Διαφημίσεις

🔵 A US intelligence source has shared with us a top-secret document from the NGIA, dated October 15-16, that details Israel’s preparations for a massive operation in Iran.

🔻 According to the report, the United States has seen ALBM (air-launched ballistic missiles) such as… pic.twitter.com/rVYS6fIwqx

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι διαβάζουμε στο κείμενο άνωθεν :

“Πηγή πληροφοριών των ΗΠΑ μοιράστηκε μαζί μας ένα άκρως απόρρητο έγγραφο από την NGIA, με ημερομηνία 15-16 Οκτωβρίου, που περιγράφει λεπτομερώς τις προετοιμασίες του Ισραήλ για μια τεράστια επιχείρηση στο Ιράν.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δει ALBM (βαλλιστικούς πυραύλους που εκτοξεύονται από αέρα) όπως “Golden Horizon” (τουλάχιστον 16 πύραυλοι) και “Rock” (τουλάχιστον 40 πύραυλοι) στην αεροπορική βάση Hatsrim από τις 8 Οκτωβρίου είναι εκεί.

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία αναχαίτισε αρκετούς πυραύλους αέρος-εδάφους (ASM) στις αεροπορικές βάσεις Ramot David και Ramon, υποδεικνύοντας μια επικείμενη επίθεση.

Επιπλέον, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε άσκηση LFE στις 15 Οκτωβρίου για να εξασκήσει τον ανεφοδιασμό αέρος-αέρος και τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης με μεγάλο αριθμό αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον τριών δεξαμενόπλοιων KC-707, ενός AWAC G -550 Gulfstream.

 

Αυτή η διαβαθμισμένη αναφορά προέρχεται από την Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών, μέρος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.   “

—————————————————————————————————–

Προφανώς αυτή η διαρροή δεν ήταν ατύχημα. Η μόνη φορά που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο είναι όταν υπάρχει σοβαρή διαφωνία εντός της ίδιας μυστικής υπηρεσίας ως προς την ορθότητα ή τη σοφία αυτού που γίνεται λόγω της πολύ μεγαλύτερης ανατροπής που αναμένεται από αυτά που συζητούνται. 

Σε αυτή την περίπτωση, το χτύπημα είναι κυριολεκτικά ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Είναι σαφές ότι η ισραηλινή επίθεση είναι πολύ μεγαλύτερηαπό ότι έγινε ποτέ στο παρελθόν, και το γεγονός ότι ήδη σχεδιάζουν μια απάντηση από το Ιράν σημαίνει ότι ΞΕΡΟΥΝ ότι η επίθεση θα είναι σοβαρή, και μεγάλη αλλά θα το κάνουν πάντως.

Για τους Αμερικανούς της μυστικής υπηρεσίας, που εκτιμούν ότι η Ρωσία, η Κίνα και η Βόρεια Κορέα έχουν δεσμευτεί να παρέμβουν, σημαίνει την έναρξη του οπλιτικού μέρους του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου – ο οποίος θα γίνει πυρηνικός πολύ γρήγορα, και μερικοί τύποι μέσα στην μυστική υπηρεσία έχουν αποφασίσει μόνοι τους ότι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να γίνει , ούτε να πεθάνει η χώρα τους.

Άρα η διαρροή είναι σοβαρή γιατί η ανάκρουση θα είναι σοβαρή – ακόμη και υπαρξιακή .

Είμαστε στο τέλος του παιχνιδιού.

Σας είχαμε προειδοποιήσει πριν από όλους ότι το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν θα είναι μεγάλο ΕΔΩ

Σχετικό και αυτό ΕΔΩ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek