Διαφημίσεις

Promitheas G!

Οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν θέλουν να προβληματίζονται και να ψάχνουν, διότι φοβούνται, γι’αυτό θα κάνουμε μια έρευνα μαζί και θα δούμε τι θα βγει …..

Οι Έλληνες είχαν τη Γνώση της ύπαρξης του Τριαδικού Δημιουργού και περίμεναν να έρθει και να ζήσει ανάμεσά μας ο ΥΙΟΣ Του, ο οποίος όταν ήρθε, επιβεβαίωσε όλα όσα είχαν πει οι μεγάλοι Έλληνες σοφοί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, που μόλις είδε τους Έλληνες ο Χριστός, είπε «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του Ανθρώπου.» (Κατά Ιωάννην -12,23).

Ένας Έλληνας που έζησε 25.000 χρόνια περίπου πριν το Χριστό, δηλαδή 20.000 χρόνια πριν εμφανιστούν οι Εβραίοι, ο γνωστός Ερμής ο Τρισμέγιστος, έκανε μεγάλες αποκαλύψεις στην εποχή του και προσπάθησε να μιλήσει στους ανθρώπους για τον Ένα Τριαδικό Δημιουργό, που γνώριζε ότι υπάρχει

Ερμής Τρισμέγιστος ( 25.000 π.χ ) ‘’Αρχή των όντων ο θεός Εν αρχή εποίησεν ο θεός, και νους και φύση και ύλη… τον ουρανόν και την γην….αδιορίστων δε όντων απάντων η δε γη ην αόρατος. και ακατασκευάστων… και ακατασκεύαστος, ην γαρ σκότος άπειρον και σκότος επάνω της αβύσσου, και ύδωρ και πνεύμα νοερόν και πνεύμα θεού δυνάμει θεία, όντα εν χάει επεφέρετο επάνω του ύδατος. ανείφθη δε φως άγιον. και ειπεν ο θεός γενηθήτω φως…..Η δε γη και το νερό[1] ήταν μπερδεμένα. Είπε (ο θεός) και μονομιάς η σκοτεινή μάζα του χάους άρχισε να διαμορφώνεται, και εφάνη ο ουρανός και ο Ήλιος έλαμψε…..Και είπε, ας πληρωθεί ο ουρανός με όντα και ο αέρας και ο αιθέρας, είπε ο Θεός και έγιναν. Κι ο αέρας δημιούργησε πετεινά και τα νερά υδρόβια πλάσματα, κι όταν χώρισε η γη απ’ τα νερά της δημιουργήθηκαν όπως τα θέλησε ο Νους, ζώα τετράποδα και ερπετά και ένυδρα….και πετεινά και κάθε ένσπορος σπόρος και χόρτος και άνθη και κάθε είδους χλόη…

…..Και έσπερναν το σπέρμα της παλιγγενεσίας και της γένεσης των ανθρώπων και το πλήθος των ανθρώπων νά ‘χουν τη δεσποτεία όλων των κάτω του ουρανού αγαθών, Και να αυξηθούν σε αύξηση και να πληθύνουν σε πλήθη… και ο Θεός μόλις έγινε αυτό είπε: Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε σε πλήθος και έκαμε… τις γενέσεις και πληθύνθηκαν κατά γένη τα πάντα…… Αυτά είπε ο θεός και έγιναν. Τελειώνοντας δε αυτά ο θεός απεσύρθη…..”

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, σας προτείνω να ηρεμήσετε για 5’ διότι ακολουθούν και άλλα……..

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ /2012 : ΑΠΟΛΛΩΝ : «Όσα σχετικά με την αρετή και την κοσμιότητα παρακινείτε να κάνουν, πράττετε και σεις. Διότι εγώ ( ο Απόλλων) προφητεύω κυβερνήτη με τριπλή υπόσταση εις μίαν. Του οποίου ο ανείπωτος Λόγος θα κυοφορηθεί εις ανυποψίαστη κόρη, όπως ακριβώς το πυρφόρο τόξο, αφού αιχμαλωτίσει όλον γενικώς τον κόσμο, θα τον προσφέρει ως δώρο εις τον Πατέρα. Μαρία σε το όνομα αυτής»

Υπάρχει στα χειρόγραφα: α. Vat. Gr., 1198, φ. 65β – β. Σινά 327, φ.236α – γ. Διονυσίου 281, φ. 103α – δ. Σινά 1189, φ. 6β.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σόλων) : «Ως Θεός θα φθάσει εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκα αλάθητο. Με ανεξάντλητα όρια ως θεότητα θα απαλλάξει τον άνθρωπο από την φθορά των ανιάτων παθών. Και τούτων θα τον φθονήσει άπιστος λαός και αφού κρεμαστεί υψηλά ως κατάδικος εις θάνατον, όλα θα τα υποφέρει με πραότητα».

Εκτός από τον Άγιο Αθανάσιο (την αποδίδει στον Σόλωνα) και τον Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό, υπάρχει στα χειρόγραφα ως προφητεία του Απόλλωνα:

α. Δοχειαρίου 5, φ. 124α, Σίβυλλα – β. Σινά 327, φ.235α – 235β, Πλάτων – γ. Βατοπεδίου 754, φ. 182β, Όμηρος – δ. Σινά 1189, φ. 7, Χίλων – ε. Ιβήρων 386, φ. 174β, Πλάτων – στ. Richard Bentleii Epistola, σελ. 10, Αντίοχος – ζ. Διονυσίου 281, φφ. 103α – α03β, Πλάτων

ΠΛΑΤΩΝΑΣ (Μέναδρος)

«ὁ παλαιός νέος, καί ὁ νέος ἀρχαῖος, ὁ πατήρ μόνος, καί ὁ μόνος πατήρ, τό ἕν τρία καί τά τρία ἕν. ἄσαρκον σαρκικόν. γῆ τέτοκε τόν οὐράνιον βασιλέα»

«Ο παλαιός νέος και ο νέος αρχαίος. Ο Πατέρας μοναδικός, και ο μοναδικός Πατέρας. Το ένα τρία, και τα τρία ένα. Άσαρκο, ένσαρκο. Η γη γέννησε τον ουράνιο βασιλέα». Ο Πλάτων είπε: «Επειδή ο Θεός είναι αγαθός, δεν είναι αίτιος δια τα πάντα, όπως οι πολλοί λέγουν. Είναι αναίτιος δε δια πολλά, και δια τα μεν αγαθά είναι αίτιος, δια τίποτε άλλο δεν λέμε ότι είναι αίτιος παρά μόνον δια τα καλά, δια τα κακά δε καθόλου».

Υπάρχει στα χειρόγραφα – α. Διονυσίου 167, φ. 151α , Πλάτων – β. Vat. Gr. 1198, φ. 66β, Θουκιδίδης – γ. Ιβήρων 386, φ. 174α, Πλάτων – δ. Σινά 1189, φ. 7β, Πλάτων – ε. Διονυσίου 281, φ. 103α, Χίλων – στ. Richard Bentleii Epistola, σελ. 7 – 8 Θουκυδίδης Πλούταρχος….

Όμως κάποιοι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ σκέφτηκαν ότι δεν τους συμφέρει αυτό, δεν ήταν προς το συμφέρον τους να μάθουν οι άνθρωποι την ΑΛΗΘΕΙΑ γι’αυτό , πλαστογράφησαν, έκαψαν, γκρέμισαν, σκότωσαν, κατέστρεψαν και εξαφάνισαν από παντού όσους ήθελαν να μεταδώσουν την αλήθεια και δεν συμφωνούσαν μαζί τους.

ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, Ποιος θα σου τα μάθει όλα αυτά;

Μήπως οι Ιεράρχες που με τα λάθη τους και τις προδοσίες τους έχουν αφήσει το ποίμνιο να χαθεί; Μήπως οι ιερείς που οι περισσότεροι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μισθός; Μήπως οι θεολόγοι που είναι …. θολολόγοι;

Όλοι αυτοί μας έχουν φορτώσει με κανόνες, νόμους, διατάξεις, όρους, προϋποθέσεις, προγράμματα και κατ’ επέκταση με όλων των ειδών της ενοχές, τις τύψεις, τα συμπλέγματα αναξιότητας, αμαρτωλότητας και βάλε

Πώς έχουν καταντήσει έτσι την Εκκλησία μας, από Εκκλησία της Ελευθερίας και της Αγάπης σε Εκκλησία των ενοχών και των κανόνων; Πώς έχουν αντιγράψει κατά γράμμα τον τύπο, τον ευσεβισμό και ενίοτε δυστυχώς την υποκρισία των Φαρισαίων; Πώς έχουν ξεχάσει όλοι αυτοί τι αληθινά θέλει από εμάς Χριστός; Γιατί επιμένουν να μας διδάσκουν αλλοιωμένη και πλαστογραφημένη ιστορία που υποστηρίζει ότι ο θεός είναι ο Γιαχβε; Δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι ‘’πνευματικοί’’ άνθρωποι ότι ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και δεν έχει καμία σχέση με τον γιαχβε ;

TΙ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:

-Ιησούς: “ Ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται και ο ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται.”

Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 π.Χ.): “Τα μεν υψηλά ταπεινούν (ο Θεός), τα δε ταπεινά υψούν.”

– Ιησούς: “ Αγαπάτε τους εχθρούς υμών” Ματθ.κεφ.5 §44

Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν φίλον ποιείν.”

– Ιησούς: “ Ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν” Ματθ.κεφ.5 §44.

Κλεόβουλος ο Ρόδιος (500 π.Χ.): “ Τον δε εχθρόν ευεργετείν”.

– Ιησούς: “ Ουκ επιορκήσεις” Ματθ.κεφ.5 §33.

Πυθαγόρας: (580 π. Χ.) “Σέβου όρκον.”

– Ιησούς: “ Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην.”

Πλάτων (427 π.Χ.): “Η δικαιοσύνη είναι το μεγαλύτερον αγαθόν για την ίδια την ψυχήν.”

– Ιησούς:“Όλα όσα θέλετε να σας κάνουν οι άνθρωποι, κάνετε και σείς τα ίδια σ΄αυτούς”Ματθ.κεφ.7

Ισοκράτης (430 π.Χ.): “Μην κάνετε στους άλλους εκείνα για τα οποία εσείς θυμώνετε όταν τα κάνουν οι άλλοι σε σας.”

Ο σπουδαίος θρησκειολόγος, αείμνηστος Λεωνίδας Φιλιππίδης, στο μεγαλειώδες έργο του ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ αναφέρει χαρακτηριστικά αποσπάσματα της Ορφικής Θεολογίας, δια της οποίας εξαίρεται η μοναδικότητα ενός Θεού και έμεσσα και το Τριαδικόν αυτού

Δηλαδή (σε ελεύθερη απόδοση): «Ένας υπάρχει Θεός, αυτός μόνος βασιλιάς του κόσμου, μέγας βασιλιάς, ένας και αυτογενής και κανείς άλλος εκτός απ’ αυτόν, που έχει τον ουρανόν θρόνο και τη γη χαλί για τα πόδια του. Ο ουρανός είναι ποίημα μεγάλου Θεού και σοφού, που δημιούργησε τα πάντα δια του Λόγου του»

Ο Χριστός ήλθε να μας απαλλάξει από τύψεις, ενοχές και συμπλέγματα και να μας δείξει την οδό της μετάνοιας ως τη μόνη ασφαλή οδό σωτηρίας μακριά από τύπους, κανόνες φαρισαϊκούς νομικούς, ήλθε να μας απαλλάξει από κάθε νομικίστικη αντίληψη της σχέσης μας με Αυτόν, να δώσει λύτρα τον εαυτό του για τις αμαρτίες όλων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek