ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κοζάνη: Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο 17χρονος που κατέρρευσε ενώ έκανε πατίνι

· Κατοχικά Νέα

Σε ανακοπή καρδιάς οφείλεται, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Κοζάνης Θωμάς Σαραφίδης, η πτώση του 17χρονου που έκανε πατίνι στην πόλη το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως είπε ο κ. Σαραφίδης, στην αρχή, εντύπωση των στελεχών του ΕΚΑΒ τα οποία έλαβαν την σχετική κλήση, ήταν ότι επρόκειτο για τραυματισμό από πρόσκρουση. Τελικά, όμως, διαπίστωσαν ότι το περιστατικό αφορούσε ξαφνική αναίτια λιποθυμία και απώλεια αισθήσεων.

«Αυτόπτης μάρτυρας πρόσεξε ότι το αγόρι κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα, για την ακρίβεια με ταχύτητα βηματισμού», συμπλήρωσε ο ίδιος διευκρινίζοντας ότι η διασωλήνωση του 17χρονου και η νοσηλεία του στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης είναι η ανακοπή καρδιάς την οποία υπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά πληροφορίες που μετέφερε, τέλος, ο κ. Σαραφίδης, το αγόρι είχε κάποιες ενοχλήσεις, είχε επισκεφθεί πριν λίγες ημέρες ξανά το νοσοκομείο και είχε εξεταστεί, χωρίς ωστόσο να έχει πρκύψει κάποιο εύρημα στην εξέταση αυτή.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

2 απαντήσεις στο “Κοζάνη: Ανακοπή καρδιάς υπέστη ο 17χρονος που κατέρρευσε ενώ έκανε πατίνι”

  1. 17χρονος πέθανε σαν 77χρονος. Άλλαξαν φαίνεται τα δεδομένα μετά από τους πειραματικούς εμβολιασμούς σωτηρίας. Για αυτό είχαν τότε επεκταθεί και σε παιδιά, ώστε να απολαμβάνουν όλοι τα οφέλη της απελευθέρωσης. Όλοι έχουν δικαίωμα να γίνουν μέρος της συγκομιδής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά