Διαφημίσεις

Ένας συνταξιούχος, ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι «μητρικά σκάφη» UFO εντοπίστηκαν να «απελευθερώνουν σμήνη μικρότερων σκαφών» – προσθέτοντας περαιτέρω μυστήριο στις ανεξήγητες ακόμη εισβολές πάνω από πολλές στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις του έρχονται εν μέσω της δημοσιοποίησης 50 σελίδων αρχείων της Πολεμικής Αεροπορίας που σχετίζονται με προκλητικές εισβολές «μη επανδρωμένων αεροσκαφών», τις οποίες ένας στρατηγός αποκαλεί «Στενές συναντήσεις στο Langley».

Για τουλάχιστον 17 νύχτες τον περασμένο Δεκέμβριο, σμήνη θορυβωδών, μικρών ΑΤΙΑ εθεάθησαν το σούρουπο να «κινούνται με ταχύτατες ταχύτητες» και να εμφανίζουν «κόκκινα, πράσινα και λευκά φώτα που αναβοσβήνουν» διεισδύοντας στον εξαιρετικά περιορισμένο εναέριο χώρο πάνω από την αεροπορική βάση Langley στη Βιρτζίνια.

Ο ανώτερος πρώην αξιωματούχος ασφαλείας του Πενταγώνου Chris Mellon δήλωσε στη DailyMail.com ότι το επεισόδιο ήταν «μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου σχεδίου που επηρεάζει πολλές εγκαταστάσεις εθνικής ασφάλειας».

‘Δύο από τις αξιοσημείωτες πτυχές’, είπε, ‘είναι το γεγονός ότι οι συσκευές παρεμβολής του σήματος των μη επανδρωμένων αεροσκαφών μας αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές και ότι τα σκάφη αυτά δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να παραμείνουν κρυμμένα’.

‘Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις’, όπως φρόντισε να τονίσει ο Mellon, ‘είναι σαφές ότι θέλουν να φαίνονται σαν να μας κοροϊδεύουν’.

Για τουλάχιστον 17 νύχτες τον Δεκέμβριο του 2023, σμήνη μικρών «μη επανδρωμένων αεροσκαφών» εθεάθησαν να διεισδύουν στον εξαιρετικά περιορισμένο εναέριο χώρο πάνω από την αεροπορική βάση Langley στη Βιρτζίνια. Παραπάνω, μια φωτογραφία που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας ενός (ή περισσότερων) από αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, όπως δόθηκε στη Wall Street Journal και σε άλλες εφημερίδες

Ο Mellon, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών τόσο υπό τους προέδρους Κλίντον όσο και υπό τον Τζορτζ Μπους, δήλωσε στη DailyMail.com ότι μετά τα περσινά γεγονότα στο Λάνγκλεϊ «μια παρόμοια σειρά εισβολών συνέβη και πάνω από το Παλμντέιλ της Καλιφόρνιας».

Μια ώρα οδήγησης βόρεια του Λος Άντζελες, το Palmdale φιλοξενεί το απόρρητο «Skunk Works» του αμυντικού εργολάβου Lockheed Martin, το οποίο κατασκεύασε το F-22.

Ένας εκπρόσωπος της αεροπορικής βάσης Edwards κοντά στο Palmdale δήλωσε στο The War Zone τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους ότι οι ερευνητές «παρακολουθούν» την κατάσταση αυτή για να «διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποια κακή πρόθεση και, ακόμη και αν δεν υπάρχει, προσπαθούμε να βρούμε γιατί ή ποιος το κάνει».

Παρόμοιες προσπάθειες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη στην ανατολική ακτή στο Λάνγκλεϊ, αλλά ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Μάχης, στρατηγός Μαρκ Κέλι, δήλωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Το παράξενο σκάφος πάνω από το Λάνγκλεϊ – όπου βρίσκεται τουλάχιστον ο μισός στόλος των μαχητικών stealth F-22 Raptor της Πολεμικής Αεροπορίας – οδήγησε σε δύο εβδομάδες έκτακτων συνεδριάσεων του Λευκού Οίκου.

Και τους τελευταίους 10 μήνες, ερευνητές της Πολεμικής Αεροπορίας, η τοπική αστυνομία, ακόμη και αναλυτές της NASA που χειρίζονται το υψηλής τεχνολογίας ερευνητικό αεροπλάνο WB-57F της διαστημικής υπηρεσίας, έχουν προσπαθήσει να εντοπίσουν το μυστηριώδες σκάφος – χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις στον ορίζοντα.

Τι θα έκαναν οι ΗΠΑ, όπως το έθεσε ο στρατηγός Kelly στη Wall Street Journal, «αν αυτό συνέβαινε πάνω από το National Mall;».

Το παράξενο σκάφος πάνω από το Λάνγκλεϊ – όπου βρίσκεται τουλάχιστον ο μισός στόλος των stealth μαχητικών αεροσκαφών F-22 Raptor της Πολεμικής Αεροπορίας – οδήγησε σε δύο εβδομάδες έκτακτων συνεδριάσεων του Λευκού Οίκου. Πάνω, ένα F-22 Raptor της USAF που πετάει πάνω από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 16 Μαρτίου 2022

Παραπάνω, ένας στρατιωτικός μάρτυρας καταθέτει ότι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εμφανίζουν «κόκκινα, πράσινα και λευκά φώτα που αναβοσβήνουν». Αυτή η μαρτυρία δημοσιεύθηκε μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA) των ΗΠΑ, μαζί με 50 σελίδες αρχείων της Πολεμικής Αεροπορίας σχετικά με το κύμα «σμηνών μη επανδρωμένων αεροσκαφών» του Δεκεμβρίου πάνω από το Λάνγκλεϊ

Ο στρατηγός Kelly δήλωσε ότι τα άγνωστα σκάφη φαίνεται να έχουν μήκος 20 ποδών και ήταν ικανά να πετούν με ταχύτητα άνω των 100 μιλίων την ώρα σε ύψος μεταξύ 3.000 και 4.000 ποδών.

Η εφημερίδα σημείωσε ένα επικαλυπτόμενο περιστατικό στο οποίο ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα και Κινέζος υπήκοος, ο Fengyun Shi, συνελήφθη να φωτογραφίζει μέσω εμπορικού drone πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που κατασκευάζονταν στο κοντινό Νόρφολκ της Βιρτζίνια.

Αλλά το ερασιτεχνικό περιστατικό, για το οποίο ο Shi καταδικάστηκε σε έξι μήνες ομοσπονδιακή φυλάκιση, φαίνεται να μην σχετίζεται με τις εξελιγμένες μοίρες των μυστηριωδών σκαφών.

‘Δεν προβάλλω κανέναν ισχυρισμό σχετικά με την προέλευσή τους, ίσως πολλά από αυτά να είναι κινεζικά drones’, δήλωσε ο Mellon στην DailyMail.com.

‘Αλλά το θράσος τους, η εμβέλεια, η διάρκεια πτήσης, η αξιοπιστία, η αντοχή τους στα αντίμετρα και η αδιαφορία τους για τον εντοπισμό προκαλούν σύγχυση’.

‘Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί «μητρικά πλοία»’, σύμφωνα με τον Mellon, ο οποίος διαχειρίστηκε επίσης επιχειρήσεις ασφαλείας και πληροφοριών για ένα μέρος της θητείας του στο Πεντάγωνο.

Αυτά τα «μητρικά σκάφη», διευκρίνισε ο Mellon, ήταν «εξαιρετικά γρήγορα μεγαλύτερα οχήματα που έχουν παρατηρηθεί να συγκεντρώνουν ή να απελευθερώνουν σμήνος μικρότερων σκαφών».

Μια τέτοια περίπτωση «μητρικού σκάφους» ερευνήθηκε από τον ειδικό πράκτορα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) Michael Bumberger πάνω από τη Νεμπράσκα, όπως δείχνουν τα κυβερνητικά αρχεία.

Οι τοπικοί σερίφηδες ανέφεραν ότι είδαν 30 έως 50 ασυνήθιστα σκάφη να πετούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, με ένα μεγαλύτερο «μητρικό σκάφος» να αιωρείται κοντά για ώρες.

Στο Λάνγκλεϊ τον περασμένο Δεκέμβριο, το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας εξοπλισμένο με «dronebusters» – όπλα παρεμβολής σήματος σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση τηλεκατευθυνόμενων εχθρικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ανέφερε ότι αυτά τα μυστηριώδη σκάφη «απέτυχαν να καταγραφούν» στις συσκευές τους κατά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το dronebuster του «επειδή δεν είχε οπτική επαφή».

Η μαρτυρία τους δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA), που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από τους Liberation Times τη Δευτέρα.

Σε μια συνάντηση της 6ης Δεκεμβρίου 2023 που περιγράφεται λεπτομερώς στα έγγραφα FOIA, ένας μάρτυρας του Langley περιέγραψε σοβαρές εναέριες διεισδύσεις πάνω από μια περιοχή στάθμευσης και εξυπηρέτησης αεροσκαφών της βάσης, γνωστή ως Flight Line.

‘Εντόπισα εννέα (09) μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε σχηματισμό διαμαντιού να πετούν πάνω από το [redacted] με κατεύθυνση προς τη γραμμή πτήσης’, δήλωσε ο μάρτυρας.

‘[Redacted] και εγώ ακολουθήσαμε το σμήνος στη γραμμή πτήσης όπου χάσαμε την οπτική επαφή με το σμήνος πάνω από τον κόλπο’.

Εν μέσω αυτής της φρενήρους δραστηριότητας, το ερευνητικό κέντρο Langley της NASA επιστρατεύτηκε επίσης για να βοηθήσει στην προσπάθεια να κυνηγήσει και να ταυτοποιήσει αυτά τα μυστηριώδη μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Το WB-57F της NASA, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ερευνητικού κέντρου, «παρείχε πρόσθετη υποστήριξη απεικόνισης» καθώς έκανε κύκλους γύρω από τη βάση στις 18 και 19 Δεκεμβρίου 2023.

‘Η ενεργοποίηση ενός εξειδικευμένου αεροσκάφους της NASA, εξοπλισμένου με το πιο εξελιγμένο ίσως σύστημα εναέριας κάμερας στον κόσμο, υποδηλώνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν πραγματικά μπερδεμένη με αυτά τα περιστατικά’, δήλωσε ο πρώην διορισμένος στο Πεντάγωνο επί Ομπάμα και συχνός αρθρογράφος στο The Hill, Marik Von Rennenkampff.

Μέσα σε αυτή τη φρενήρη δραστηριότητα, το ερευνητικό κέντρο Langley της NASA στη Βιρτζίνια επιστρατεύτηκε επίσης για να βοηθήσει στην προσπάθεια να κυνηγήσει και να ταυτοποιήσει αυτά τα μυστηριώδη μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Το WB-57F της NASA (στη φωτογραφία), σύμφωνα με εκπρόσωπο του ερευνητικού κέντρου, «παρείχε πρόσθετη απεικονιστική υποστήριξη».

Το WB-57F της NASA για μεγάλο υψόμετρο (επάνω) μπορεί να ανέβει σε υψόμετρο 50.000 ποδιών πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Υπάρχουν συνολικά τέσσερις κάμερες στο ρύγχος των αεριωθούμενων WB-57F της NASA, κάθε μία από τις οποίες είναι προσαρμοσμένη για να λαμβάνει συγκεκριμένα «χρώματα» ή μήκη κύματος από το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα

Συνήθως, υπάρχουν συνολικά τέσσερις κάμερες στο ρύγχος των αεριωθούμενων WB-57F της NASA, κάθε μία από τις οποίες είναι προσαρμοσμένη για να λαμβάνει συγκεκριμένα «χρώματα» ή μήκη κύματος του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος.

Ορισμένα από αυτά τα μήκη κύματος, όπως το υπέρυθρο μέσο κύμα, δεν μπορούν να μετρηθούν από το έδαφος, επειδή μεγάλο μέρος τους απορροφάται από τα αέρια και τα σωματίδια της ατμόσφαιρας.

Ο φον Ρένενκαμπφ εξέφρασε σκεπτικισμό ότι τα αντικείμενα θα αποδειχθούν ξένες πλατφόρμες κατασκοπείας, δεδομένης της επιδεικτικής, επιδεικτικής φύσης των πτήσεών τους.

«Οι πολλαπλές, συνεχείς αναφορές για φωτεινά, αναβοσβήνοντα φώτα και πτήσεις σε σχηματισμό υποδηλώνουν ότι κάποιος φορέας – είτε πρόκειται για χειριστή μη επανδρωμένου αεροσκάφους είτε για άλλον – έκανε μια επίδειξη ατιμωρησίας, με σημαντικό κίνδυνο, πάνω από μια σημαντική στρατιωτική εγκατάσταση», σημείωσε.

«Εάν επρόκειτο για μια επιχείρηση συλλογής πληροφοριών από το εξωτερικό», συνέχισε, “ο θρασύς χαρακτήρας των εισβολών καθιστά την επιχείρηση ως μια από τις χειρότερες τεχνικές συλλογής που μπορεί να φανταστεί κανείς”.

Ενώ εξακολουθούν να παραμένουν αγνωστικιστές σχετικά με τη λύση σε αυτά τα ανησυχητικά μυστήρια εθνικής ασφάλειας, ορισμένοι από τους πιο επιστημονικά σκεπτόμενους ερευνητές UFO της Αμερικής δήλωσαν στη DailyMail.com ότι υποψιάζονται ενόχους πιο κοντά στο σπίτι.

Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός John Tedesco, ο οποίος διευθύνει ένα κινητό εργαστήριο που συνδέεται με το πρόγραμμα Galileo του Χάρβαρντ, δήλωσε στην DailyMail.com: «Θα τείνω να συμφωνήσω με τον Marik Von Rennenkampff ότι αυτά δεν προέρχονται από μια ξένη οντότητα.

‘Κάποια προφανή ενδεικτικά σημάδια, όπως ο θόρυβος που παράγει ο κινητήρας, το ύψος και η ταχύτητα ταξιδιού, με κάνουν να πιστεύω ότι πρόκειται για κάποια τοπικά σκηνοθετημένη δραστηριότητα’, συμβούλευσε ο Tedesco.

Ο Ρίτσαρντ Χόφμαν, ειδικός πληροφορικής στο Redstone Arsenal του στρατού, ο οποίος έχει εργαστεί σε έργα για την αντιμετώπιση των εισβολών μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, σημείωσε ότι η επίλυση του μυστηρίου θέτει μεγάλα τεχνικά και γραφειοκρατικά εμπόδια.

‘Βρισκόμαστε στη διαδικασία εφαρμογής αντιμέτρων σε ευαίσθητες τοποθεσίες του DoD [Υπουργείο Άμυνας], αλλά απαιτείται συντονισμός με την FCC, την FAA και άλλους για την ανάπτυξή τους’, δήλωσε ο Hoffman στην DailyMail.com.

‘Οι ανησυχίες σχετικά με τις συχνότητες που θα μπορούσαν να παρεμβαίνουν σε δημόσιες και εμπορικές χρήσεις ήταν ένα ζήτημα’, σημείωσε. ‘Υπάρχουν τεκμηριωμένες περιπτώσεις όπου το GPS σε εμπορικά αεροσκάφη έχει επηρεαστεί κοντά σε στρατιωτικές βάσεις’.

Εκτός των επίσημων καθηκόντων του, ο Χόφμαν είναι επίσης συνιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Scientific Coalition for UAP Studies, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μελέτη των «αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων», που κάποτε ονομάζονταν UFO.

‘Είναι επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη χρησιμοποιούν συχνότητες που δεν χρησιμοποιούνται από τα παραδοσιακά μη επανδρωμένα αεροσκάφη’, δήλωσε.

‘Αυτό αποκλείει τα εμπορικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη από τις ΗΠΑ, τα οποία είναι ρυθμισμένα’.

Οι αξιωματούχοι του Langley φαίνεται να συμφωνούν, παραδεχόμενοι ότι τα σμήνη «drone» του Δεκεμβρίου 2023 αποδείχθηκαν αδύνατο να εντοπιστούν.

Πάνω, δύο F-22 Raptor της USAF πετούν πάνω από την κοινή βάση Langley-Eustis στη Βιρτζίνια στις 14 Ιουνίου 2018.

Οι αποστάτες στόλοι μικρών αεροσκαφών εξαφανίζονταν στον αέρα κάθε βράδυ, παρά το γεγονός ότι κυνηγήθηκαν από το καλύτερο υλικό που είχαν στη διάθεσή τους η Πολεμική Αεροπορία και η NASA.

Τα επεισόδια ήταν «τόσο διαρκή και αποδιοργανωτικά που μια ολόκληρη πτέρυγα μαχητικών έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλη βάση», σύμφωνα με τον Mellon, ο οποίος έγραψε για την υπόθεση τον Μάιο.

Ο στρατηγός Glen VanHerck, διοικητής της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD), ο οποίος ηγήθηκε της αποστολής για την κατάρριψη του διαβόητου κινεζικού κατασκοπευτικού αερόστατου τον Φεβρουάριο του 2023, περιέγραψε αυτές τις περιπτώσεις του Langley ως διαφορετικές από κάθε άλλη.

Ο στρατηγός VanHerck δήλωσε ότι είχε δώσει προσωπικά εντολή σε μαχητικά αεροσκάφη και άλλα αεροσκάφη να πετάξουν αρκετά κοντά σε αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να λάβουν κάποια οπτικά στοιχεία.

Τελικά, ο στρατηγός συμβούλεψε τον υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν να εγκρίνει μια πλήρη μπαταρία ηλεκτρονικού εξοπλισμού υποκλοπών για να φτάσει στην άκρη της υπόθεσης, αλλά αναγνώρισε ότι αυστηροί κανόνες διέπουν τη χρήση αυτής της τεχνολογίας πάνω από το έδαφος των ΗΠΑ.

Παρ’ όλα αυτά, ο VanHerck είπε: «Εάν υπάρχουν άγνωστα αντικείμενα εντός της Βόρειας Αμερικής… βγείτε έξω και εντοπίστε τα».

dailymail.co.uk



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek