ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Η Χεζμπολάχ αναλαμβάνει την ευθύνη για χτύπημα κατά οικίας Νετανιάχου. Χεζμπολάχ: Ο νεοναζισμός στη Γερμανία δικαιολογεί τα εγκλήματα του σιωνιστικού φασισμού!

· Κατοχικά Νέα

Η Χεζμπολάχ αναλαμβάνει την ευθύνη για χτύπημα κατά οικίας Νετανιάχου. Αξιωματούχος της Χεζμπολάχ: Καταδικάζουμε έντονα τις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών που δικαιολογούν τη δολοφονία αμάχων από τον σιωνιστικό εχθρό. Ο νεοναζισμός στη Γερμανία δικαιολογεί τα εγκλήματα του σιωνιστικού φασισμού. Εάν η μνήμη σας είναι επιβαρυμένη με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τότε εσείς και όσοι εκπροσωπείτε συμμετέχετε σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για άλλη μια φορά.

(Thierry Meyssan: ο Νετανιάχου είναι οπαδός του Jabotinsky-ιδρυτή Σιωνιστικού Ρεβιζιονισμού- που ήταν φασίστας και εταίρος του Μουσολίνι . Ο πατέρας του Νετανιάχου ήταν Γραμματέας του σιωνιστο-φασίστα Jabotinsky! ΒΙΝΤΕΟ)

Αξιωματούχος της Χεζμπολάχ: Η Αντίσταση αναλαμβάνει την πλήρη αποκλειστική της ευθύνη για την επιχείρηση της Καισάρειας και τη στόχευση του σπιτιού του εγκληματία πολέμου και ηγέτη του σιωνιστικού φασισμού. Τα μάτια των αντιστασιακών βλέπουν και τα αυτιά τους ακούν. Αν τα χέρια μας δεν μπόρεσαν να σε φτάσουν αυτή τη φορά, τότε ανάμεσα σε εμάς και σε σένα, είναι μόνο ημέρες, είναι μόνο νύχτες και είναι και το πεδίο των μαχών…. Τελούμε υπό την παρουσία των μαρτύρων και των οικογενειών τους, χαίρουμε της εμπιστοσύνης του Κυρίου στο λαιμό και στους ώμους μας, μαθαίνουμε στην υπομονή και στην παρηγοριά … Και ο λαός και οι μάρτυρές μας είναι η συνείδηση ​​αυτής της Αντίστασης, είναι η πιστή καρδιά της και η ακλόνητη ψυχή της. Παρακαλούμε τον Θεό να μας διατηρήσει πιστούς στην δική σας υπηρεσία !

Xεζμπολάχ: η Αμερική είναι η Μητέρα της Τρομοκρατίας! Νομίζατε ότι θα υψώναμε τις ταπεινωτικές λευκές σημαίες; Η απάντησή μας θα είναι φωτιά στη φωτιά, αίμα στο αίμα και σίδερο στο σίδερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κινεζική σημαία ως συμβολική εικόνα για τη διαμαρτυρία έξω από την κινεζική πρεσβείαFEATURED

ΗΠΑ: Πάστορας συνελήφθη ενώ προσευχόταν έξω από την κινεζική πρεσβεία – Κατηγορήθηκε για «unlawful entry»

Εθελοντές σε χώρο διανομής τροφίμων ως συμβολική εικόνα για το Lighthouse Food RescueFEATURED

Σαν Χοσέ: Απείλησαν πάστορα με πρόστιμα έως 20.000 δολάρια την ημέρα ενώ μοίραζε δωρεάν τρόφιμα σε πάνω από 1.000 ανθρώπους

Κουνούπι σε κοντινή λήψη ως συμβολική εικόνα για την έξαρση West Nile στο Λος ΆντζελεςFEATURED

Έκρηξη West Nile στο Λος Άντζελες: 100 κρούσματα, 5 θάνατοι και έξαρση κουνουπιών στη Νότια Καλιφόρνια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *