Διαφημίσεις

PROMITHEAS G  

Καρτερούμε μέρα νύκτα να φυσήσει ένας αέρας,  σε τούτον τον τόπον που είναι καμένος και δεν θωρεί ποτέ δροσιάν και λευτεριά, για να φέξει  καρτερούμεν το ΦΩΣ εκείνης της μέρας που θα φέρει στον κάθε έναν και δροσιά και ΛΕΥΤΕΡΙΑ. 

 

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ: Ευριπίδης : -Τίποτε γλυκύτερο από την πατρίδα. Και ευτυχής εκείνος που δίχως μακριά της να τον διώχνουν βάσανα, μένει στην πατρίδα του.

-Αριστείδης: Τι τάχα είναι περισσότερο αγαπημένο για τον άνθρωπο , από την πατρική του γη.

– Όμηρος : Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης.

– Σωκράτης : Mητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστί η πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις, τοις νουν έχουσιν.

Οι αρχαίοι Έλληνες ανέδειξαν την έννοια πατρίδα ως υπέρτατη ιδεολογία και ως το ”Τιμιώτερον, σεμνότερον και αγιότερο”  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τι κάνουμε για την πατρίδα ;   

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ :

Περπατώντας στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου Ακρόπολης, είδα μια Γυναίκα αγέρωχη,  να στέκεται μπροστά στα αρχαία Ελληνικά αγάλματα, την είδα να δακρύζει, με πόδια ματωμένα, με τον χιτώνα της κουρελιασμένο, με κοίταξε στο πρόσωπο, και τότε κατάλαβα  ότι έβλεπα την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ. Προσπαθώντας να κρατήσω την ψυχραιμία μου, την ρώτησα γιατί δακρύζει η απάντηση της με έκανε να κλαίω.

‘’Οι Εφιάλτες πλήθυναν παιδί μου, και πια δεν είναι τού πολέμου Εφιάλτες, μα τής ειρήνης. Ήρθαν και με περισσή θρασύτητα, έκλεψαν, έκαψαν, λεηλάτησαν…. Και μες την απληστία τους, θέλησαν να δώσουν ακόμη ένα χτύπημα, στα ήδη αποκαμωμένα μου παιδιά. Να σβήσουν, τις θυσίες, τούς αγώνες, την ιστορία ολόκληρη, δηλητηριάζοντας το παρόν, για  ένα ανύπαρκτο μέλλον. 

Κλαίω παιδί μου για τα Ελληνόπουλά τού αύριο, που δεν τους έχει απομείνει τίποτα για να θαυμάσουν. Που όταν θα μεγαλώσουν, δεν θα γνωρίζουν τις ρίζες τους, τούς προγόνους, την πορεία τους μέσα στην ιστορία, ούτε αυτούς που με τις ηρωικές τους πράξεις πέρασαν στην αθανασία. Χωρίς όραμα, θα προχωρούν σαν τυφλοί μες το σκοτάδι, άτολμοι και σκυθρωποί, χωρίς φωτεινούς οδηγούς στο δρόμο τους….

Μην στενοχωριέσαι όμως παιδί μου, πάντοτε στο τέλος κάποια από τα παιδιά μου με έσωζαν. Πολλοί προσπάθησαν να με εξαφανίσουν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ διότι δεν είμαι απλά μία χώρα. Δεν έχω όρια… ΕΙΜΑΙ ΙΔΕΑ, και μία ιδέα δεν ανήκει στη γήινη σφαίρα, είναι άφθαρτη, αθάνατη….”

Αδέλφια μου ίμαστε λίγοι αλλά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να σώσουμε την Πατρίδα μας, την ΓΗΝ της Σοφίας και του πολιτισμού.  Εμείς οι λίγοι μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.  

ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, αυτήν την εποχή όλοι σου έχουν γυρίσει την πλάτη τους ξεχνώντας την ιστορία σου, ακόμη και τα παιδιά σου σε έχουν αφήσει μόνη να παλεύεις. Εμείς ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που απομείναμε δεν θα σε εγκαταλείψουμε, δεν θα αφήσουμε να σε λυγήσουν, δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν να μολύνουν άλλο την ΓΗ σου. Δεν μπορούν να σε σκοτώσουν ΕΛΛΑΔΑ μου όσο υπάρχουν τα παιδιά σου ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…..Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ/ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ…..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ  ΞΑΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ!……

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων πάνω στην Γη, οι Έλληνες  και οι άλλοι, και δεν είναι καθόλου ρατσιστικό αυτό, διότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίων των Ελλήνων

Απολυτίκιο του Τιμίου Σταυρού: Σῶσον Κύριε τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου, νίκας τοῖς Βασιλεύσι κατὰ ΒΑΡΒΑΡΩΝ δωρούμενος.

Οι “δημοκράτες “  και οι αρχιερείς της μεταπολίτευσης το έχουν παραχαράξει μετατρέποντας το 

Α) σε “Νίκας τοις ευσεβέσι…..”   ευτυχώς που δεν το έκαναν “Νίκας τοις προεδρεύσι”… ή “Νίκας τοις πρωθυπουργεύσι” 

Β) κατά βαρβάρων δωρουμενος : Βάρβαρος είναι όποιος αντιπαλεύεται, ειρωνεύεται, πολεμάει, χλευάζει, καταπιέζει και εγκληματεί κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως είπε :  ‘’Ναι, ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας…..Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών(…) Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός(…) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας”.

Μήπως με αυτά που διαβάσατε καταλάβατε ότι Ο Θεός είναι ρατσιστής;   ΞΥΠΝΑΤΕ Έλληνες…. ρατσιστές είναι αυτοί όλοι που έκαναν τους  Ορθόδοξους να φοβούνται, και να σκύβουν το κεφάλι διότι έχουν μάθει μια ζωή να είναι σκλάβοι των ΒΑΡΒΑΡΩΝ και των σκοτεινών δυνάμεων, σκλάβοι των άθεων και των αντίχριστων….

Εμείς πιστεύουμε στον ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ μας και σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να μας εξαφανίσουν από τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, εμείς συνεχίζουμε να τραγουδάμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ. 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Καρτερούμε μέρα νύκτα να φυσήσει ένας αέρας”
  1. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ …
    ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΦΗΒΟΥΛΑ,ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ.
    ΜΑΘΑΙΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ.
    ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ;;;
    ΣΕΞΟΥΛΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ … ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ : «γιατί είναι απαραίτητοι οι φόροι στη ζωή μας».
    ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ,Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…
    ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΦΗΒΩΝ…
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
    ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ .ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek