Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όλοι περιμένουν μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα. Αλλά και στην Τουρκία, και αλλού. Το λένε πολλοί και επαναλαμβανόμενα ώστε έχει καταστεί βεβαιότητα. Ακόμη και ειδικοί σεισμολόγοι με ανακοινώσεις τους ισχυρίζονται ότι ο επικείμενος σεισμός θα είναι αναπόφευκτος και καταστροφικός. Αυτοί να έχουν «λάβει εντολή» για τέτοιου είδους ανακοινώσεις ώστε να είναι προετοιμασμένες ψυχολογικά οι μάζες, δεν θεωρείται πιθανόν διότι κάτι τέτοιο θα είχε αναφερθεί ήδη από «ειδικούς συνωμοσιολόγους». Η δε ύπαρξη σεισμικών όπλων αμφισβητείται από πολλούς καίτοι υπάρχουν ανακοινώσεις για την ύπαρξη των όπλων αυτών.

Τώρα, με βάση για δεύτερη και τελευταία φορά, των απομαγνητοφωνημένων ομιλιών σε Μοναστήρι, έχουμε νέες πληροφορίες για τον σεισμό, πριν απ’ αυτόν, αλλά και μετά απ’ αυτόν. Χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σώσουν κόσμο. Επιπλέον ας μην ξεχνάμε ότι ο καλός Θεός αφήνει περιστασιακά και διαρρέουν τμήματα των σχεδίων του από αγάπη προς τον άνθρωπο ώστε να μην απελπίζεται. Η προφητεία είναι αγάπη Θεού και όχι μαντεία.

Ακούγεται ο ομιλών μοναχός να λέει: «Ο σεισμός θα γίνει σε τρία στάδια. Στην αρχή θα φωνάξουνε τα ζώα. Θα φωνάξουν τα πουλιά από τον ουρανό. Τα σκυλιά θα ουρλιάζουνε και θα ξεκινήσει στην αρχή ένα τράνταγμα σιγανό. Μετά θα πάει ένα πιο δυνατό, αλλά θα είναι δυνατό σιγανό. Μετά, το τρίτο, θα είναι το πολύ δυνατό. Δύο τραντάγματα θα υπάρχουν στον σεισμό αυτό. Θα έχει όμως διάρκεια ο σεισμός. Δεν θα είναι σταθερός. Θα ξεκινήσει σιγανά και θα δυναμώνει. Θα ξεκινήσει σιγανά και θα δυναμώνει μέχρι να γίνει αυτό που ορίζει ο Κύριος. Δεν το θέλει βέβαια αυτό ο Θεός να το κάνει, αλλά λόγω των αμαρτιών μας. Θα καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι».

Βλέπουμε ότι πριν τον σεισμό θα υπάρξει ειδοποίηση. Τα ζώα πάντοτε προειδοποιούν τους ανθρώπους όταν επίκειται εκτεταμένη καταστροφή. Επίσης, ο σεισμός τον οποίο περιμένουμε αδρανούντες θα έχει τρία στάδια. Αυτό σημαίνει ότι όσοι πιστεύουν, αλλά και θα θυμούνται αυτά που διαβάζουν, θα έχουν τον χρόνο ώστε να κινηθούν σε ασφαλή σημεία. Μετά τον πρώτο σιγανό σεισμό οι Έλληνες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα κτήρια, στενούς δρόμους και μεγάλες κατασκευές.

Συνεχίζει ο μοναχός: «Έρχονται μεγάλα γεγονότα στην συνέχεια. Ο σεισμός θα είναι παγκόσμιος και θα πιάσει μέχρι την Αγγλία. Από Ελλάδα, Αγγλία, θα πιάσει Γαλλία, θα κατέβει Μαρόκο, θα πιάσει Λιβύη, θα πιάσει Τυνησία, Αίγυπτο, το Ισραήλ θα καταστραφεί συθέμελα από τον σεισμό μέχρι και την Τυνησία θα πάει, σε ένα μέρος όμως της Τυνησίας, αυτό πολύ καλά να το ξέρετε και θα γυρίσει και θα πιάσει μέχρι και την Γεωργία, την μισή Γεωργία θα πιάσει, θα γυρίσει να πιάσει Ρουμανία, Ουκρανία, θα πιάσει μέχρι και τις χώρες της Βαλτικής. Ειδικά η Σουηδία θα ισοπεδωθεί, γιατί είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που έχει περάσει το τσιπ, έχει περάσει το τσιπ του πονηρού. Αυτή το εισάγει μέσω των εβραίων πολιτών της. Αυτό ακριβώς θέλουν να φέρουν και στην Ελλάδα, αλλά δεν θα επιτραπεί να το φέρουν στην Ελλάδα. Μόνο σε λίγα άτομα θα επιτραπεί, σ’ αυτούς που έχουν αυτόν τον πόθο, σ’ αυτούς που θέλουν να το έχουνε, θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα ρομπότ. Αλλοίμονο όμως σ’ αυτόν που θα πάρει το τσιπάκι. …θα τρανταχτεί το σύμπαν…».

Συνεχίζει ο μοναχός: «Να ξέρετε όμως ότι ο σεισμός αυτός που θα γίνει θα πιάσει πάρα πολλά κράτη, όπως σας είπα, έρχεται και η μεγάλη καταστροφή της Αμερικής, το τσουνάμι. Πρώτα θα γίνει ο σεισμός στην Ελλάδα και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα, γιατί με τον σεισμό που θα γίνει στην Ελλάδα, θα επιτεθούν οι τούρκοι σε λίγες ημέρες. Την ώρα που θα θάβουν τους νεκρούς οι Έλληνες θα επιτεθούν οι τούρκοι στους έλληνες. Αλλά να ξέρετε, αυτό θα είναι για λίγες ημέρες, μετά θα επέμβει ο Ρώσος…».

Βλέπουμε εδώ ότι ο σεισμός θα χτυπήσει την Ευρώπη, την Βόρειο Αφρική και την Βόρειο Αμερική. Δηλαδή την Βόρειο Αφρική και το ΝΑΤΟ. Δηλαδή, τις χώρες της λευκής φυλής και την Βόρειο Αφρική. Δηλαδή, τους περισσότερο ασεβείς της ανθρωπότητος. Αλλά εδώ υπάρχει και μια άλλη καίρια σύμπτωση, γνωστή σε λίγους, που μπορεί όμως να μην είναι σύμπτωση. Όλες αυτές οι πληγείσες περιοχές αποκαλούνται από τους σιωνιστές “our world”, «ο κόσμος μας». Εδώ ίσως φαίνεται η πιθανή χρήση σεισμικών όπλων ώστε να γίνει αναδιαμόρφωση του Δυτικού κόσμου, διότι γι αυτόν κυρίως ενδιαφέρονται οι παγκοσμιοποιητές. Ο δε Πούτιν, που δεν ανήκει στον «κόσμο τους», δημιουργεί τον δικό του «κόσμο», την ώρα που τα πλήθη ζουν στην «κοσμάρα» τους.

Ο Σβάμπ, ο γνωστός δικτάτωρ (ουδείς τον ψήφισε) του WEF, συμφωνεί με τον μοναχό. Ο Σβάμπ δήλωσε επισήμως ότι ανάμεσα στα συνταρακτικά γεγονότα που θα συμβούν στον πλανήτη πολύ σύντομα θα χαθεί και ένα νησιωτικό έθνος. Άρα επιβεβαιώνει ότι θα γίνει τεράστιος σεισμός και θα δημιουργηθεί μέγα-τσουνάμι, διότι μίλησε για απώλεια νησιωτικού έθνους, και όχι κράτους. Άρα θέλουν ν’ αφανίσουν κάποιο «ενοχλητικό» αμιγές κράτος. Δεν είναι και πολλά αυτά τα κράτη- έθνη. Αλλά πως τα γνωρίζει αυτά; Προφανώς γνωρίζει πολύ καλά τι είδους τεχνολογικά μέσα διαθέτουν, άγνωστα σε ‘μας, ώστε να επιτύχουν τους απάνθρωπους στόχους τους. Επίσης είναι γνωστή η ρήση που τους καθοδηγεί αιώνες τώρα, η γνωστή “Ordo ab chao”, δηλαδή, «Τάξη από το χάος». Θέλουν να φέρουν το απόλυτο χάος για να βάλουν την τάξη τους.

Ο ομιλών μοναχός, ας γραφεί κι αυτό, είπε για την Κρήτη: «Η Κρήτη θα έχει καταστροφικό σεισμό, αλλά ο πιο δυνατός καταστροφικός σεισμός θα είναι στην Αθήνα. Για την Κρήτη να ξέρετε ένα πράγμα παιδιά μου, ότι θα γίνει ο σεισμός και θα πέσουν πολλά σπίτια, δεν θα έχει όμως πολλούς ανθρώπους οι οποίοι θα φύγουν από την ζωή».

Και μόνο στο άκουσμα της λέξεως «σεισμός» η καρδιά σκυρτά και ο νους παραλύει. Λογικό. Σε δευτερόλεπτα τα πάντα αναθεωρούνται και οι αξίες, υλικές και ανθρώπινες, ανατιμολογούνται. Με μια πιο ψύχραιμη και ερευνητική ματιά για τον μεγάλο σεισμό που πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα θα δούμε ότι μπορεί να προκύψουν κάποιες ωραίες καταστάσεις για την δημοκρατικά τυραννουμένη Ελλάδα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Δεν θα ήταν ωραίο θέαμα να δούμε γκρεμοτσακισμένες τις ανεμογεννήτριες που καταστρέφουν τις κορυφογραμμές των βουνών, δηλαδή την ελληνική φύση; Δεν θα ήταν ωραία συνέπεια να καταστραφούν ή να καταστούν άχρηστα τα φωτοβολταϊκά πάρκα που κλέβουν το φαγητό των επομένων γενεών Ελλήνων και ρυπαίνουν την γη μας; Δεν θα ήταν ωραία να καταστραφεί ο Ε75 (γέφυρες, σήραγγες, επιχωματώσεις, κ.α.) ώστε να μην καταστεί δυνατή η εισβολή, η «παρέλαση» όπως σχεδιάζεται, των Τούρκων προς την Αθήνα όπως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι; (Έγινε ανάλυση του τουρκικού σχεδίου εισβολής παλαιότερα.)Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να σωθούν πολλοί Έλληνες λόγω καθυστερήσεων του τουρκικού στρατού. Είδατε που λέει ο μοναχός, και άλλοι Άγιοί μας, ότι οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν λίγες ημέρες μετά τον σεισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν νέα δεδομένα.

Δεν θα είναι ωραίο θέαμα η καταστροφή μεγάλων υποδομών στην Ελλάδα διότι έχουν πωληθεί στους ξένους; Οι ξένοι θα πληγούν. Δεν θα είναι ωραίο και σωτήριο συμβάν η καταστροφή από τον σεισμό της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου; Αυτή εκτίσθη ως σύμβολο ισχύος των γεφυραίων της Πάτρας, αλλά κυρίως εκτίσθη για την διευκόλυνση των ευρωπαϊκών και αλβανικών στρατευμάτων που μπορούν να καλύψουν ταχύτατα την διαδρομή Αυλώνα – Πάτρα – Αθήνα. Οι προθέσεις τους φαίνονται από το γεγονός το ότι η Τουρκία δίνει επιθετικά όπλα στην Αλβανία. Ίσως να σχεδιάζουν περικύκλωση των Αθηνών.

Δεν θα είναι ωραίο γεγονός η καταστροφή πρώην Δημοσίων κτιρίων, όπως π.χ. του ΟΤΕ, διότι τώρα ανήκει στους γερμανούς; Δεν θα είναι ευτύχημα να γκρεμισθούν οικοδομήματα που κατασχέθηκαν από τους Έλληνες και εκποιήθηκαν στους ξένους για ένα «κομμάτι ψωμί»; Ας έρθει ο κινέζος ή οποιοσδήποτε από άλλη χώρα ιδιοκτήτης να βρει το ακίνητό του. Δεν θα είναι ευχάριστο το πόσοι Έλληνες θ’ απαλλαγούν από τα δάνεια οικιών διότι πολύ απλά δεν θα υπάρχουν για να κατασχεθούν; Δεν θα είναι ωραίο το ότι θ’ ακυρωθεί το Airbnb; Αυτά και άλλα πολλά ωραία μπορεί να επιφέρει ο σεισμός στην χώρα μας.

Κυρίως όμως… Δεν θα είναι υπέροχα όταν θα καταστραφούν οι δανειστές μας με αποτέλεσμα να μας παρατήσουν στην ησυχία μας, και με την ευκαιρία αυτή αλλά με Έλληνες ηγέτες τώρα, θα μπορέσουμε να τα ξαναφτιάξουμε όλα καλύτερα και ελληνικά. Με σεβασμό στην χώρα μας και στην Ιστορία μας. Όπως παλιά.

Υπάρχει και κάτι άλλο. Αστάθμητο, αλλά πιθανό. Μήπως όταν χαθεί η εσωτερική κοινωνική ισορροπία κάποιοι θελήσουν να το «σκάσουν» από την χώρα μας, κοιτώντας πάνω από τον ώμο τους, τα πλήθη που θα έπονται αυτών τροχάδην; Κάπως έτσι ίσως έλθει και η ελευθερία. Τροχάδην!

Ας δούμε το αναπόφευκτο και λίγο διαφορετικά. Ο σεισμός, μ’ όλα τα δεινά του, μπορεί να καταστεί σωσμός για το ελληνικό έθνος! Και προέχει η σωτηρία του έθνους!
Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek