Διαφημίσεις

Οι γυναίκες έχουμε πει ότι συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ. Σήμερα ενεργοποιήσαμε όλα τα μέλη μας, όπου οι άνδρες έχουν όλοι έναν μήνα δωρεάν στην υπηρεσία μας!

Όλοι όσοι θα κάνουν εγγραφή από 26-10-2024 μέχρι 26-11-2024 θα έχουν έναν μήνα δωρεάν σε όλες τις υπηρεσίες μας! Αυτή η προσπάθεια γίνεται για να αυξήσουμε τα μέλη μας και να έχει η υπηρεσία μας σωστή απόδοση, ώστε να εκτελούμε σωστά το έργο και την αποστολή μας!

Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και των κοινωνικών δικτύων πρέπει να προσέξουμε τα ψεύτικα προφίλ, τις ψεύτικες φωτογραφίες κ.ο.κ. Γι’ αυτό, σε εμάς οι λογαριασμοί που έχουν την ένδειξη «πιστοποιημένος» θα είναι 100% βέβαιο ότι είναι αληθινοί άνθρωποι. Σε λογαριασμούς που δεν έχουν αυτή την πιστοποίηση, θα πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να ανεβάσετε την προσωπική σας φωτογραφία στο προφίλ σας (αλλιώς δεν νομίζουμε ότι κάποιο προφίλ μπορεί να έχει σωστή απόδοση και επιτυχία). Θυμηθείτε ότι τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα έγιναν επιτυχημένα και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για εκατομμύρια ψεύτικα προφίλ (bots), κατάφεραν όμως με αυτόν τον τρόπο (με την απάτη) να κυριαρχήσουν στο Ίντερνετ και να ελέγχουν τι θα πεις (ελευθερία λόγου υπό πόλεμο) και ποιον θα βλέπεις! Εμείς έχουμε μηδενική ανοχή σε ψεύτικα προφίλ και όλοι μαζί πρέπει να έχουμε την ίδια στάση και προσπάθεια!

Η διαδικασία πιστοποίησης για το αν ο καθένας μας λέει την αλήθεια για το θέμα του εμβολιασμού γίνεται μέσω gov και υπεύθυνης νομικής δήλωσης, ώστε να έχουμε νομική κάλυψη. Όποιος πει ψέματα θα είναι νομικά υπεύθυνος για αυτή του την πράξη!

Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος αυτή τη στιγμή με τα δεδομένα που μας παρέχει το γενικό σύστημα στο οποίο ζούμε!

Οι προσφορές και οι δωρεάν συνδρομές θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι να ενταχθούν στο σύστημά μας αρκετά μέλη. Ας πούμε, ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι τα 500 μέλη. Για αυτό μιλήστε στους φίλους σας και προωθήστε τη σελίδα anemvoliastoi.gr, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν άμεσα!

Πρέπει να συνεχίσουμε να παραμετροποιούμε το σύστημά μας για να διορθώνουμε τεχνικά λάθη. Χρειαζόμαστε συνεχείς νέες εγγραφές και τη διάθεση από τα μέλη μας να επικοινωνούν μαζί μας, για να μας δείχνουν τι δεν λειτουργεί σωστά.

Παρατηρήσαμε ότι το σύστημά μας, λόγω κάποιας άγνωστης κίνησης που κάνετε όταν ξεκινάτε την εγγραφή σας, περνάει κάποιους λογαριασμούς όχι ως προφίλ στο «Ανεμβολίαστοι» αλλά ως συγγραφείς. Εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτόν τον ρόλο. Αν έχετε κάνει εγγραφή και δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας για να αλλάξετε φωτογραφία ή να φτιάξετε το πεδίο «ποιος είμαι» κ.ο.κ., τότε θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να ξανακάνετε εγγραφή από την αρχή!Σβησαμε και ενημερωσαμε αυτους τους λογαριασμους και τους ειπαμε να κανουν εκ νεου εγγραφη!

Αν σας έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα με την εγγραφή σας, το προφίλ σας, την πληρωμή σας κ.ο.κ., θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο admin@anemvoliastoi.gr για να το λύσουμε μαζί!

Μπορούμε όλοι μαζί, με πολύ λίγο κόπο και χρόνο, να δημιουργήσουμε ένα πολύ μεγάλο εργαλείο που μπορεί να φέρει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που μας απασχολεί… Φυσικά, αυτό θα γίνει αν δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Βοηθήστε μας να το κάνουμε σωστά και με επιτυχία!

Μιλήστε στους φίλους σας για εμάς, μιας και το σύστημα ελέγχου του Ίντερνετ δεν θέλει τόσο πολύ να γίνει γνωστή η υπηρεσία μας!

Με εκτίμηση σε όλους τους φίλους,

Νικόλας Γκόνος – Stranger

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Μια σκέψη στο “Ενεργοποιηθηκαν ολα τα μελη του anemvoliastoi.gr ΔΩΡΕΑΝ ! Μαθε τι κανουμε και τι στοχους εχουμε ..!”
  1. Καλό Φθινόπωρο, εύχομαι. Σε σύγκριση με όσους ανθρώπους δεν θέλουν να ενημερώνονται τι συνέβη, όταν άρχισαν να διατίθενται τα εμβόλια για τον κορωνοιό και ούτε καν απόρησαν ή νευρίασαν, ενόσω το κράτος έμμεσα ή άμεσα απειλούσε τους πολίτες πως αν δεν εμβολιαστούν, δεν θα τους επιτρέπεται να συνεχίζουν να εργάζονται, να μπαίνουν σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες, εγώ ανησυχούσα: μήπως πάθω κάποιο ατύχημα και μου βάλουν μολυσμένο MRNA αίμα από δότη ή παντρευτώ κάποια που έχει όντως εμβολιαστεί και μου είπε ψέματα πως δεν το έχει κάνει. Το anemvoliastoi.gr όπως το είδα την πρώτη φορά, μου θύμισε το Facebook. Μια ιστοσελίδα όμως που θα φιλοδοξούσε να γίνει μια αληθινή παρέα και όχι ένα απρόσωπο μέσο, όπου άνθρωποι ..σέρνουν.. χιλιάδες φίλους, πίσω τους. Ο μόνος λόγος που δικαιολογείστε να ζητάτε συνδρομή -επειδή πρέπει να πληρωθεί ο server- είναι επειδή δεν έχετε διαφημίσεις. Ελπίζω για όσους εγγράφονται, αυτό να αλλάξει στο μέλλον. Επειδή οι περισσότεροι γύρω μας, δεν φέρονται τίμια και πιθανόν να δηλώνουν ανεμβολίαστοι για να γραφτούν κάπου επειδή αισθάνονται μοναξιά, καλό θα ήταν, όσα ζευγάρια πιθανόν προκύψουν από την επικοινωνία εκεί μέσα, να σκεφτούν σοβαρά να επισκεφτούν έναν γιατρό ή ένα κέντρο εμβολιασμού που θα επιβεβαιώσει, πως όντως δεν είναι εμβολιασμένο. Επειδή είμαι αρκετά αυστηρός σε πολλές καταστάσεις, θα το έθετα ως όρο, στην μελλοντική σύζυγο μου. Ευχές επομένως για την προσπάθεια και να δημιουργηθεί επίσης στην Ελλάδα μια κλινική με καθαρό αίμα. Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek