Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Ο ηγέτης της Ρωσίας ανακοίνωσε ρωσω-κουβανική στρατιωτική συνεργασία για πρώτη φορά μετά τον «ψυχρό πόλεμο»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξουσιοδότησε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και τις μυστικές υπηρεσίες να διεξάγουν επιχειρήσεις στο έδαφος της Βενεζουέλας, σηματοδοτώντας μια απότομη κλιμάκωση των προσπαθειών των ΗΠΑ να ρίξουν την κυβέρνηση του Νικολά Μαδούρο.

Η ρωσική αντίδραση δείχνει να είναι άμεση: Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ της χώρας του και της Κούβας και στέλνει στρατιωτικούς συμβούλους και όπλα στην Κούβα.

Η συνεργασία σε στρατιωτικό επίπεδο γίνεται για πρώτη φορά μετά τον «ψυχρό πόλεμο».

Με απλά λόγια η Ρωσία μπαίνει στο «μαλακό υπογάστριο» και στα μετόπισθεν των ΗΠΑ την ίδια στιγμή που η ενίσχυση της Βενεζουέλας με οπλικά συστήματα από Κίνα και Ιράν (εμφανώς) συνεχίζουν να εισέρχονται στην χώρα της Καραϊβικής

Επιθέσεις σε εδάφη της Βενεζουέλας

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εντός της επικράτειας της Βενεζουέλας, μια κλιμάκωση της επιχείρησης που έχει ως στόχο πλοία στη θάλασσα.

«Σίγουρα εξετάζουμε τώρα το έδαφος, επειδή έχουμε την θάλασσα υπό έλεγχο», δήλωσε ο Τραμπ. Όταν ρωτήθηκε γιατί ήταν απαραίτητες οι επιθέσεις κατά των πλοίων, αντί για έλεγχοι από την Ακτοφυλακή, ο Τραμπ απάντησε:

«Προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό εδώ και χρόνια».

«Ποτέ δεν είχε αποτέλεσμα όταν το κάνατε με έναν πολύ πολιτικά ορθό τρόπο», είπε ο Τραμπ σχετικά με τη χρήση της Ακτοφυλακής αντί των εναέριων επιθέσεων.

Οι ανακοινώσεις έρχονται την στιγμή που βομβαρδιστικά Β-52 εκτελούν περιπολίες στις ακτές της νοτιο-αμερικάνικης χώρας.
pronews.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek