Διαφημίσεις

”Είμαστε ο αιώνιος λαός (σσ ο περιούσιος). Ένας λαός που αγωνίζεται για να φέρει φως σε αυτόν τον κόσμο και να εξαλείψει το κακό…νικάμε για όλη την ανθρωπότητα ” δήλωσε χθες ο Νετανιάχου με ύφος και ρητορική Νέου Σωτήρα. ήρθε για να σώσει τον κόσμο. Ο αιώνιος λαός που δολοφόνησε τον Αιώνιο δηλ. το Θεό και χιλιάδες θνητούς που θέλει να φέρει το φως αλλά σκότωσε τον ‘Ηλιο της Δικαιοσύνης. Ποιός τον κατέστησε αυτόκλητο σωτήρα της ανθρωπότητας; Αν η Γάζα είναι το καλό που υπόσχεται στην ανθρωπότητα τότε τι είναι το κακό….

Μπορεί ένας λαός που χρεώθηκε Θεοκτονία να φέρει τη λύτρωση;

”Mη πλανάσθε Ιουδαίοι…” και απανταχού φιλοσιωνιστές….

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε αυτή τη Δευτέρα ότι οι Ισραηλινές Άμυνας (IDF) θα συνεχίσουν να πολεμούν και ενωμένες θα νικήσουν. Και όταν κερδίζουν, νικούν όχι μόνο για το δικό τους καλό, αλλά για αυτό των επόμενων γενεών και για όλη την ανθρωπότητα.

Στην ομιλία του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Όταν δοκιμάσαμε, αποδείξαμε, για άλλη μια φορά, ότι είμαστε ο Αιώνιος Λαός. Ένας λαός που αγωνίζεται να φέρει φως σε αυτόν τον κόσμο (σσ ο Προμηθέας καρικατούρα, ο λαμπαδηδρόμος της ειρήνης), που φιλοδοξεί να διαδώσει το καλό και να εξαφανίσει το κακό. «Ένας λαός που σηκώνεται σαν λιοντάρι, πηδάει σαν λιοντάρι».

Και όταν νικήσουμε, νικάμε όχι μόνο για χάρη μας, αλλά για χάρη των μελλοντικών γενεών και για όλη την ανθρωπότητα…(σσ εξαλείφοντας την ανθρωπότητα;)

Και μαζί, με τη βοήθεια του Θεού, θα νικήσουμε. Το έθνος του Ισραήλ ζει!” Αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι λαοί πρέπει να πεθάνουν;

Σήμερα λέει σε διάγγελμά του προς Λιβανέζους ότι θα φέρει την ειρήνη στον κόσμο.. Μόνο που μιλάει από θέση κατακτητή και … καρφώνεται…

Ο ΝΕΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ θα φέρει ην ειρήνη ποιος ένας από τους πιο πολεμοχαρείς αιμοδιψείς ηγέτες που ανέδειξε ποτέ η ανθρωπότητα! 120.000 νεκροί με τον πιο ειδεχθή τρόπο στη Γάζα εκ των οποίων δεκάδες χιλιάδες παιδιά και 2.500 στο Λίβανο…ως τώρα..ο Αντίθετος θα έρθει ως Ειρηνοποιός όμως

”Μη πλανάσθε Ιουδαίοι, αυτός γαρ εστίν ο εν θαλάσση σώσας, και εν ερήμω θρέψας. Αυτός εστίν η Ζωή και το ΦΩΣ και η Ειρήνη του κόσμου”

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek