Διαφημίσεις

Μια μίνι επανάσταση φέρεται να συντελείται στα σχολεία της χώρας μας, σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, κατά την οποία, “ομάδες γονιών με επιστολή τους ζητούν να εξαιρεθούν τα τέκνα τους από το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, λόγω του ότι το περιεχόμενο της διδασκαλίας αυτής είναι αντίθετη προς τις κοινωνικές τους αντιλήψεις, τις φιλοσοφικές και τις θρησκευτικές.        

Ζητούν εγγράφως την απαλλαγή των τέκνων τους από την διδασκαλία του μαθήματος, γιατί τα καθοδηγεί να μην θεωρούν ως «υγιή στάση» τις «ετεροκανονικές σχέσεις» και επειδή προάγει το «τρίτο φύλο»”, αναφέρει το άρθρο.

Το θέμα του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, όπως αυτό παρουσιάζεται σε πολλά ΜΜΕ, σε όλες τις βαθμίδες εκπαιδεύσεως σε πολλές χώρες της ΕΕ, με την παρουσία ουσιαστικά σόoυ με drag Queen, και άλλα, ευρίσκεται σε ευθεία αντίθεση όπως όλα δείχνουν, με χιλιάδες Έλληνες γονείς που διαφωνούν οριζόντια και κάθετα με αυτήν την πρακτική….για τα παιδιά τους.

Ήδη οι αντιδράσεις σε αυτό το θέμα έχουν ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, κατά την διάρκεια  εκδηλώσεων με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις γονέων σε μερίδα της κοινωνίας μας.

Η φιλοσοφία και η πρακτική της εκπαίδευσης στην ΛΟΑΤΚΙ φιλοσοφία, νεαρών παιδιών μέχρι εφήβων στα σχολεία, φαίνεται ότι δεν βρίσκει σύμφωνη  μια μεγάλη μερίδα γονέων και μαθητών στην χώρα, και αυτό θα γίνει πλέον  πλέον πασιφανές την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ελληνικά ΜΜΕ.

Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως αυτός επιθυμεί, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην χώρα μας ψηφίστηκε σχετικά πρόσφατα νόμος για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο οποίος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία, και αυτό συνεχίζει να καταγράφεται και σε άλλες εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής, όπως είναι η εκπαίδευση.

Στην Ιρλανδία συνελήφθη δάσκαλος για την άρνηση του να αποδεχθεί τους τρανσέξουαλ

Ο Ένοχ Μπούρκε, ένας δάσκαλος από την Ιρλανδία που είχε  εγκλωβιστεί σε μια διαμάχη με μια τοπική σχολική επιτροπή για την άρνησή του να αποκαλέσει έναν μαθητή ως «αυτοί», συνελήφθη για τρίτη φορά από την αστυνομία της χώρας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *