Διαφημίσεις

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στην περιοχή του Πολύχρονου, στη Χαλκιδική, καθώς βρέθηκαν οστά σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάντρι Μουραλασβίλι, ενώ βρέθηκαν και έγγραφα που ανήκουν στον εξαφανισθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ένας άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης σε χωράφι όταν εντόπισε οστά.

Το συγκεκριμένο χωράφι βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου πριν από δύο χρόνια, το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022, είχαν χαθεί τα ίχνη του 41χρονου, μετά από τροχαίο, όταν το ΙΧ που φέρεται να οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου.

Μόλις εντόπισε τα οστά ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και μόλις έσπευσαν οι δυνάμεις, εντόπισαν και έγγραφα, τα οποία ανήκουν στον αγνοούμενο.

Ένα ακόμη δημοσίευμα στην εφημερίδα «Βραδυνή» αναφέρει πως, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι από φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα και το δίπλωμα του Μπάντρι Μουραλασβίλι.

Τα οστά έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να ταυτοποιηθεί μέσω εξέτασης dna εάν τελικά ανήκουν στον Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος είναι αγνοούμενος για δύο χρόνια.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022 μετά από τροχαίο. Στο σημείο είχαν σπεύσει κάτοικοι από το Πολύχρονο αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δεν εντόπισε κανείς τον οδηγό.

Κάποιοι μάρτυρες έλεγαν ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος όμως είχε φύγει από το σημείο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν από ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και εθελοντές δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του με αστυνομικές πηγές να σημειώνουν πως στο χωράφι στο οποίο εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες τα οστά, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί κάτι λόγω του δύσβατου της περιοχής αλλά και της πολύ πυκνής βλάστησης.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek