ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πεντάχρονη πέταξε το νεογέννητο αδερφάκι της από τον 4ο όροφο

· Κατοχικά Νέα

Μια τραγωδία στη Ρωσία έχει σοκάρει όλους. Ένα μωρό μόλις 21 ημερών έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από παράθυρο τέταρτου ορόφου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πεντάχρονη αδερφή του φέρεται να το έριξε από το παράθυρο, ενώ τα δύο παιδιά είχαν μείνει μόνα στο σπίτι.

Το περιστατικό έγινε στο χωριό Βασιλίεβο της Ρωσίας. Η μητέρα τους είχε φύγει από το σπίτι, ενώ ο πατέρας ήταν στη δουλειά. Περαστικοί άκουσαν μια παιδική φωνή να φωνάζει από τον τέταρτο όροφο και στη συνέχεια είδαν το ακίνητο μωρό στο έδαφος. Οι μάρτυρες περιγράφουν ότι έμειναν παγωμένοι μπροστά στο φρικτό θέαμα.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν αμέσως τον θάνατο του βρέφους, που είχε πέσει σε τσιμεντένιο δάπεδο από ύψος περίπου 12 μέτρων. Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για τον θάνατο του μωρού.

Η μητέρα αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης. Οι αρχές ερευνούν αν η πεντάχρονη ένιωσε ζήλια για το νέο μέλος της οικογένειας και γιατί η μητέρα άφησε τα δύο παιδιά μόνα τους. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκείνη την ώρα η μητέρα είχε πάει σε μια φίλη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοπικές πηγές υποστηρίζουν ότι το κοριτσάκι ήταν αναστατωμένο με την παρουσία του νέου μωρού στο σπίτι και από ζήλια το έριξε από το παράθυρο. Οι αρχές όμως εξετάζουν και άλλες πιθανές εκδοχές για το πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

Ο επικεφαλής της περιοχής Ζελενοτόλσκ, Ταταρστάν, Μιχαήλ Αφανάσιεφ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και κάλεσε όλους τους γονείς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να μην αφήνουν ποτέ τα παιδιά τους χωρίς επίβλεψη.

.f-news.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της ΣανγκάηςΔΙΕΘΝΗ

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης

Εσθονία: Το ΝΑΤΟ απογείωσε αεροσκάφη μετά από είσοδο drones στον εναέριο χώροΔΙΕΘΝΗ

Εσθονία: Ένα drone παραβίασε τον εναέριο χώρο στα νοτιοανατολικά — τουρκικά F-16 του ΝΑΤΟ απογειώθηκαν από το Ämari

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία Έμπολα

Μία απάντηση στο “Πεντάχρονη πέταξε το νεογέννητο αδερφάκι της από τον 4ο όροφο”

  1. Η ζήλια σε μικρή ηλικία είναι χειρότερη και από σύνδρομο στέρησης στην ηρωίνη.
    Δεν φταίει το 5χρονο, έχουν δίκιο που λένε ότι πρέπει οι γονείς να είναι σε εγρήγορση….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά