Διαφημίσεις

Αμα θες την ακους … θελει ομως κοχονες και αποφαση η οποια μπορει να προερχεται μονο μεσα απο την πληρη κατανοηση του που βρισκομαστε αυτη την στιγμη !

Για την κατανοηση αν δεν εχεις διαβασει πηγαινε πισω και διαβαζε τα αρθρα μας μεχρι να καταλαβεις το ψεμα της πραγματικοτητας μας !

Παμε τωρα στον Ιδιοκτητη της Πολης , καλο ειναι αδερφε μου …και σοφο ειναι αυτη την στιγμη να εκμεταλευτεις την φουσκα της αγορας οσο προλαβαινεις , στοχος σου πρεπει να ειναι να Πουλησεις ψηλα ….και να περιμενεις να ξανα αγορασεις ..πολλυυυυ πιο φθηνα !

Στην θεση σου θα τα εβαζα κατω και θα προσπαθουσα να βρω τον τροπο και της συγκηριες να φυγω απο την Πολη και να παω στην Επαρχια , γνωριζω το δυσκολο της υποθεσης ..αν πχ εισαι σε μια εργασια που δεν μπορεις να αφησεις ..αν πχ δεν μπορεις να βρεις δουλεια σε επαρχια , η αλλαγη ζωης της οικογενειας κοκ κοκ…αλλα ολα εχουν και το κοστος τους …και τα ωφελη τους !

Τι χανεις τι κερδιζεις λοιπον μπορεις να το δεις και να το μετρησεις …!

Πωληση στο υψηλο της φουσκας θα σου προσφερει το εξτρα ..ωστε να εχεις κερδισει χρονο ζωης στην επαρχια !

Αν πουλησεις με υπεραξια και καταφερεις να ζησεις ενα δυο χρονια στην Επαρχια τοτε …θα μπορεις να ξανα αγορασεις πολυ μεγαλυτερης αξιας ακινητο με τα χρηματα σου …φτανει να μπορεις να αντεξεις ενα δυο χρονια !

Παμε βημα βημα , ψαχνεις βρισκεις να ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ τωρα στην επαρχια , στα χωρια μπορεις να βρεις και αγροικιες σε καλη τιμη που θα σου δωσουν και το δικαιωμα να εχεις δικα σου ζωα (μερικη αυταρκεια) η ακομα και να δημιουργησεις μικρου μερους νεα κερδη μεσω εργασιας που ειναι πολυ πιο ευκολη στην επαρχια ..πχ μελλισια κοκ

Μολις νοικιασεις βαζεις το σπιτι σου για πωληση , ΤΩΡΑ ομως , προσπαθεις αν μπορεις να μπεις σε καποιο κυκλωμα (δικηγοροι, συμβολαιογραφοι, μεσιτες ) που ασχολουνται με την golden visa και ολα αυτα τα κολπα που αυξανουν την τιμη κοκ !Κανεις τον σταυρο σου να προλαβεις και φευγεις ΤΩΡΑ απο την αθηνα !

Στην επαρχια μπορεις να ασχοληθεις με πραγματα που ουτε καν φανταζεσαι για να ενισχυσεις τα οικονομικα σου ..η να μην τρως πολλα απο τα ετοιμα !… Μπορεις απο λογιστης πχ να πας για ελιες με 50-60 ευρω μεροκαματο … μπορεις να κανεις κοτετσι και να πουλας τα αυγα σου .. μικρες κατω απο το ρανταρ εργασιες που θα σε συντηρησουν …πχ μπορεις να κανεις μικρη επενδυση σε ενα μικρο τρακτερ μεταχειρισμενο και να παιρνεις καθημερινο μεροκαματο (μαυρο) για μικρο δουλειες που θα κανεις σε χωραφια , αυλες κοκ…αλλη σκεψη ειναι μικρο κινητο ελαιοτριβειο ….(υπαρχει μηχανημα με 6-8 χιλιαδες ) οπου μπορεις να αναλαμβανεις εργα επιτοπου στις ελιες και να παραδιδεις λαδι…πολλα σκεψου και μονος σου !

Αν πετυχεις και πρεπει να το πετυχεις να γλυτωσεις απο το σκασιμο της φουσκας …τοτε κερδισες χρονια ζωης και ποιοτητας αυτης στην οικογενεια σου , θελει αποφαση και τολμη η αλλαγη ζωης αλλα πιστεψε με δεν θες να εισαι μεσα στην Πολη οταν σκασει η μεγαλη οικονομικη καταστροφη , ο πολεμος και η προσπαθεια της μεγαλης συγκομιδης …!

Πρεπει να δρασεις τωρα αμεσα …

Για την ωρα αν θες με ακους …

Stranger …

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

2 σχόλια στο “Συμβουλη Θειου Stranger …για τους Ιδιοκτητες ακινητων στις μεγαλες Πολεις ..!”
  1. Χίλια δίκια έχεις…
    “Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…”
    Εγώ είμαι με το ένα πόδι στη Αθήνα λόγω εργασίας, οικογένειας,… και με το άλλο φτιάχνω μόνιμη διαβίωση στην επαρχία.
    Σε λίγο θα πάρω φάρμακα για διχασμένη προσωπικότητα 😂.
    Καλά στερνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek