Διαφημίσεις

Εμεις φερνουμε ολη την πληροφορια για ολα τα θεματα , εσεις με βαση την βιωματικη σας εμπειρια στον δρομο που εχουμε μαζι περπατησει κρινετε αναλογα , αρθρο πανω στο 818 και το τι σημαινει … που μολις μπηκε στο πεδιο πληροφοριας !

Οι αγγελικοί αριθμοί είναι ορισμένοι αριθμοί όπου καθένας από αυτούς αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο νόημα ή ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Συχνά φαίνεται να εμφανίζονται συχνότερα στη ζωή σας όταν οι άγγελοι ή οι πνευματικοί σας οδηγοί επιθυμούν να στείλουν ένα μήνυμα.
Αυτός ο αγγελικός αριθμός 818 είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αριθμούς και φέρει σοβαρούς συμβολισμούς για το πνευματικό πεδίο.
Το 818 σημαίνει ευλογίες ή τύχη όσον αφορά το ταξίδι σας στη ζωή. Το σύμβολο αυτό είναι επαρκές για να σας δώσει το μήνυμα ότι η τύχη και ο πλούτος έρχονται σε σας σε αφθονία.

Το νόημα του αγγελικού αριθμού 818 είναι ότι οδεύετε προς την οικονομική ή υλική ευημερία. Απαιτεί πώς θα πρέπει να πάτε να διατηρήσετε μια θετική αξιολόγηση.

Αυτό το μήνυμα από τους αγγέλους σας είναι ότι μεγάλα θαύματα έρχονται σύντομα στο δρόμο σας. Απλά παραμείνετε αισιόδοξοι, να σκέφτεστε πάντα θετικά και να είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε ό,τι σας προσφέρεται.

Οι Άγγελοι σχεδιάζουν δίπλα σας για να κανονίσουν να αρπάξετε απρόσμενες καταστάσεις και οφέλη στη νομισματική και κοσμική φάση της ζωής σας.

Ο αριθμός 818 είναι τόσο θετικός για τον πλούτο και την αφθονία που έρχεται σύντομα. Να ακούτε πάντα την εσωτερική σας φωνή, το ένστικτό σας, τα προαισθήματά σας. Είναι απαραίτητο να καταλάβετε επίσης ότι οι άγγελοι σας είναι μαζί σας όλη την ώρα.

Η δύναμη των οκτώ: 818

Πώς η αριθμολογική ανάλυση του 818 επηρεάζει τη σημασία του;

Με άλλα λόγια, ο αριθμός 818 αποτελείται από τον μεγάλο αριθμό 8 και ο αριθμός 1 διδάσκει για τους μετασχηματισμούς. Εάν το άθροισμα των ψηφίων από τα δεξιά είναι 8 + 1 + 8 = 17 και προσθέτοντας τα ψηφία του συγκεκριμένου αθροίσματος από τα δεξιά- τότε 1 + 7 = 8. Το ψηφίο 8 σημαίνει τη θεία, πνευματική ανύψωση, την τελική και ολοκληρωμένη κατάληξη.

Το σύμβολο της λογιστικής είναι ότι σηματοδοτεί το τέλος του κύκλου και τη δυνατότητα ενός νέου κύκλου. Αυτό συμβαίνει επειδή το 8 είναι παρόν μέσα στο 818, και αυτό είναι ένα σήμα ότι μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αφύπνιση που έρχεται με την αλλαγή μπροστά στη ζωή κάποιου.

Ποιο είναι το συμβολικό νόημα του αριθμού αγγέλου 818;

Ο αγγελικός αριθμός 818 παρέχει μηνύματα προσωπικής ανάπτυξης, μεταμόρφωσης και ευημερίας. Σας κάνει επίσης να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο της ζωής σας και σας κάνει να θέλετε να ασκήσετε περισσότερο έλεγχο για να διαμορφώσετε το μέλλον σας.

Ο αριθμός 8 συμβολίζει επίσης το κάρμα ή το γεγονός ότι ό,τι συνεισφέρετε επιστρέφει σε εσάς. Επομένως, το 818 έχει να κάνει με το να είσαι θετικός, να είσαι ειλικρινής και να καλωσορίζεις την αλλαγή[1].

Πώς επηρεάζει η πνευματική σημασία του 818 την πορεία της ζωής σας;

Η θεϊκή σημασία του αριθμού 818 έχει να κάνει με τις διαδικασίες του πένθους και της αναγέννησης. Γίνεστε με την πάροδο του χρόνου και η διαδικασία της πνευματικής ανάπτυξης απαιτεί συχνά να πεθαίνετε για τον παλιό εαυτό σας και να αναγεννιέστε.

Πρέπει να αφήσει κανείς πίσω του ορισμένες πτυχές που αποτελούν μέρος του παλιού τρόπου ύπαρξης για να δώσει χώρο σε πιο ενδυναμωμένες πτυχές Μπορείτε να το φανταστείτε όπως το φίδι που αποβάλλει το δέρμα του ή ο Φοίνικας που αναγεννιέται από τις στάχτες του Το 818 είναι ένα σημάδι ότι ήρθε η ώρα να κάνετε έναν έλεγχο του τι αφήνετε πίσω.

Το μονοψήφιο 3 σημαίνει επίσης ότι υπάρχει κυκλικότητα και αντιμεταθέσεις των γεγονότων και ότι πρέπει να βιώσουμε προσωρινά στάδια που μπορεί να μην είναι τόσο ευτυχισμένα όσο το σημερινό ή τόσο πλούσια ή εμπνευσμένα όσο το τρέχον πριν έρθουν καλύτερα πράγματα.

Βρίσκεστε στις άγονες εποχές της ζωής σας αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε το έδαφος στη ζωή σας να αναπληρωθεί για αυτό που έρχεται στη συνέχεια[2].

Ποια διδάγματα μπορούμε να αντλήσουμε από τη βιβλική έννοια του 818;

Σύμφωνα με τη Βίβλο, το αριθμητικό ψηφίο οκτώ συμβολίζει τη νέα ζωή, ενώ ο αναγνωριστικός αριθμός ένα συμβολίζει τα νέα ξεκινήματα.

Ο αριθμός 818 από την άποψη της αλληλουχίας συνδέεται με το ότι το παλιό πεθαίνει και το νέο γεννιέται, αντικαθίσταται. Το μόνο σίγουρο στη ζωή είναι ότι το ένα κεφάλαιο διαδέχεται το άλλο.

Αυτή η αντιστοίχιση αριθμών υποδηλώνει ότι η απώλεια, η ταλαιπωρία ή ακόμη και η αντιληπτή αντιξοότητα είναι σε ευθυγράμμιση με το θέλημα του Θεού. Όταν η αντιξοότητα ξανασηκώνει το κεφάλι της στη ζωή, τότε μπορεί να λάβει χώρα βαθύτερη ανανέωση.

Οι παλαιότεροι δημιουργούνται για μεγαλύτερες συγκομιδές και οι μεγαλύτεροι δημιουργούνται μέσα από λαμπρές περιόδους σπάνια ευλογημένης στείρας σαμουριάς.

Έτσι, μια περίοδος δυσκολιών μεταφράζεται σε μια διαδικασία προσωπικής σωματικής μεταμόρφωσης σε έναν νέο εαυτό. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρίσκεστε τώρα στην κοιλάδα κάποιου προβλήματος, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι το πρωί ακολουθεί πάντα τη νύχτα.

Σημασία 818 Αριθμός Αγγέλου σε διάφορες πτυχές:

Τι καθοδήγηση προσφέρει ο 818 για τη βελτίωση των σχέσεων και της αγάπης;

Το 818 συντονίζεται με τη δύναμη του 8 και η σημασία του 818 είναι ότι ανακαλύπτετε πώς να θέτετε τα όριά σας και να είστε απόλυτα αυθεντικοί σε μια σχέση.

Για πρώτη φορά, αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι ο συμβιβασμός δεν σημαίνει αυτοθυσία ή εγκατάλειψη της διαίσθησης.

Καθώς κατέχετε την αξία σας, ασκείτε καλύτερες σχέσεις πάνω στην πρόσληψη καλύτερων σχέσεων αντί να κρατάτε μια βρώμικη σχέση που δεν ανταποκρίνεται στην πρόοδό σας.

Αυτός ο αγγελικός αριθμός εκτιμά τη σκληρή δουλειά μέσα σας και σας διαβεβαιώνει ότι σχέσεις αξιοπρέπειας και εκτίμησης εξελίσσονται για εσάς.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά μέχρι να αποφοιτήσετε από τον πόνο του παρελθόντος, να κρίνετε τον εαυτό σας ή να κάνετε τα στραβά μάτια στις κόκκινες σημαίες.

Η πραγματική οικειότητα είναι δυνατή μόνο όταν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις καταχρήσεις του παρελθόντος ή τις τοξικές σχέσεις σας. Να θυμάστε ότι επιτρέπεται και να δίνετε και να παίρνετε μη υλική αγάπη[3].

Πώς μπορεί ο αριθμός αγγέλου 822 να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη καριέρα και οικονομικά;

Το 818 συμβολίζει ότι σύντομα θα βιώσει κανείς νέα εξέλιξη στην καριέρα ή στα οικονομικά του λόγω προηγούμενων γεγονότων. Πολύ πιθανόν, να προετοιμάζεστε εδώ και πολύ καιρό μέσω προθέσεων, εκπαίδευσης ή αλλαγών καριέρας για να προσελκύσετε μεγαλύτερη ευημερία στην εργασία και το βιοπορισμό σας.

Αυτός ο συνδυασμός αριθμών υποδηλώνει ότι όλες οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν σύντομα. Θα λάβετε τις ανταμοιβές της προηγούμενης εργασίας σας μέσω προαγωγής, εξέλιξης στον τομέα σας ή αύξησης του εισοδήματός σας.

Βρείτε εύνοια στις συνεντεύξεις για δουλειά και αποκτήστε τις δουλειές των ονείρων σας, τα επικερδή συμβόλαια και τις δημιουργικές ιδέες που μετατρέπονται σε υλικές επιτυχίες.

Πώς ο αριθμός αγγέλου 818 ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη;

Η ενέργεια του διπλού 8 στον αριθμό 818 δίνει μεγάλη έμφαση στην αυτοπραγμάτωση ή την ανάπτυξη. Η βελτιωμένη αυτοπεποίθηση που αποκτάτε όταν βελτιώνετε τη δόνησή σας, το εισόδημα από την πρόσβαση στην ανώτερη σοφία και η αυξημένη ικανότητα να εκδηλώνετε τις επιθυμίες σας οδηγεί σε εσωτερικό πλούτο.

Εκτός του ότι σας συγχαίρει που εργάζεστε σκληρά για να γίνετε καλύτερος άνθρωπος, αυτός ο αγγελικός αριθμός σας διαβεβαιώνει ότι η διαδικασία αλλαγής θα βελτιώσει όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Είναι αυτή η χρονιά που εξελίσσεστε σε μια εμπνευσμένη δύναμη που δεν θα διστάσει να αδράξει νέες ευκαιρίες.

Πώς μπορεί ο αγγελικός αριθμός 818 να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι της δίδυμης φλόγας σας;

Αν παρακολουθείτε τις συνδέσεις των δίδυμων φλογών, μπορεί να βρείτε την αριθμολογία στην πορεία σας με τον δίδυμό σας με τη μορφή του 818. Η σχέση δίδυμης φλόγας θεωρείται η ισχυρότερη, παθιασμένη και σκόπιμη σύνδεση που μπορούν να έχουν ποτέ δύο άτομα.

Αυτοί οι αριθμοί μπορεί να σημαίνουν ότι ο δίδυμος αδελφός σας είναι κοντά, ότι θα έρθει σύντομα σε επαφή ή ότι η δονητική σας ενέργεια και η συνείδησή σας είναι έτοιμες να συγχωνευτούν. Πιστέψτε ότι μια μέρα θα συναντήσετε το σύντροφό σας, αν όλες οι άλλες συνθήκες είναι σωστές.

Εν τω μεταξύ, συνεχίστε να εξελίσσεστε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και ανεβάζετε την εσωτερική σας δύναμη μέσα από την αγαπητική αποδοχή του εαυτού σας. Το κάλεσμα για ένα σπίρτο φέρνει τη δίδυμη φλόγα σας από τον Γαλαξία σας να έρθει και να ενωθεί μαζί σας όταν ανυψώσετε την ενέργειά σας.

Εμπιστευτείτε τη συγχρονικότητα και αναζητήστε τα σήματα που υποδηλώνουν ότι η φυσική επαφή έρχεται κάθε μέρα όλο και πιο κοντά.

Τρία σημάδια ότι βλέπετε 818

Έχει αρχίσει να περνάει από το μυαλό σας τώρα – είναι το 818 στη ζωή σας επειδή οι άγγελοι θέλουν να το παρατηρήσετε ή είναι απλώς μια σύμπτωση; Ακολουθούν τρεις αποκαλυπτικές ενδείξεις:

  1. Συναντάτε το 818 συχνά και με διαφορετικές συχνότητες. Εμφανίζεται καθημερινά σχεδόν σαν να προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή σας.
  2. Κάθε φορά που αναβοσβήνει το 818, έχετε την αίσθηση ότι συνεπάγεται κάτι που πρέπει να σκεφτείτε. Κατά κάποιο τρόπο είναι κοντά στις καρδιές μας.
  3. Τα μηνύματα και τα θέματα που θίγονται σε αυτή τη θέση -ολοκλήρωση, απώλεια/ανανέωση, εκδήλωση, αξιοπρέπεια και ανάδυση- επιλέγονται με προσοχή, επειδή είναι σχετικά με τις τρέχουσες περιστάσεις σας.

Αν ένα ή περισσότερα από αυτά σας μιλάνε, η διαίσθησή σας σας λέει ότι το 818 δεν είναι απλώς μια σύμπτωση. Προσεγγίστε όλα αυτά τα αγγελικά μηνύματα με ανοιχτή καρδιά και νου και ενσωματώστε τις πληροφορίες ανάλογα.

Επιβεβαιώσεις και ασκήσεις για την υιοθέτηση του 818

Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες επιβεβαιώσεις και ασκήσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργεια 818:

  • «Αγκαλιάζω τις αλλαγές που φέρνουν βελτιώσεις στη ζωή μου και εκείνες που οδηγούν στην απελευθέρωση για να πετάξω». Αυτή η κατάφαση σας υπενθυμίζει ότι η απώλεια οδηγεί στην αναγέννηση Επίσης, μαθαίνετε ότι η ενασχόληση με τα αρνητικά σας περιορίζει και αποτρέπει την πρόοδο.
  • Η βιβλική δήλωση για τη θεότητα αναφέρει: «Τα πιο αγαπημένα μου όνειρα εκδηλώνονται στο θεϊκό μου χρονοδιάγραμμα». Πιστέψτε ότι τα όνειρά σας έρχονται την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σας.
  • ‘Τώρα παίρνω πολλές ευλογίες για ό,τι έκανα. Αυτό σφραγίζει τη συμφωνία, ας πούμε, επιβεβαιώνοντας ότι είστε έτοιμοι να λάβετε ευημερία.

Ξεκινήστε μια λίστα ευγνωμοσύνης καθημερινά με πέντε έως δέκα πράγματα για τα οποία είναι κανείς ευγνώμων. Η ευγνωμοσύνη σας κατευθύνει στη συνείδηση της ευημερίας, η οποία είναι ιδανική για την ενίσχυση της ευημερίας 818.

Πώς να ανταποκριθείτε στη θέαση του 818

Όταν βλέπετε επανειλημμένα τον αριθμό 818, εδώ είναι μερικοί πολύ καλοί τρόποι για να αντιδράσετε:

  • Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε και να ηρεμήσετε το μυαλό σας κάθε φορά που συναντάτε τον αριθμό 818. Η πρότασή τους είναι να δώσετε προσοχή στους ψιθύρους που αναδύονται από μέσα σας.
  • Ευχαριστήστε τους αγγέλους για τη συνεπή κατεύθυνση της προσευχής που προσφέρουν στις ζωές των ανθρώπων. Πείτε να πάρουν ξεκάθαρα τη σημασία που μεταδίδει το 818.
  • Ανατρέξτε στις σημασίες κάθε ψηφίου στην αριθμολογία και προσπαθήστε να βρείτε αν κάτι σχετίζεται με την κατάσταση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Να είστε πολύ ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν την ολοκλήρωση κεφαλαίων στη ζωή σας.
  • Ελέγξτε τομείς του ταξιδιού σας που απαιτούν απελευθέρωση ή αναψυχή. Σκεφτείτε πού, στη ζωή σας, είστε πιο απογοητευμένοι, πιο μαραζωμένοι ή πιο ώριμοι για μια επανάσταση. Στη συνέχεια, φανταστείτε πώς θα είναι η ώθηση αυτών των τομέων.
  • Μπορείτε να αναζητήσετε συμβολισμούς στο πλαίσιο της Έρευνας 818 στο διαδίκτυο ή σε βιβλία. Κοιτάξτε τα ρούχα από την άποψη των καθολικών σημασιών σε σύγκριση με τα ενστικτώδη συναισθήματα που είναι συγκεκριμένα για τους οδικούς χάρτες. Ενσωματώστε τις εντυπώσεις του παγκόσμιου με την αλήθεια και την κατανόηση εντός του καθενός.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το πνευματικό νόημα πίσω από το 818;

Πνευματικά, αυτός ο αριθμός αγγέλου δίνει το μήνυμα ότι πιθανώς μια πόρτα είναι κλειστή για να ανοίξει μια νέα πόρτα. Όπου υπάρχουν πτώσεις, υπάρχουν βεντέτες που ανταποδίδονται με βαθιά ανανέωση. Αφήνετε πίσω σας πεποιθήσεις, παραδείγματα ή συνήθειες που σας κρατούν πίσω για να μεταμορφωθείτε σε καλύτερους EOS/CEO τρόπους ύπαρξης και δράσης.

Είναι το 818 ένας αριθμός δίδυμης φλόγας;

Ναι, το 818 μπορεί όντως να σημαίνει ότι η ενέργεια της δίδυμης φλόγας έρχεται πιο κοντά ή ότι οι συνδέσεις δυναμώνουν σύντομα. Βλέποντάς το θα μπορούσε να σημαίνει ότι η συχνότητά σας με τις δίδυμες φλόγες σας αυξάνεται ή ότι θα μπορούσατε να συναντηθείτε ανά πάσα στιγμή.

Είναι το 818 ένα σημάδι από τον Θεό;

Φυσικά, το 818 μπορεί να είναι απλώς αγγελικοί αριθμοί, μηνύματα από το Σύμπαν, ανυψωμένους δασκάλους, φύλακες αγγέλους και ενέργεια της Πηγής που απευθύνεται σε εσάς. Η ταυτότητα του αγγελιοφόρου δεν μετράει πολύ εδώ- αυτό που μετράει είναι να συντονιστείτε με αυτό το μήνυμα και να ακούσετε «μέσα» για να αποκωδικοποιήσετε το χρήσιμο μήνυμα που δημοσιεύεται σε αυτό το έργο για εσάς!

Πώς μπορώ να εκδηλώσω τη θέαση του 818;

Αν θέλετε να βλέπετε συχνά τον αριθμό 818 του αγγέλου, προσπαθήστε να παρατηρείτε πιο συχνά τέτοια μοτίβα, ζητήστε από τους αγγέλους περισσότερες κατευθύνσεις, κάντε θετικές σκέψεις και ενεργήστε συνεκτικά με την αποστολή της ψυχής σας.

Είναι ο αριθμός 818 τυχερός;

Ναι! Παρόλο που η ενέργειά του φαίνεται να αφορά περισσότερο τα τέλη παρά τις αρχές, ο αριθμός 8 συνδέεται έντονα με τον πλούτο, την παρατηρούμενη επιτυχία και την υλοποίηση στόχων και σχεδίων μέσω κατάλληλης δράσης. Έχει να κάνει με θέματα τύχης- σχετικά με τον πλούτο, τα χρήματα και τις επιχειρήσεις, την καριέρα και τα επιχειρηματικά εγχειρήματα.

Συμπέρασμα

Όταν συναντάτε τον αγγελικό αριθμό 818, το μήνυμα που έχει ο άγγελός σας είναι να συνεχίσετε το πνευματικό σας ταξίδι. Είναι ένα μήνυμα για να διατηρήσετε την ελπίδα ζωντανή σε στιγμές απελπισίας και να διατηρήσετε την ελπίδα γύρω από τον πλούτο ή τα αγαθά που κατευθύνονται προς το μέρος σας.

Η Βίβλος σας λέει να δίνετε ως γενναιόδωρος χείμαρρος και να μοιράζεστε με τους άλλους. Ο αριθμός 818 του αγγέλου σας στέλνει το ισχυρό μήνυμα να αγκαλιάσετε την υπηρεσία για τον σκοπό και το κάλεσμα της ψυχής.

Έτσι, υπονοεί ότι θα αποκτήσετε ό,τι θέλετε και επιθυμείτε με γνώμονα το χρόνο του Θεού. Ξυπνήστε μέσα σας γνωρίζοντας ότι οι άγγελοι σας είναι μαζί σας και τα άλλα πνευματικά όντα είναι μαζί σας.

angelnumberslist.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Γιατί ο αριθμός αγγέλων 818 σηματοδοτεί ισχυρές νέες ευκαιρίες; Μια δικη τους αφηγηση που μολις βγηκε !!!”
  1. 18 οκτωβρη με το παλιο ημερολογιο σε 2 μερες μαλιστα. Ενταξει δεν τους απποριπτω για τις 18 οκτωβρη ειναι ολα πιθανα.
    Αλλα το 818 σαν αριθμος αγγελικος και το 8 σαν τυχερος ενταξει εδω ειναι που λεμε οτι το τερματισαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek