Διαφημίσεις
Εάν βγει η παρανοϊκή Kamala Harris στις ΗΠΑ να θυμάστε το ελληνικό χρηματιστήριο θα μετατραπεί σε bear market και θα κινηθεί έως τον Ιανουάριο 2025 έως τις 1.180 μονάδες από 1.390 μονάδες την τρέχουσα περίοδο
Μπορεί το ελληνικό χρηματιστήριο κόντρα σε όλα και σε όλους να εγκλωβιστεί σε bear market και να οδηγηθεί προς τις 1.180 μονάδες ή πτώση 15%;
Είτε αρέσει, είτε όχι το ελληνικό χρηματιστήριο έχει τα χάλια του μαύρα.
Για όσους μας παρακολουθείτε γνωρίζετε τις θέσεις μας, τον Απρίλιο 2024 τονίσαμε πρώτη φορά ότι το πάρτι τελείωσε στο ελληνικό χρηματιστήριο έως το τέλος του 2024… φθάσαμε τέλη Οκτωβρίου 2024 και η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε…
Αλλά ερχόμαστε με ένα πιο δυσοίωνο σενάριο.
Εάν βγει η παρανοϊκή Kamala Harris στις ΗΠΑ να θυμάστε το ελληνικό χρηματιστήριο θα μετατραπεί σε bear market και θα κινηθεί έως τον Ιανουάριο 2025 έως τις 1.180 μονάδες από 1.390 μονάδες την τρέχουσα περίοδο.
Μόνη περίπτωση να αποτραπεί αυτό το σενάριο είναι να κερδίσει ο Trump ο οποίος είναι μακράν ο καλύτερος σε σχέση με την τραγική Kamala Harris.

Σε περίπτωση νίκης του Trump – θεωρούμε ότι θα κερδίσει ο Trump 5 Νοεμβρίου 2024 – βλέπουμε το ελληνικό χρηματιστήριο 1.700 μονάδες τέλη Ιανουαρίου 2025 με χαμηλό τις 1.350 μονάδες που θα δούμε σύντομα ίσως και έως τις 1.320 μονάδες αλλά θα αποτραπούν οι 1.180 μονάδες.

Ως προς τις ανοησίες με ώριμης αγοράς να θυμάστε…

Α)Η αναβάθμιση σε development market δηλαδή ώριμη αγορά του ελληνικού χρηματιστηρίου από την Morgan Stanley Capital International πάει για τα μέσα του 2026 όχι το 2025.

Β)Θεωρούμε κακή εξέλιξη και βλέπουμε μεγάλη πτώση όταν αναβαθμιστεί σε ώριμη αγορά.
Να θυμάστε αναβάθμιση σε ώριμη αγορά = πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Με Kamala Harris πουλήστε τα πάντα

Εάν στο κακό, στο τραγικό σενάριο εκλεγεί στις ΗΠΑ η Kamala Harris προτείνουμε να πουλήσετε τα πάντα καθώς όποιος έχει διαβάσει το οικονομικό της πρόγραμμα ο Τσίπρας φαίνεται φιλελεύθερος.
Ο Trump έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επιδιώξει παγκόσμια ειρήνη σε αντίθεση με την Kamala Harris που θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο του Biden του χειρότερου Προέδρου των ΗΠΑ.
Βέβαια θα πείτε με 35 τρισεκ δολάρια δημόσιο χρέος η Wall Street είναι κοντά σε ιστορικά υψηλά λόγω της FED και της παρανοϊκής πολιτικής επαναγοράς ιδίων μετοχών που φθάνει τα 970 δισεκ. δολάρια ετησίως στις ΗΠΑ…

www.bankingnews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek