Διαφημίσεις

Promitheas G

Στην Ελλάδα του 2024, αν αγαπάς την πατρίδα σου θεωρείσαι φασίστας και στοχοποιείσαι από τους δημοκράτες του Κ@λου. Ο Πλάτων, αποκαλούσε την δημοκρατία “ανάπηρο πολίτευμα”, δεν το έκανε για να βγεις εσύ δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά, προοδευτικέ του κ@λου, για να τον χαρακτηρίσεις  φασίστα. 

ΕΛΛΑΔΑ μου πώς σε κατάντησαν, να σε κυβερνούν άθεοι πολιτικοί και ιεράρχες που πρόδωσαν τον Χριστό;  Όλοι ασχολούνται με τους πολιτικούς, αλλά κανείς δεν ασχολείται με τον Ερντογάν που ετοιμάζεται να κτυπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο. Πως κατάντησαν την χώρα μας όλοι αυτοί. Πως τους αφήσαμε να μας πουλήσουν και να μας πουλάνε καθημερινά;  

  Η απάντηση είναι πολύ απλή, διότι η Ελλάδα σήμερα κατοικείται στην πλειοψηφία από ανθρώπους άψυχους, που αν τολμήσεις να πεις ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΘΝΟΣ, θα σε χαρακτηρίσουν ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ και Φασίστα. 

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ  είναι η ταμπέλα που παλεύουν να σου βάλουν οι ανίκανοι, οι άθεοι , οι κομμουνιστές, οι εφιάλτες.  ΕΛΛΗΝΑ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ. 

Μας παίρνουν την πατρίδα μας, τα σπίτια μας, την ελευθερία μας, αλλοιώνουν και πλαστογραφούν την ιστορία μας, κτυπούν την Ορθοδοξία, την πίστη μας, άθεοι και αντίχριστοι, αλλά οι Έλληνες  χειροκροτούν τον κασσελακη που κρατά χεράκι τον σύντροφο του, η πλειοψηφία των πολιτών ψηφίζει Μητσοτάκη και την επομένη των εκλογών τον βρίζουν, ορθόδοξοι χριστιανοί ψηφίζουν αριστερά κόμματα που είναι εναντίον του ΘΕΟΥ. Εδώ και πολλά χρόνια ο ελληνικός λαός ΛΕΕΙ ότι ψάχνει να βρει ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ αλλά πάντα ψηφίζει ΜΗ ελληνες ηγέτες.  ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ….. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ.

 Οι Έλληνες πολίτες θέλουν τίμια Δικαιοσύνη, ελευθερία έκφρασης, ενημέρωση από τα ΜΜΕ κι όχι προπαγάνδα, θέλουν δουλειές, θέλουν Έλληνες κυβερνήτες, θέλουν να ζουν καλά……. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ποιον περιμένετε να σας δώσει όλα αυτά; οι κυβερνήσεις ; οι 300 της βουλής; οι Αμερικανοί; οι Ρώσοι;

 ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ; περιμένεις τον από μηχανής θεον ; Περιμένεις κάποιους ΣΩΤΗΡΕΣ να σε σώσουν. Αυτοί οι σωτήρες ΕΛΛΗΝΑ είναι αυτοί που σε κατάστρεψαν, που θέλουν να σε αφανίσουν,  είναι όλοι εκείνοι που σε κυβέρνησαν, οι ‘’επαγγελματίες’’ πολιτικοί, οι ΕΜΠΟΡΟΙ των εθνών, ΟΛΟΙ εκείνοι που δεν έχασαν ευκαιρία να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τα πάντα διότι διαπίστωσαν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ στην Ελλάδα δεν ξεσηκώνεται.  Για να ξεσηκωθεί όμως ένας λαός χρειάζεται ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ, και ηγέτες πλέον δεν υπάρχουν στην Ελλάδα

Έχουν καταστρέψει ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ μας,  τον πατριωτισμό, την ιστορία μας και την παιδεία, με την μαζική εισροή “προσφύγων”  από πολέμους και οικονομικούς μετανάστες. Οι παγκοσμιοποιητές εκμεταλλεύονται το χάος που έχουν δημιουργήσει σε όλη την Ευρώπη για να κτίσουν την Νέα Τάξη, δηλαδή δημιουργούν το χάος και μετά έρχονται σαν ‘’σωτήρες’’ να δώσουν την λύση…. Εδώ και χρόνια  τα πουλημένα  ΜΜΕ προπαγάνδιζαν μια Ευρώπη χωρίς σύνορα, και οι πολιτικοί κατάφεραν  να μειώσουν την εθνική μας ταυτότητα, με στόχο να  μεταμορφώσουν τους Έλληνες  σε άθεους και άπιστους.

ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αλώθηκε εκ των έσω…… η ιεραρχία συνεργάζεται με αυτούς που Πολεμάνε σήμερα τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς και την Ελλάδα. Η ανεκτική στάση της ιεραρχίας απέναντι σε προσβλητικές για την Ορθόδοξη Πίστη αποφάσεις της πολιτείας, όπως στην νομιμοποίηση των εκτρώσεων, την κατάργηση των φυσικών ανθρωπίνων φύλλων και νομιμοποίηση στο σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, την νομιμοποίηση υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και την ανήθικη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Όλα αυτά δείχνουν πως η εκκλησιαστική ιεραρχία ΑΠΕΤΥΧΕ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; 

Οι Έλληνες πολίτες στην ίδια την Πατρίδα τους ζουν χωρίς ελπίδα, χωρίς όνειρα και ιδανικά, και αγωνιούν μόνο για την προσωπική τους ασφάλεια (που χάνεται και αυτή) και για την πενιχρή οικονομική τους επιβίωση, διότι έχουν εναποθέσει την επιβίωση τους και την ζωή τους σε πολιτικούς, σε οικονομολόγους και σε επιστήμονες άθεους και σε κάποιους ‘’ ιεράρχες’’ που είναι προβατοσχημοι λύκοι.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ, ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. 

 Η μόνη σωτήρια για τον Έλληνα είναι να εναποθέσει την ζωή του στα χέρια της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ….. 

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek