Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Η κυβέρνηση της Βρετανίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (11/9) τη σύναψη κρατικής σύμβασης αξίας 400 εκατομμυρίων λιρών (462 εκατ. ευρώ) με την Google Cloud, στο πλαίσιο έργου για την ανταλλαγή διαβαθμισμένων πληροφοριών με τις ΗΠΑ, μερικές ημέρες προτού πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Η επένδυση σε άυλες υπηρεσίες πληροφορικής του αμερικανικού κολοσσού «θα αυξήσει τις ασφαλείς επικοινωνιακές συνδέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, επιπλέον τις εταιρικές σχέσεις στα πεδία των πληροφοριών και της ασφάλειας» που υπάρχουν ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.

Οι βρετανικές υπηρεσίες πληροφοριών και το υπουργείο Άμυνας θα μπορούν στο πλαίσιο αυτό να χρησιμοποιούν «τις τελευταίες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από την Google Cloud, ιδίως στην τεχνητή νοημοσύνη, στην ανάλυση δεδομένων και στην κυβερνοασφάλεια», συνεχίζει το κείμενο.

Το Λονδίνο πρόσθεσε ότι η χρήση αυτής της ασφαλούς τεχνολογίας «εγγυάται ότι κρίσιμα δεδομένα του υπουργείου Άμυνας» θα παραμείνουν «υπό τον άμεσο έλεγχο του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η ανακοίνωση αυτή δημοσιοποιήθηκε ενώ δεν απομένει ούτε μια εβδομάδα προτού επισκεφτεί τη Βρετανία ο πρόεδρος των ΗΠΑ (17η-18η Σεπτεμβρίου). Αναμένεται να τον συνοδεύουν επικεφαλής μεγάλων αμερικανικών εταιρειών των κλάδων της τεχνολογίας και των ψηφιακών υπηρεσιών, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Θα πρόκειται για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα του ενοίκου του Λευκού Οίκου, μαζί με τη σύζυγό του, Μελάνια. Κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κάνει δυο επίσημες επισκέψεις στη χώρα.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek