Διαφημίσεις

Στην ιστορία μας υπήρχαν οι γενίτσαροι, παιδιά αναθρεμμένα από τον εχθρό με σκοπό να μισούν την πατρίδα τους.

Τι θα συνέβαινε, όμως, αν κάποια στιγμή ο εχθρός δεν ήταν απλώς μια γεωγραφική περιοχή ή μια φυλή, αλλά ένας εχθρός του ίδιου του είδους μας;

Αν υπήρχε, δηλαδή, ένα νέο είδος, ένα είδος ίσως από αλλού, που θα ήθελε να επιτεθεί στο ανθρώπινο είδος… Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει με δόλιο και ύπουλο τρόπο μερικούς ανθρώπους, ώστε να τους εκπαιδεύσει να γίνουν εχθροί του ίδιου τους του είδους;

Αν κοιτάξεις σήμερα τον κόσμο μας, την εξουσία και τις αποφάσεις της, τότε η παραπάνω σκέψη φαίνεται αρκετά αληθινή.

Όσο εμβαθύνω τις έρευνές μου πάνω στη θεραπεία και τη δόνηση, τόσο αρχίζω να πιστεύω ότι μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες πάνω στη Γη σχετίζεται με αυτές τις δονήσεις.

Και όσο ακολουθώ τα ιστορικά δεδομένα, τόσο βλέπω ότι κάτι με ανώτερη γνώση φρόντισε να παρέμβει σε αυτές… και να αλλάξει το πέπλο προστασίας του ανθρώπινου είδους.

Έχουμε συνηθίσει στις κοινωνικές συνωμοσίες: στημένες πανδημίες φόβου, στημένους πολέμους, στημένες δημοκρατίες, έλεγχο του νου, και άλλα πολλά κοινωνικά θέματα. Αλλά ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με τη συνωμοσία στην ίδια τη μεταφυσική! Δηλαδή, σε πεδία που είναι κρυμμένα και άγνωστα στη γνώση της ανθρωπότητας… όπου ένας άλλος πολιτισμός θα μπορούσε να παρέμβει και να αλλάξει πολλά στη ροή και την προστασία της ανθρωπότητας.

Ο Χίτλερ άλλαξε τη δόνηση της μουσικής. Ιστορικά, θα μάθουμε ότι το έκανε για τους δικούς του λόγους. Μια από τις περίεργες διαδικασίες των πολέμων αλλα και αμεσως μετα ήταν και αυτή που ήθελε να καταστραφούν οι περισσότερες καμπάνες που υπήρχαν. Καμπάνα = δόνηση! Καλά σχεδιασμένη καμπάνα = όργανο στοχευμένης δόνησης για όπου θέλεις!

Ας πάμε λίγο να σε βάλω στην κατανόηση αυτής της μεταφυσικής συνωμοσίας!

Ας μιλήσουμε για μια τυχαία συχνότητα, ας πούμε τη συχνότητα 852 Hz.

Η συχνότητα 852 Hz είναι μέρος της κλίμακας Solfeggio, μιας κλίμακας έξι τόνων που χρησιμοποιείται στη μουσική και την ηχοθεραπεία. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι προάγει τη συναισθηματική και πνευματική θεραπεία με τον ίδιο τρόπο όπως η πρακτική του διαλογισμού, η ηχοθεραπεία, οι θεραπευτικοί τόνοι, και η μουσικοθεραπεία.

Θα μπορούσε ο πολιτισμός μας να δημιουργήσει καμπάνες (ηχοβολισμό) που να εκπέμπουν αυτή τη συχνότητα; Ναι, και όχι μόνο αυτή, αλλά και όποια άλλη ήθελε! Θα μπορούσε η δόνησή της να αλλάζει την ψυχολογία, αλλά ακόμα και την υγεία των ανθρώπων ενός χωριού; Ναι, μακροχρόνια, η έκθεση σε συγκεκριμένες συχνότητες δημιουργεί συντονισμό με το σώμα… και το σώμα θυμάται και ευεργετείται από αυτήν!

Ο Χίτλερ άλλαξε τη μουσική συχνότητα από 432 Hz σε 440 Hz για το κούρδισμα των μουσικών οργάνων. Ταυτόχρονα, η μάχη της καμπάνας και των καταστροφών τους σε πάρα πολλά χωριά συνεχίστηκε και από τους συμμάχους μετά τον πόλεμο.

Μια τεράστια καμπάνα ή μια συστοιχία από αυτές, που ακούγονται σε όλο το χωριό, μπορούν να επηρεάσουν την υγεία των κατοίκων του χωριού!

Σκέψου κάτι: αν ως όντα έχουμε ιδιαιτερότητες που μας έχουν κρύψει, αν το είδος μας μπορεί μέσω της δόνησης να θεραπεύεται, αν είμαστε τόσο λεπτεπίλεπτα όντα στην πραγματικότητα και όχι απλά “κρέας προς πάχυνση”… και ο εχθρός μας, ο εχθρός του είδους μας, ύπουλα εδώ και αιώνες προσπαθεί να μας εξοντώσει (ή να μας ελέγξει)… όχι σε έναν ανοιχτό πόλεμο γιατί ίσως να είναι λιγότεροι από εμάς, αλλά σε έναν αόρατο, υπόγειο, κρυφό πόλεμο εξόντωσης, όπου χρησιμοποιεί τα πάντα ώστε σιγά σιγά να γινόμαστε όλο και πιο ευάλωτοι, όλο και πιο ανίσχυροι, άρρωστοι (πελάτες του) κ.λπ., τότε δεν θα ήταν λογικό να μας εκπαιδεύσει ως μεταφυσικούς γενίτσαρους, ώστε να μην κοιτάμε εκεί που είναι η αλήθεια μας και να αλλάζει καθημερινά το DNA μας και τις δυνατότητές μας μέσω πράξεων όπως η αλλαγή συχνότητας;

Μια θεωρία λέει ότι είμαστε όντα φωτεινής ύλης που ακούσαμε το κάλεσμα για βοήθεια… και ήρθαμε να βοηθήσουμε μέσα στην πιο πυκνή ύλη (πέσαμε στην παγίδα αυτής της δημιουργίας). Τι γίνεται λοιπόν αν αυτή η παγίδα έχει ως μόνο στόχο την εκμετάλλευση του πυρήνα μέσα μας, του φωτός μέσα μας; Είναι λογικό, λοιπόν, ο εχθρός μας από την πρώτη μέρα ύπαρξής μας εδώ να κάνει τα πάντα ώστε να βλέπουμε τον κόσμο όπως θέλει αυτός και να αφήσουμε απ’ έξω όλα όσα θα μπορούσαν να μας θυμίσουν αλλά και να προστατέψουν την πραγματική μας φύση. Και έτσι, για να το πετύχει, να δημιουργεί μεταφυσικούς γενίτσαρους που έχουν πλήρη άγνοια για το ποιοι είναι και τι υπηρετούν!

Τι γινεται αν η πραγματικη φυση μας δεν νοσει , δεν πεθαινει …αλλα εδω ειναι ενα κρεματοριο εκμεταλευσης της αθανατης δυναμης μας ;

Θα μπορουσε ποτε αραγε μια πεταλουδα να κατανοησει οτι απο το κουκουλι και πριν ηταν ενα σκουλικη ;Η οτι το κουκουλι της αλλαγης της ειναι χρησιμο για εμας ;;…

Stranger …

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Μια σκέψη στο “Μεταφυσικοί Γενίτσαροι”
  1. Stranger , ο Χίτλερ άλλαξε το κούρδισμα των οργάνων από 435 σε 440 ΗΖ και όχι το ανάποδο που κατά λάθος έγραψες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek