Διαφημίσεις

Τοτε που ολοι εβαλαν το μαχαιρι στο λαιμο των υπαλληλων να πανε να κανουν την ευθανασια τους ….εγινε ποτε καποιος ελεγχος; Και αν ναι …ποιος φορεας τον εκανε και με ποιο νομικο δικαιωμα εκοψε καποιο προστιμο;;..

Θα μου πεις τι θυμασαι και εσυ τωρα εε;; Βαρεθηκα την ευθυνη σας και τον εξαναγκασμο ολων σας …αλλα μες στα χωραφια που να σταθεις με τα ψηλοτακουνα να πεις …ρε συρε και γαμησου και εσυ !

Για πειτε λοιπον ..ποια εταιρια δεχθηκε ελενγχο και προστιμο τελικα; και απο ποιους ;

Τωρα το αφεντικουλη σας νοιωθει περηφανος που φυτεψε μερικους στο χωμα ;;

Εσεις δουλευετε ακομα στο ιδιο αφεντικουλη σας ;;

Χρονια πολλα για την Σημερινη γιορτη του Οχι στους σημερινους πολιτες Ηρωες αυτης της χωρας , το δικο μας οχι το 2015 το εχετε κανει γαργαρα ομως εε… ευθυνη και ηρωισμο θελουμε μονο αν ειναι κανα αιωνα μακρια απο εμας !!!

Και πηγατε ολοι στην Παρελαση …οι γονεις περηφανοι να δουν τα παιδια τους να γινονται οι ιδιοι σκλαβοι του συστηματος που τα ευνουχισε το λιγοτερο !!!

Καταθεσαν στεφανι ολοι οι συλλογοι , αθλητικοι κλπ …για τα μπολιασμενα παιδια τους …για τα παιδια με το νεο προσδοκιμο ζωης , ολοι περηφανοι για την ιστορια μας !..Ολοι πλεον πελατες τεχνικοι σε οποια ασθενεια επιλεξει η μεγαλοεταιρια … με βαση παντα το μελλοντικο χαρτοφυλακειο και ποσο θα γραψει καθε χρονο η μετοχη !

Ορθιες ξευτιλες ολες οι παλιες εν ζωη γενεες που τολμησαν να βαλουν κουστουμακι να καμαρωσουν και να τους καμαρωσει ο κοσμος ο τοπικος , λουστραρισμενοι με υφος αρχοντα οι πολιτικοι τοπαρχες στη εθνικη εορτη χωρις ιδεα για την εθνικη καταστροφη που συναινεσαν απο χεσιμο φοβιστικο !

Λαος γεματος φοβο με μνημη χρυσοψαρου και γνωση μιας κουραδας γιoρτασε το ενδοξο παρελθον του …αλλα παρελθον ειναι ηδη και η αρχη της συγκομιδης που χασαμε τα παντα …δεν το βλεπετε ακομα ..αλλα θα το δουν τα βλασταρια σας… θα δουν την δειλια σας και θα την ζησουν οταν εσεις ολοι οι αρχοντες εχετε φυγει απο αυτο τον βουρκο ….χαρειτε την ψευδαισθηση και το θεατρο σας λοιπον , τουλαχιστον δεν θα δικαστειτε σαν εγκληματιες και προδοτες της φυλης σας …!

Stranger ..

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Μια σκέψη στο “Αληθεια εγινε ποτε ελεγχος η κοπηκε καποιο προστιμο σε εταιρια τοτε με τον Κοβιντ;;”
  1. Παρακμή με πολίτες αποβλακομενους από την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου των συστημικών μμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek