλιστα αναρωτιούνταν εάν τα βίντεο που κυκλοφορούν είναι αληθινά ή όχι.
Σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα, η Jabal Al-Lawz στην περιοχή Tabuk γνώρισε έντονη χιονόπτωση την Τετάρτη, συνοδευόμενη από πυκνή ομίχλη και ισχυρούς ανέμους.
Οι θερμοκρασίες στην περιοχή φέρονται να έπεσαν απότομα, φτάνοντας ακόμη και τους μείον 4 βαθμούς Κελσίου.
Στην πραγματικότητα, όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε τέτοια γεωγραφικά πλάτη και μάλιστα σε μία από τις πιο άνυδρες και θερμές χώρες του κόσμου, δεν είναι και τόσο ασυνήθιστες.
Δείτε ΕΔΩ με Άραβες να κάνουν… σκι!
Rare snow in Tabuk's mountains prompts Saudis to drive up, camp by their cars and share videos online capturing unusual snowy scenes. pic.twitter.com/DS6nnY8VnH
— The National (@TheNationalNews) December 17, 2025
ΦΩΤΟ:Freepik
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice



