Διαφημίσεις

Οι ενέσεις mRNA του Covid-19 «επηρεάζουν κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας» σύμφωνα με τα ευρήματα μιας σημαντικής ιαπωνικής μετα-ανάλυσης που συνδέει τα πειραματικά πλάνα με την
«ξαφνική και απροσδόκητη» παγκόσμια αύξηση σε περισσότερες από διακόσιες ασθένειες.

Τα ανησυχητικά ευρήματα παρουσιάστηκαν στο κοινό κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κατά την οποία κορυφαίοι ιατρικοί επιστήμονες παρουσίασαν «χιλιάδες ερευνητικές εργασίες» που συνδέουν τα εμβόλια mRNA του Covid-19 με μια σειρά από παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της έκρηξης σπάνιων και επιθετικών μορφών Καρκίνος.

Οι ερευνητές ανέλυσαν 3.071 επιστημονικές ερευνητικές εργασίες σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου Covid-19 και διαπίστωσαν ότι 201 ασθένειες είναι πλέον πολύ πιο διαδεδομένες μεταξύ της εμβολιασμένης κοόρτης από ό,τι πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου.

Ο Καζουχίρο Χαραγκούτσι, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, έχει ήδη ζητήσει επίσημα συγγνώμη από το ιαπωνικό έθνος, δηλώνοντας «Είχατε δίκιο, τα εμβόλια σκοτώνουν εκατομμύρια από τους αγαπημένους μας».

Ωστόσο, η Ιαπωνία κατανοεί ότι η συγγνώμη δεν αρκεί και η κυβέρνηση έχει διατάξει χιλιάδες επιστημονικούς ερευνητές να ερευνήσουν τα εμβόλια από κάθε δυνατή οπτική γωνία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Ομάδα Μελέτης Ζητημάτων Εμβολίων, μια ομάδα κορυφαίων Ιαπώνων ιατρικών επιστημόνων, παρουσίασε λεπτομερώς τα ευρήματά τους από μια συστηματική ανασκόπηση μεγάλων ερευνητικών εργασιών.

Ο ομότιμος καθηγητής Masanori Fukushima του Πανεπιστημίου του Κιότο δήλωσε ότι το εύρος των βλαβών που προκαλούνται από τα εμβόλια Covid-19 είναι «άνευ προηγουμένου» στο ιατρικό ιστορικό.

«Μια συστηματική ανασκόπηση της βιβλιογραφίας αποκάλυψε ορισμένες συγκλονιστικές πληροφορίες», είπε η Φουκουσίμα στους δημοσιογράφους.

«Χιλιάδες δημοσιεύματα έχουν αναφέρει παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό, που επηρεάζουν κάθε πιθανή πτυχή της ανθρώπινης παθολογίας, από την οφθαλμολογία μέχρι την ψυχιατρική», είπε.

«Για παράδειγμα, το ποσοστό θνησιμότητας για λευχαιμία σε κάθε ηλικία έχουν αυξηθεί. Και υπάρχουν σημαντικά ευρήματα για τον καρκίνο του μαστού, τον καρκίνο των ωοθηκών κ.λπ. Οι ψυχικές διαταραχές, τα ψυχιατρικά συμπτώματα, η κατάθλιψη, η μανία, το άγχος εμφανίστηκαν σε αφθονία, αλλά συμπτώματα είναι ατελείωτα», είπε.

Τα εμβόλια Covid-19 είναι πλέον επίσημα το πιο επικίνδυνο φάρμακο στην ιατρική ιστορία, αλλά κανείς στον δυτικό κόσμο δεν επιτρέπεται να μιλήσει για αυτό χωρίς να χαρακτηριστεί ως θεωρητικός συνωμοσίας.

Ο καθηγητής Φουκουσίμα, ο οποίος έχει δημοσιεύσει 208 επιστημονικές εργασίες , προειδοποίησε ότι οι γιατροί που θέλουν να βγάλουν τα στοιχεία στη φόρα θα υποστούν πόλεμο και φίμωση από τη Big Pharma.

Η Φουκουσίμα είχε επίσης ένα μήνυμα για τους παγκοσμιοποιητές (Μπιλ Γκέιτς, Κλάους Σουάμπ και Άντονι Φάουτσι) που ώθησαν τα εμβόλια.

Ζητώντας μια θεμελιώδη αναθεώρηση της βιολογικής κατανόησης, δήλωσε: « Έτσι, ειλικρινά, πρέπει να επιστρέψουν και να ξανακάνουν τη βιολογία του γυμνασίου έως τις εισαγωγικές εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο πανεπιστήμιο. ”

Αυτή η αυστηρή συμβουλή υπονοούσε ότι όσοι ήταν στο τιμόνι της λήψης αποφάσεων δεν είχαν την απαραίτητη βιολογική γνώση για να κατανοήσουν ολόκληρο το φάσμα των επιπτώσεων του εμβολίου.

Ο καθηγητής Yasufumi Murakami από το Πανεπιστήμιο Επιστημών του Τόκιο περιέγραψε τα εμβόλια ως «τοξικό γονίδιο» και ζήτησε επειγόντως να απαγορευθούν οι λήψεις mRNA παγκοσμίως.

«Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει όταν χορηγείς ένα ξένο τοξικό γονίδιο σε έναν άνθρωπο», είπε πριν εκθέσει ξεκάθαρα τους μακροπρόθεσμους παράγοντες κινδύνου.

Οι επιστήμονες, από τους πιο σεβαστούς στον κόσμο, ισχυρίζονται επίσης ότι διεθνείς οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ, μαζί με πολλές παγκόσμιες κυβερνήσεις, εμπλέκονται σε μια μαζική συγκάλυψη για να κρύψουν την πλήρη έκταση αυτής της καταστροφικής απώλειας ζωών.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *