Διαφημίσεις

Ο εφιάλτης της οικογένειας είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια γυναίκα το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου στη Νίκαια, όταν ο 36χρονος σύζυγός της επέστρεψε στο στο σπίτι μεθυσμένος και άρχισε να βρίζει και να απειλεί την ίδια αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας μόλις 9 και 6 ετών.

Μάλιστα, τους έλεγε: «θα σας σκοτώσω», «θα σας στείλω στον τάφο όπου βρίσκεται και η μητέρα σου», «θα φύγεις από το σπίτι και εσύ και τα παιδιά μωρή ξ…α».

Ο εφιάλτης της οικογένειας είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα καθώς ο 36χρονος βίασε την σύζυγό του.

Η εξωφρενική συμπεριφορά του δεν είχε τέλος. Στη σύζυγό του εκτόξευε υβριστικές φράσεις ενώ στη συνέχεια την έφτυσε στο πρόσωπο και την απείλησε ότι θα την χτυπήσει με την καρέκλα της κουζίνας.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην ανήλικη κόρη του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είσαι και εσύ μία βρωμιάρα σαν τη μάνα σου».

Έπιασε το παιδί από την μπλούζα και συνέχισε να την τραβά με δύναμη από το μπράτσο του δεξιού της χεριού ενώ στη συνέχεια την χτύπησε με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Ο 36χρονος στράφηκε και στο γιο του πιάνοντάς τον από το μπράτσο αλλά η παρέμβαση της μητέρας ήταν σωτήρια καθώς τον απώθησε για να μην πειράξει και το αγοράκι.

«Θα σε ξεκοιλιάσω»

Ο εφιάλτης της οικογένειας είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη ημέρα καθώς ο 36χρονος βίασε την σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις περιγραφές αρχικά άρχισε να την απειλεί και να την βρίζει με φράσεις «Μωρή γ… έλα να σε γ… αλλιώς θα σε ξεκοιλιάσω» και στη συνέχεια την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο και τον οδήγησαν ενώπιον των δικαστικών αρχών ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της σε δομή φιλοξενίας ενώ έγινε και εξέταση από Ιατροδικαστή.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *