Διαφημίσεις

 

Εδώ και πολλά χρόνια, η Αραβική Χερσόνησος εγείρει μεγάλα ερωτήματα στους κλιματολόγους, αφού οι βροχές στις τοπικές ερήμους κατά κάποιο τρόπο έχουν γίνει πιο συχνές. Αν και, αν το επιθυμείτε, όλα μπορούν να εξηγηθούν από το λεγόμενο δίπολο του Ινδικού Ωκεανού, στο οποίο η Αραβική Χερσόνησος είναι, λες, το ακραίο σημείο εκτόνωσης:

Τα τελευταία 5 χρόνια και πάνω, στην Αραβική Χερσόνησο έχει προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα – πηγές νερού που έχουν αρχίσει να λειτουργούν ανάμεσα σε άμμους και ερήμους. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, όλα μπορούν να εξηγηθούν εδώ, καθώς η Σαουδική Αραβία είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να γυρίσετε μια ταινία για τους Ινδιάνους Mojave – τα φαράγγια εκεί δεν είναι χειρότερα από το Κολοράντο:

Και όπου υπάρχουν φαράγγια, υπάρχουν και υπόγεια ποτάμια, στα οποία κάτι έχει φράξει την έξοδο. Και τώρα, όπως φαίνεται, ανοίγουν αυτοί οι δρόμοι.

Ωστόσο, χθες ή προχθές μια άλλη ανοησία για την Αραβική Έρημο εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα:

Δεν χρειάζεται να είστε σπουδαίος γεωλόγος για να το δείτε ως μια συνηθισμένη πυρσό αερίου που προέρχεται από το κοίτασμα. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η δάδα είναι αρκετά ασυνήθιστη.

Ο πλησιέστερος γεωλογικός συγγενής του θαύματος είναι ο λεγόμενος Darvaza, ένας φλεγόμενος κρατήρας στο Τουρκμενιστάν. 

Αλλά το Darvaza είναι απλώς μια οπτική απεικόνιση της διαδικασίας ανάπτυξης κρατήρα, στην πραγματικότητα, το ίδιο το αέριο δεν σκάει στην επιφάνεια έτσι. Στη Νταρβάζα, ο κρατήρας δεν εμφανίστηκε ως δια μαγείας – μια τρύπα ανοίχτηκε εκεί από γενναίους σοβιετικούς γεωλόγους, ήθελαν να δώσουν ένα δώρο γενεθλίων στον αγαπητό Λεονίντ Ίλιτς. Αλλά μετά κάτι πήγε στραβά. Αλλά κανείς δεν τρύπησε τίποτα στην αραβική έρημο – το αέριο, όπως λένε, ήρθε από μόνο του.

Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε τα λεγόμενα Μεγάλα Σημεία του Τέλους του Κόσμου στην ισλαμική εσχατολογία:

– Τρεις γιγάντιες ρωγμές σχηματίζονται στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφήσουν ό,τι υπάρχει στην επιφάνεια της γης από πάνω τους. Το ένα θα είναι στα ανατολικά, ένα άλλο στα δυτικά και το τρίτο στην Αραβική Χερσόνησο. Αυτό θα συμβεί μετά την απελευθέρωση του Dajjal και την επιστροφή του Ιησού, ειρήνη σε αυτόν, από τον ουρανό. Αυτά τα γεγονότα θα συμβούν σχεδόν ταυτόχρονα.

– θα εμφανιστεί μεγάλη φωτιά στην κοιλάδα Adn (στην Υεμένη), η οποία θα οδηγήσει τον κόσμο προς τα δυτικά.

Σημειώστε ότι τα λεγόμενα Μικρά Σημάδια έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα:

Η άνυδρη έρημος θα χαρεί, η έρημος θα χαρεί και θα ανθίσει σαν τριαντάφυλλο. Ησαΐας 35:1

Πάω να κάνω κάτι νέο. και ιδού, αυτό θα συμβεί, ξαφνικά θα δεις αυτό: Θα φτιάξω δρόμο στην έρημο και ποτάμια στην έρημο. Ησαΐας 43:19

Δεδομένου ότι το πρασίνισμα των ερήμων δεν έγινε σε μια μέρα, η τρύπα στο έδαφος από την οποία θα προέλθει η φωτιά δεν θα εμφανιστεί αμέσως – θα μεγαλώσει σταδιακά. Σήμερα το αέριο θα σπάσει τον βράχο σε ένα μέρος, αύριο σε ένα άλλο, και μεθαύριο ο Darvaza θα γίνει ένα μικρό, μικρό μοντέλο του τι συμβαίνει στην Υεμένη, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Το πρώτο από τα μεγάλα σημάδια του τέλους του κόσμου εμφανίστηκε”
  1. Είχα δει μία ταινία ” το τέλος του κόσμου”( έχουν βγει τόσα σενάρια για το θέμα) όπου ένας πλανήτης πλησίαζε την Γη και όσο πλησίαζε άρχιζαν οι φυσικές καταστροφές, πτώση μετεωριτών, σεισμοί, ηφαίστεια, πλημμύρες κτλ.Το τέλος του κόσμου θα ερχόταν όταν όλοι οι μεγάλοι γνωστοί πλανήτες θα ευθυγραμμιζονταν με το πλανήτη Σείριο Α ο οποίος θεωρείται το κέντρο του γαλαξία..ο Σείριος Α βρίσκεται στον αστερισμό του Κύων το σκυλί του Ωρίωνα (κυνηγός)..Οι άνθρωποι θα έπρεπε να ενεργοποιήσουν τα 7 αρχαία πνεύματα τα οποία ήταν θαμμένα,μέσα στην Γη.. Έψαχναν κάποια αγάλματα όπως αυτά που βρίσκονται στο νησί του Πάσχα, όταν ξυπνήσουν τα πνεύματα τότε ο πλανήτης που πλησίαζε την Γη θα καταστρεφόταν και οι άνθρωποι και η Γη θα σώζονταν..Οι Έλληνες κατάγονται από τον Σείριο Ε , φυτό ουράνιο..Το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να βρω τώρα την ταινία..( ίσως να την έχετε δει).. Επίσης να αναφέρω ότι την18/1/2025 θα έχουμε ευθυγράμμιση 6 πλανητών και την 28/2/2025 ευθυγράμμιση 7 πλανητών..Η ευθυγράμμιση όλων των πλανητών θα φέρει το απόλυτο Χάος στη Γη..Ο Χριστός ο ίδιος είπε να κοιτάζουμε τα ουράνια σημάδια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek