Διαφημίσεις

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mια Σατανιστική ”λιτανεία” θα γίνει δίκην θεάματος από την εταιρεία La Machine στους δρόμους της γαλλικής πόλης Τουλούζη στις 25/26/27 Οκτώβρη με τον τίτλο ”ο Φύλακας του Ναού, η Πύλη των Σκοταδιών”. Η Εκκλησία το κρίνει σατανιστικό. H Αρχιεπισκοπή αντιδρά. Το θέαμα περιλαμβάνει Εκκλησίες που καίγονται ένας μινώταυρος ή ακόμη μια ”γυναίκα” κερασφόρος δαιμονική αραχνιασμένη γυμνόστηθη με σκελετούς και μια νεκροκεφαλή κόσμημα στο μέτωπο μεγάλα σκουλαρίκια με ανάποδους σταυρούς. Και αυτά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που διακρίναμε μόνο σε ένα μικρό βίντεο. Θα υπάρχουν πάμπολλες άλλες αναφορές.. Ο αρχιεπίσκοπος της Τουλούζης ανησυχεί για τον ερχομό μιας παράστασης και θέλει να οργανώσει λειτουργία για να «προστατέψει την πόλη»..
Ο Guy de Kerimel, αρχιεπίσκοπος της Τουλούζης, ανακοίνωσε ότι ήθελε να πραγματοποιήσει λειτουργία στις 16 Οκτωβρίου για να «προστατέψει την πόλη» λόγω άφιξης του θεάματος «The Guardian of the Temple – The Gate of Darkness/ Ο Φύλακας του Ναού-η Πύλη των Σκοταδιών» στο τέλος του μήνα.

Ένα θέαμα που δυσαρεστεί τον αρχιεπίσκοπο. Η μητρόπολη της Τουλούζης ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει λειτουργία στις 16 Οκτωβρίου για την προστασία της πόλης, στην εκκλησία Saint-Étienne λόγω της παράστασης στα τέλη Οκτωβρίου με τίτλο «Ο Φύλακας του Ναού – Η Πύλη του Σκότους» και την οποία η Μητρόπολη κατηγορεί ότι επέτρεψε τη διάδοση «σκοτεινών απειλών».

«Δεν θέλουμε να ανοίξουμε την πόρτα στο σκοτάδι ο κόσμος μας είναι αρκετά σκοτεινός», εξηγεί στο BFMTV ο πατέρας Simon d’Artigue, ιερέας στον καθεδρικό ναό του Saint-Étienne στην Τουλούζη.
«Για εμάς, τους χριστιανούς, αυτός που φέρνει το φως είναι ο Χριστός που λέει στους Χριστιανούς: «Μην στραφείτε προς το σκοτάδι, στραφείτε προς τον Χριστό, που είναι το φω», είπε.

«Πραγματοποιήστε μια πνευματική πράξη που προστατεύει την πόλη μας»
Η ανακοίνωση έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, στη σελίδα της μητρόπολης στο Facebook. «Ήθελα να αφιερώσω την πόλη της Τουλούζης και την επισκοπή μας στην Ιερή Καρδιά του Ιησού», αναφέρει ο ο Γκυ ντε Κεριμέλ, Αρχιεπίσκοπος της Τουλούζης.

«Μετά από ανταλλαγή απόψεων με το Επισκοπικό Συμβούλιο και ορισμένους χριστιανούς της επισκοπής, μου φάνηκε σημαντικό να κάνω μια πνευματική ενέργεια που προστατεύει την πόλη μας της Τουλούζης και την επισκοπή μας από αυτές τις σκοτεινές απειλές και απελπισία», εξηγεί , χωρίς να αναφερθεί άμεσα στο σόου που προγραμματίζεται στην πόλη μεταξύ 25 και 27 Οκτωβρίου.

«Σας προσκαλώ, λοιπόν, στις 16 Οκτωβρίου στην εκκλησία Sacré-Cœur στην Τουλούζη (περιοχή Patte d’Oie), να συμμετάσχετε στη λειτουργία στις 6:30 μ.μ., κατά την οποία θα προχωρήσω στον αγιασμό της πόλης και της επισκοπής», συνεχίζει ο αρχιεπίσκοπος.

”Μινώταυρος” και Γυναίκα Αράχνη

Αν και δεν αναφέρεται ρητά, είναι η εκπομπή «Ο Φύλακας του Ναού – Η Πόρτα του Σκότους», της εταιρείας La Machine που βρίσκεται στο στόχαστρο του αρχιεπισκόπου.

Στην διαφημιστική αφίσα της παράστασης που θα παρουσιαστεί στα τέλη Οκτωβρίου, βλέπουμε φανταστικούς χαρακτήρες, όπως ένας ”μινώταυρος”, μια γυναίκα αράχνη ή ένας σκελετός, με εκκλησίες να φλέγονται στο βάθος. Αρκετά για να δυσαρεστήσουν την επισκοπή της Τουλούζης.

Όλοι στην πόλη δεν συμμερίζονται την άποψη της Εκκλησίας και δηλώνουν

-Εκπλήσσομαι δεν καταλαβαίνω την στάση της ή

– Αυτό είναι τρελό..

Αυτή η «αστική όπερα», σύμφωνα με την εταιρεία, θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της Τουλούζης και θα είναι εντελώς δωρεάν. Ακολουθεί μια πρώτη παράσταση, που ονομάζεται απλά «Le Gardien du Temple», που πραγματοποιήθηκε το 2018.

«Καμία προώθηση του σατανισμού», σύμφωνα με την εταιρεία
Η εταιρεία La Machine διαβεβαιώνει από την πλευρά της ότι δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει τη χριστιανική κοινότητα με την εκπομπή της.

«Δεν προάγω καθόλου τον σατανισμό», διαβεβαιώνει ο διευθυντής της François Delarozière στο BFMTV.
«Θα δούμε στο σενάριο της παράστασης ότι πρόκειται για κάτι εντελώς άλλο, είναι πραγματικά περισσότερο για τη μυθολογία», διαβεβαιώνει. Βρήκαν το γνωστό άλλοθι είναι μυθολογικές αναφορές.. ανυπόστατες.

Αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο στη σκοτεινή Ολυμπιάδα του Παρισιού..

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek