Διαφημίσεις

Ο γνωστός προφητικός ιστότοπος 444prophecynews.com , που ειδικεύεται σε μηνύματα από οραματιστές που λαμβάνουν αυτήν ή την άλλη πληροφορία σε όνειρα και οράματα, δεν έχει δει ποτέ προηγουμένως να δημοσιεύει πληροφορίες από τον “Θείο Intel”. Ωστόσο, σήμερα έσπασε την παράδοση δημοσιεύοντας το εξής μήνυμα:

Μόλις επικοινώνησα με έναν συγγενή που εργάζεται στη διαχείριση στην εταιρεία κονσερβοποιίας Campbell’s Soups. Λέει ότι ήρθαν οι στρατιωτικοί στην παρέα τους, ο ίδιος μάλιστα είδε και κάποιον στρατηγό τριών αστέρων.

Οι στρατιωτικοί επιθεώρησαν πρώτα τις αποθήκες και μετά είπαν ότι αγόραζαν ό,τι υπήρχε, καθώς και ό,τι ήταν ακόμη υπό επεξεργασία και ότι είχαν αρχίσει να το συντηρούν. Φέρεται ότι υπάρχει εντολή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για αυτό. Μετά από αυτό, ο στρατός άρχισε να το αφαιρεί όλο το 24ωρο, οι φορτηγατζήδες οργώνουν όλο το εικοσιτετράωρο για 4 εβδομάδες.

Στη συνέχεια ρώτησα την πηγή μου πώς ήταν οι άλλες εταιρείες; Είπε ότι μεγάλοι χονδρέμποροι όπως η Costco και η Sysco δραστηριοποιούνται επίσης, με τις αποθήκες τους άδειες.

Η Campbell’s Soups είναι μια πολύ μεγάλη, αν όχι η μεγαλύτερη, εταιρεία κονσερβοποιημένων τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκίνησαν με σούπες για καουμπόηδες τον προηγούμενο αιώνα, αλλά στη συνέχεια οι δουλειές πήγαν με μεγάλη επιτυχία και η εταιρεία κονσερβοποιούσε τα πάντα, οπότε από ποιον άλλο να αγοράσει αν όχι από αυτούς.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό για τον αμερικανικό στρατό – ο στρατός έχει ειδικούς προμηθευτές που προετοιμάζονται για το Πεντάγωνο σύμφωνα με τα συμφωνημένα πρότυπα. Και έτσι τίθεται το ερώτημα: εάν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε για τι ετοιμάζονται οι στρατιωτικοί;

Ο ίδιος ο συγγραφέας του μηνύματος προτείνει δύο προφανείς επιλογές: ο στρατός είτε καταστρέφει τρόφιμα για να προκαλέσει πείνα και άδεια ράφια, είτε ο στρατός προετοιμάζεται για κάποιο είδος καταστροφής. Και με αυτήν την καταστροφή μπορεί να υπάρχουν ήδη επιλογές.

Η πρώτη επιλογή είναι μια επισιτιστική κρίση ως αποτέλεσμα του πολέμου. Ωστόσο, αυτή η επιλογή είναι απίθανο να λειτουργήσει, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση κάθε χώρα έχει από καιρό στρατηγικά αποθέματα και δεν ανανεώνονται ποτέ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η δεύτερη επιλογή είναι κάποιου είδους καταστροφή, κατά την οποία μπορεί να χαθούν στρατηγικές αποθήκες, για παράδειγμα, ως αποτέλεσμα της πλημμύρας τμήματος της ηπείρου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το USGS δεν έχει αναφέρει ότι μια τέτοια καταστροφή πλησιάζει.

Για την επιβεβαίωση του μηνύματος χρειάζονται βέβαια και άλλες παρόμοιες πηγές, δηλαδή μηνύματα από τους ίδιους στρατιωτικούς, οδηγούς φορτηγών ή υπαλλήλους διάσημων εταιρειών κονσερβοποιίας. Ίσως εμφανιστούν σε άλλους πόρους, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek