Θρήνος για τον Αντρίγια Ντελίμπασιτς – Πέθανε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μόλις στα 44 του χρόνια

0
8

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς, πέθανε την Τετάρτη (19/3), έπειτα από μακρά μάχη με σοβαρή ασθένεια σε ηλικία 44 ετών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2023 και αφού χειρουργήθηκε είχε επιστρέψει ως αθλητικός διευθυντής της Μπουντούτσνοστ το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα όμως επέστρεψε και τελικά ο Μαυροβούνιος δεν κατάφερε να βγει ξανά νικητής.

 

 

Το πέρασμά του από τη χώρα μας έγινε στο πρώτο μισό της σεζόν 2006/07, όταν αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ σκοράροντας 1 γκολ και καταγράφοντας 1 ασίστ.

Έπαιξε σε 100 επίσημους αγώνες για την Παρτιζάν και σημείωσε 48 γκολ. Εκτός από την ΑΕΚ, έπαιξε επίσης για τις Μαγιόρκα, Μπενφίκα, Μπράγκα, Μπέιρα Μαρ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ράγιο Βελισσάν, Σουτιέσκα.

ethnos.gr

 

ezoic
Προηγούμενο άρθροΌλες οι «βόμβες» από τα απόρρητα έγγραφα της δολοφονίας Κένεντι -Τι λένε για μυστικές υπηρεσίες, Μόσχα, Κάστρο, σκοπευτή
Επόμενο άρθροΤο Κορμι το πλενεις καθε μερα , εσωτερικα πλενεις;; Μα το κακο συνηθως απο μεσα ερχεται!!
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ