Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Η Τούλσι Γκάμπαρντ (Tulsi Gabbard), διευθύντρια των Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί και η ίδια πιστεύει στην ύπαρξή τους, ενώ υπόσχεται να «μοιραστεί την αλήθεια» για τα UFO σύντομα.

Η κα Γκάμπαρντ βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «Pod Force One» της New York Post αυτή την εβδομάδα. Παρότι δεν μοιράστηκε πολλές πληροφορίες σχετικά, άφησε – μεταξύ άλλων – να εννοηθεί ότι έχει πολλές απόρρητες πληροφορίες για τους εξωγήινους.

Η επικεφαλής, η οποία εποπτεύει τον συντονισμό των 18 υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αν «είναι πιθανό να υπάρχουν εξωγήινοι» και απάντησε με δισταγμό: «Έχω τις δικές μου απόψεις και γνώμες. Σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι, πρέπει να είμαι προσεκτική με αυτά που μοιράζομαι».

Όταν όμως η δημοσιογράφος την «πίεσε» να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση, τότε αποκρίθηκε πως «ναι, είναι δυνατό».

Εν συνεχεία, είπε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν έχει «τίποτα να μοιραστεί με το κοινό σχετικά με τους εξωγήινους και τα UFO», αλλά δεσμεύτηκε να αποκαλύψει την αλήθεια όταν έρθει η ώρα. «Συνεχίζουμε να αναζητούμε την αλήθεια και πάντα θα τη μοιραζόμαστε με τον αμερικανικό λαό».

Στο Κογκρέσο συχνά θέτονται ερωτήματα για το τι γνωρίζει η κυβέρνηση για τα UFO. Πέρυσι, μια υποεπιτροπή εποπτείας της Βουλής πραγματοποίησε πολλές ακροάσεις σχετικά με το θέμα. Ο ίδιος ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θέλει να αποχαρακτηρίσει προηγούμενα αρχεία «συναντήσεων» με εξωγήινους, καθώς «θα μπορούσε να υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες».

Να υπενθυμίσουμε πως οι ΗΠΑ έχουν ανά διαστήματα μοιραστεί διάφορα βίντεο από πιθανές πτήσεις UFO, που έχουν καταγραφεί από κάμερες. Ένα από αυτά αφορά το UFO «σφαίρα της Μοσούλης», που εντοπίστηκε το 2016 από αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος στο Ιράκ. Δείτε το βίντεο:

Ένα άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το 2023, κάνει λόγο για UFO στην εμπόλεμη Μέση Ανατολή. Και αυτό δόθηκε στον Τύπο από την Αμερικανική κυβέρνηση:

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek