ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Αν υπήρχε έστω μία αμφιβολία τώρα πλέον είναι σίγουρο – Το γνωστό «πλυντήριο» των θανάτων από τα εμβόλια έκανε την εμφάνισή του – Πήρε θέση η Παγώνη για τον θάνατο του Δημήτρη Σούρα

· Κατοχικά Νέα

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (20/11) για τον θάνατο του γνωστού ψυχιάτρου Δημήτριου Σούρα, αναφέροντας πώς «ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην “ομπρέλα” των φαρμάκων».

Συγκεκριμένα η Μ.Παγώνη τόνισε πως «υπήρχε μία βακτηριακή λοίμωξη, ένα μικρόβιο, που λέγεται σταφυλόκοκκος. Δυστυχώς, θα υπήρχε μία εστία στον οργανισμό του. Το μικρόβιο θα μεταφέρθηκε με το αίμα στα διάφορα ζωτικά όργανα.

Στη συνέχεια, έκανε νεφρική ανεπάρκεια και δυστυχώς, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην “ομπρέλα” των φαρμάκων που δόθηκε από τους θεράποντες ιατρούς».

«Το μικρόβιο εξαπλώθηκε γρήγορα, έγινε η σήψη και ήλθε ο θάνατος. Προφανώς, πρέπει να είχε και μία καθυστέρηση στην απόφαση να πάει σε γιατρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι εάν πήγαινε νωρίτερα, θα είχε σωθεί. Όμως, όσο ταχύτερα πάμε σε γιατρό, τόσο το καλύτερο και περισσότερες οι πιθανότητες να γίνουμε καλά», προσέθεσε.

karditsastakra.com

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Τριπλή πίεση στην ελληνική οικονομία από τον Σεπτέμβριο: Επιτόκια, ενέργεια και τιμές σε νέο τεστ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρεύμα: Άλμα 67% στη χονδρική μέσα σε μία εβδομάδα – Τι μπορεί να σημαίνει για τους επόμενους λογαριασμούς

ΕΛΛΑΔΑ

«Θα αφορούν όλους τους πολίτες» – Ωραία, να γνωρίσουμε επιτέλους αυτόν τον «ΟΛΟ»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά