Διαφημίσεις

..Και επειδη εχω βαρεθει τους νεοαφυπνισμενους ΓΚΟΥΡΟΥ που εμφανιστηκαν κατοπιν εγκληματος εκ του ασφαλους να το παιξουν αντιστασιακοι και “παιδια του Λαου” για να ενημερωσουν τον Ελληνα για ολα οσα εχω γραψει τα τελευταια δεκαπεντε χρονια …να σας θυμισω για να αποφυγουμε και την Μνημη Χρυσοψαρου οτι …!

Ειμαι ο Πρωτος και νομιζω μοναδικος ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ που απο την πρωτη μερα της ειδησης οτι υπαρχει ενα κρυωμα στην Κινα (κατι που ειχα πει οτι θα γινει 7+ χρονια πριν συμβει) που εθεσε το θεμα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε ολο το αφηγημα !!…Μαλιστα ηταν η πρωτη μου θεση για να εξηγησω σε ολους οτι το αφηγημα ειναι λαθος και στημενο …χρησιμοποιησα την τρομοκρατια ως μεσω λογικης για ολους …στο πως εν καιρο και εποχης τρομοκρατιας (ειμαστε η γενια της τρομοκρατιας) κανενα κρατος στον κοσμο δεν εκανε ερευνα αν εχουμε πραγματικη ασθενεια και οχι Βιοτρομοκρατικο χτυπημα !

Μετα για τον επομενο χρονο + …μεχρι να ερθουν τα εμβολια και τα αφηγματα του τρομου εκανα επι εναμιση σχεδον χρονο καθε βραδυ ζωντανες συναντησεις ονλινε  στο τελεγκραμ (περαν αρθρων και βιντεο μου ) οπου επειθα ολους και συμβουλευα για τους τροπους που θα αποφυγουν τον εμβολιασμο τους !…Για αυτες μου τις πραξεις το συστημα φυλακης μας με καταδικασε σε αποδομηση και δολοφονια ονοματος- χαρακτηρα μου εκλεισε ολα τα καναλια επικοινωνιας με δεκαδες χιλιαδες χρηστες και εκανε την Σελιδα μου Κατοχικα Νεα να χασει το 90% της επισκεψιμοτητας της …περαν των δικαστικων υποθεσεων που εκρεμουν απεναντι μου !

Καταφεραμε να ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ … ενω θα μπορουσαμε σε μια κανονικη δημοκρατια λογω απηχησης και επιρροής της σελιδας μας να εχουμε ΣΩΣΕΙ πολλες εκαντονταδες χιλιαδες συνανθρωπων μας …Τα πραγματα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους και οχι να ξεχναμε !

Σημερα απολαμβανω …δεκαδες μην πω εκαντονταδες ανθρωπους του Ιντερνετ , του youtube , βλογκερς κλπ …που προσωπικα βοηθησα στο να υπαρχουν και να γινουν γνωστοι οπου μιλωντας την Γλωσσα μου , την θεωρεια μου , της επεξηγησεις  μου ..να απολαμβανουν ενα κοινο να αυξανει μονιμα και οι ιδιοι να γινονται διασημοι …χωρις το συστημα να τους κοβει …μιας και ηταν ο καλυτερος τροπος να πνιχθει η πηγη και να εξαφανιστει ..ουτε ενας απο αυτους δεν μιλησε για οσα πηρε απο εμας σαν πληροφορια η σαν στηριξη ..ουτε ενας απο ολους δεν ειπε οτι μας εκλεισαν καναλια , μας φιμωνει το ιντερνετ κοκ κοκ !

Σημερα απολαμβανω …της συστημικες σελιδες να μιλουν την γλωσσα μας , να γραφουν σε τιτλους ορους που ..πριν μερικα χρονια οι ιδιες αυτες συστημικες σελιδες κοροιδευαν με μεγαλους τιτλους ! Οι ιδιες σελιδες που εγραφαν για τους παρακατιανους και της κασσανδρες που φοβιζουν τον κοσμο ..σημερα εχουν ολοκληρες ομαδες για να δημοσιογραφουν πανω στον Παγκοσμιο Πολεμο που ερχεται ..πανω στην επισιτιστικη που ερχεται και πολλα ακομα… Δικα μου λογια , ερευνες θεσεις του τι ερχεται …πριν δεκα χρονια !

Επρεπε να με εξαφανισουν για να μπορουν να συνεχιζουν της ατζεντες τους , για να μπορουν να πληρωνονται της διαφημισεις τους , επρεπε να ενωθουν οι μετριοι ..στην μετριοκρατεια τους για να οδηγουν αυτοι την πληροφορια που σκοτώνει …και οχι την πληροφορια που μπορει να αλλαξει και να σωσει ..στην στιγμη που πρεπει !

Για να μην γινει σημαια τους λοιπον και η Παγκοσμια Πρωτη αναφορα μας και τοποθετηση μας για το θεμα τρομοκρατιας και κοβιντ το αφηνω εδω…θα μου πεις ποιος θα το δει και ποιος θα εχει το υθος να το αναδημοσιευση … εδω σταματησαν να μας αναδημοσιευουν μεχρι και σελιδες που φιαξαμε εμεις και καναμε δωρο σε “ερευνητες”…θα παραδεχθουν ολοι οι αλλοι την αληθεια ;.. Τα γραπτα μενουν …μπορει να μας εκλεισαν την στροφιγγα στο νεο απολυτα ελεγχομενο Ιντερνετ αλλα τουλαχιστον οποιος πεσει πανω μας αν πραγματικα ψαχνει την αληθεια μπορει να την βρει μεσα στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ βιβλιοθηκη μας που ειναι η μοναδικη στο Ελληνικο ιντερνετ που εχει πληροφορια και ερευνα γεννημενη απο εμας ..και οχι κοπυ παστε αλλα εμενα θα αναγνωρισεις γιατι ειμαι παιδι του συστηματος !

Stranger…

 

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Επειδη δεν θελω καποιος αυριο να το κανει Σημαια του ….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek