Διαφημίσεις

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ένας εξέχων συνεργάτης και νομικός αξιωματούχος στο Τμήμα Συνθήκης του ΟΗΕ πιάστηκε από κρυφή κάμερα να παραδέχεται ότι τα Ηνωμένα Έθνη («ΟΗΕ») έχουν φιλοδοξίες να γίνουν μια κυβέρνηση ενός κόσμου με τη δική τους στρατιωτική ισχύ.

Σε δύο εβδομάδες, ο ΟΗΕ ελπίζει ότι 193 χώρες θα υιοθετήσουν το Σύμφωνο για το Μέλλον όπως ονομάζεται, το οποίο προέρχεται από το « Κοινό μας Μέλλον » του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.  Το κοινό μας μέλλον είναι το όραμα του Αντόνιο Γκουτέρες για την «ενίσχυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές».

Στα τέλη του περασμένου μήνα, το Mug Club Undercover ηχογράφησε τον Jorge Paoletti, έναν αυτοαποκαλούμενο «Παγκοσμιοποιητή» και έναν υπάλληλο νομικών υποθέσεων στο Τμήμα Συνθηκών του ΟΗΕ, λέγοντας: «Δημιούργησαν αυτόν τον θεσμό (τον ΟΗΕ) που είναι ο πιο κοντινός θεσμός για να γίνει μια μέρα η παγκόσμια κυβέρνηση. Σ’ ένα παγκόσμιο κράτος», είπε ο Paoletti.

Ο Paoletti στο βίντεο παραδέχεται επίσης πως η εκλογή του Τραμπ θα υπάρξει εμπόδιο για τα σχεδιά τους. Τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ έμειναν σε αυτη την παραδοχή, για μας όμως είναι πιο σημαντικά τα άλλα που ειπώθηκαν:

«Σαν μια κυβέρνηση ενός κόσμου;» ρώτησε ο κρυφός δημοσιογράφος. «Ακριβώς», απάντησε ο Paoletti.

Σύμφωνα με τα λόγια του Paoletti, ο ΟΗΕ φιλοδοξεί να είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνά τους πολίτες της Γης, οι οποίοι θα αναγκαστούν όλοι να τηρούν μια ενιαία ταυτότητα.

«Ένας από τους στόχους του ΟΗΕ είναι να δημιουργήσει την ταυτότητα ενός παγκόσμιου πολίτη… και μια πολιτική ταυτότητα, με όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη», είπε.

Ο Paoletti παραπονέθηκε, ωστόσο, ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο θα έπρεπε – αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εάν ο οργανισμός είχε και στρατιωτική ισχύ.

«Τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν δικό τους στρατό», είπε ο Paoletti.

«Θα έπρεπε;» ρώτησε ο μυστικός δημοσιογράφος. «Απολύτως», απάντησε ο αξιωματούχος.

Δείτε το βίντεο

<

Δύο ημέρες μετά την εμφάνιση αυτού του βίντεο, ο Stéphane Dujarric, εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, ρωτήθηκε σε μια ενημέρωση τύπου τι πιστεύει για τις παρατηρήσεις του Paoletti. Η ερώτηση αφορούσε συγκεκριμένα τις παρατηρήσεις που έκανε για τον Ντόναλντ Τραμπ και το προσωπικό του ΟΗΕ ότι φοβάται πως μπορεί να επανεκλεγεί Πρόεδρος.

Ο Dujarric απάντησε ότι ο Paoletti δεν μιλούσε εξ ονόματος του ΟΗΕ: «Απλώς θα δηλώσω για το γεγονός, ξέρετε, όταν κάποιος ηχογραφείται εν αγνοία του σε ιδιωτικό περιβάλλον, δεν νομίζω ότι κανένας καλός δημοσιογράφος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει ως επίσημη θέση των Ηνωμένων Εθνών». είπε ο Dujarric.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Dujarric δήλωσε το αυτονόητο, ενώ απέφυγε την ερώτηση. Αν και η ερώτηση δεν σχετίζεται με την ενότητα του μυστικού βίντεο στο οποίο επικεντρωθήκαμε παραπάνω, επιβεβαιώνει ότι η συζήτηση έλαβε χώρα.

Όπως τόνισε το The Gold Report , αυτή η αποκάλυψη έρχεται λίγες βδομάδες από τη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος, όπου ηγέτες απ όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για να υπογράψουν το Σύμφωνο για το Μέλλον.

Το Σύμφωνο απαιτεί «τα κράτη μέλη να «επιβεβαιώσουν» την «αταλάντευτη δέσμευσή τους» στον ΟΗΕ, τον καταστατικό του χάρτη, τους σκοπούς του, τις αρχές του και την Ατζέντα 2030. Να ορκιστούν πως θα συμμορφωθούν με το Διεθνές Δικαστήριο του ΟΗΕ και να υποσχεθούν ότι θα δεχτούν «μεταρρυθμίσεις στη διεθνή χρηματοοικονομική αρχιτεκτονική», ανέφερε η Gold Report .

«Συνολικά, το έγγραφο που απαριθμεί 60 ενέργειες που πρέπει να λάβουν τα κράτη μέλη. Σχεδόν σε όλα, η συμφωνία καθιστά σαφές ότι τα συμφέροντα των χωρών είναι τα συμφέροντα του ΟΗΕ και περιστρέφονται γύρω απο τα παγκοσμιοποιητικά του συστήματα», πρόσθεσε το The Gold Report .

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Προς το τέλος του Συμφώνου υπάρχει μια απαίτηση να ενσωματώνουν τα κράτη μέλη «συμφωνίες και ψηφίσματα» του ΟΗΕ στη δική τους εθνική νομοθεσία.

Το Σύμφωνο θα συνοδεύεται από δύο συνημμένα έγγραφα: το «Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο» και το «Σύμφωνο για τη Μελλοντική Εφαρμογή του Οδικού Χάρτη», ένα λεπτομερές σχέδιο για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Συμφώνου, συμπεριλαμβανομένων των χρονοδιαγραμμάτων, των ευθυνών και των δεικτών για την παρακολούθηση της προόδου. Μπορείτε να βρείτε συνδέσμους προς αντίγραφα και των τριών εγγράφων στον ιστότοπο του ΟΗΕ ΕΔΩ (μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα με τίτλο « Έγγραφα αποτελέσματος και επιστολές από τους συν-μεσολαβητές »).

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής, τα Ηνωμένα Έθνη θα παρακολουθούν την εφαρμογή του συμφώνου από τις χώρες που έχουν υπογράψει σε αυτό, με τακτικές αναθεωρήσεις και αξιολογήσεις για να διασφαλίζεται η πρόοδος και η λογοδοσία.

Δώσατε την άδεια στην κυβέρνησή σας ή στους διορισμένους της να διαπραγματευτούν με αυτό το Σύμφωνο εκ μέρους σας; Σας ενημέρωσε η κυβέρνησή σας για τις δεσμεύσεις του Συμφώνου, τον αντίκτυπο που θα έχει στη ζωή σας και των παιδιών σας ή ακόμη σας ενημέρωσε ότι ένα Σύμφωνο βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση και υποβάλλεται σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες για να υπογράψουν εκ μέρους σας στις 22 Σεπτεμβρίου; Φυσικά και όχι!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της Συνόδου Κορυφής και του Συμφώνου είναι η «αποκατάσταση της εμπιστοσύνης». Εμπιστοσύνη σε τι; και σε ποιον; Όταν κάτι δεν γίνεται ανοιχτά και με διαφάνεια, και αναλαμβάνονται δεσμεύσεις από λίγους και εκλεκτούς που επηρεάζουν τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους – δεν αποκαθιστά καμιά εμπιστοσύνη στα Ηνωμένα Έθνη ή σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τα έθνη.

Φυσικά ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν θα το δείτε σε κανένα “αξιόπιστο, συστημικό ΜΜΕ” εκεί έχουν να ασχοληθούν με πιο σοβαρά ζητήματα, όπως τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Νομικός σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών δηλώνει σε (κρυφή) κάμερα ότι ο ΟΗΕ επιδιώκει να γίνει παγκόσμια κυβέρνηση!”
  1. Το Σύμφωνο απαιτεί «τα κράτη μέλη να «επιβεβαιώσουν» την «αταλάντευτη δέσμευσή τους» στον ΟΗΕ… ή σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τα έθνη.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΘΝΗ ;;;
    ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΜΗΠΩΣ ;;;
    https://tvxs.gr/life-plus/viral-paraxena/i-ypodochi-ton-exogiinon-ypo-tin-aigida-toy-oie/

  2. 1) …«τα κράτη μέλη να «επιβεβαιώσουν» την «αταλάντευτη δέσμευσή τους» στον ΟΗΕ…
    ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ηγετίσκους ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;;;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 28%,ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ;;;
    2) … ή σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τα έθνη.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΘΝΗ ;;;
    3) ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ;;;
    4) ενός παγκόσμιου πολίτη…
    ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΜΗΠΩΣ ;;;
    https://tvxs.gr/life-plus/viral-paraxena/i-ypodochi-ton-exogiinon-ypo-tin-aigida-toy-oie/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek