Διαφημίσεις

Επίκαιρο πιπεράτο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου
************************
(Γιόρτασαν και πάλι φέτος οι γείτονές μας Τούρκοι με πρωτοστατούντα τον Πρόεδρό τους κ Erdogan τις ημέρες της Νίκης τους και αποφάσισα ως γιός Σμυρνιάς μάνας να επαναφέρω σήμερα στη δημοσιότητα το πιπεράτο μου που φιλοξενήθηκε τέτοιες μέρες δηλαδή 2 και 3 Σεπτεμβρίου του 2023 εδώ στον αγαπημένο ιστότοπο που με φιλοξενεί κάθε εβδομάδα… Θα σας θυμίσω ότι τέλη Αυγούστου – Αρχές Σεπτεμβρίου του Σωτήριου Έτους 2023 είχαν ακουστεί όσα παραθέτω παρακάτω τα οποία και λειτούργησαν εκρηκτικά στον συναισθηματικό μου κόσμο…Μήπως ήδη σε θέματα ιστορικής μνήμης έχουμε καταντήσει, με τη βοήθεια Κυβερνητικών υπαναχωρήσεων και προτροπών των ποικίλλων ΜΜΕ να ξεπεράσουμε τα περιβόητα για τις μνημονικές «επιδόσεις» τους «χρυσόψαρα;»)
******************************

Ακούστηκε όχι μόνο στην Τουρκία και στην Ελλάδα αλλά διεθνώς μέσα από τα ΜΜΕ η αναφορά στου Τούρκου Προέδρου κ Erdogan ότι οι Έλληνες ΕΚΑΨΑΝ τη Σμύρνη Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 1922 στην εορταστική ομιλία του με την οποία χαιρετούσε την νίκη του Τουρκικού Στρατού και την ανακατάληψη της Σμύρνης….

Ακούσαμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ, όχι μόνο μέσα στην Ελληνική Επικράτεια και τα συγχαρητήρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ για την επέτειο της Νίκης του Τουρκικού Στρατού ενάντια στον Ελληνικό Στρατό.

Άκουσα και την χαμηλών τόνων αντίδραση για το θέμα του Καθηγητή κ Γιώργου Γεραπετρίτη από τη θέση του ως Υπουργού Εξωτερικών στη νέα Κυβέρνηση του κ Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα παραμονές της επίσημης επίσκεψής του στη γείτονα στις 5 Σεπτεμβρίου.

Θυμήθηκα όσα μου έλεγε καθώς μεγάλωνα η μακαρίτισσα Σμυρνιά γιαγιά μου η κυρά-Σοφία και την άκουγε και η μακαρίτισσα μάνα μου η κυρά-Στάσα (Αναστασία) την οποία με τόση στοργή την κουβάλησε στην αγκαλιά της δυο χρονών κοριτσάκι καθώς έφευγαν από τη Σμύρνη…

Ναι από την προβλήτα της ιστορικής πόλης όπου οι Έλληνες της Σμύρνης που καιγόταν, σύμφωνα με κάποιους και κάποιες «προοδευτικούς» πολιτικούς μας, έπεφταν στη θάλασσα καθώς είχαν …Συνωστισθεί!…

Μετά έψαξα στην παγκόσμια μηχανή αναζήτησης την google (κάποτε λέγαμε ΟΥΔΕΝ κρυπτό υπό τον Ήλιο, τώρα λέμε ΟΥΔΕΝ κρυπτό από την google) και εντόπισα μύριες αναφορές για το ποιοι έκαψαν και γιατί την όμορφη Σμύρνη.

Με ελάχιστη προσπάθεια και το επιτελείο του Τούρκου Προέδρου, και το επιτελείο του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ και το επιτελείο του δικού μας Υπουργού Εξωτερικών αλλά και οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα μπορούσαν να μάθουν ότι ο Τακτικός Τουρκικός Στρατός υπό την ηγεσία του γεννημένου στη Θεσσαλονίκη (Λαγκαδά λένε κάποιοι)Kemal Ataturk ΕΚΑΨΕ τη Σμύρνη γεμίζοντας σπίτια και δρόμους με πετρέλαιο για να κρυφτούν τα πτώματα των σφαγιασμένων Ελλήνων και Αρμενίων…

Το σημερινό μου πιπεράτο το αφιερώνω στη μνήμη της μητέρας μου και της γιαγιάς μου αλλά και στη μνήμη του διεθνώς απολεσθέντος σεβασμού στην Ιστορία…

Για να μην μπούνε στον κόπο να ψάξουνε όλοι όσοι εμπλέκονται στην πρόσφατη έμμεση επίθεση του κ Erdogan στην Ελλάδα παραθέτω εδώ τον σύνδεσμο από τα αρχεία του Βρετανικού GUARDIAN μεταφράζοντας από τα Αγγλικά μία μόνο παράγραφο:

«Αναφέρεται επίσημα ότι Βρετανοί και Αμερικανοί πρόσφυγες που έφυγαν χθες το βράδυ από τη Σμύρνη αναφέρουν την ολοκληρωτική καταστροφή των ελληνικών, αρμενικών και ξένων συνοικιών της πόλης από πυρκαγιά. Η φωτιά ξεκίνησε με πετρέλαιο χθες το μεσημέρι από τουρκικά τακτικά στρατεύματα με σκοπό να κρύψουν τα πτώματα των σφαγιασμένων το προηγούμενο βράδυ…” https://www.theguardian.com/.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Ο τακτικός Τουρκικός Στρατός ΕΚΑΨΕ τη Σμύρνη το 1922!…”
  1. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ .ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑΜΑΔΑ,ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…
    https://katohika.gr/ellada/egchromo-vinteo-tis-katastrofis-tis-smyrnis-ena-aiona-meta/
    https://www.mixanitouxronou.gr/o-sintler-tis-smirnis-o-amerikanos-pou-esose-tis-zoes-350-000-ellinon-sti-mikrasiatiki-katastrofi-edose-tin-periousia-tou-ke-ekviase-tis-ellinikes-arches-gia-na-exasfalisi-tin-diasosi-ton-prosfigon/

    https://www.mixanitouxronou.gr/o-iaponas-kapetanios-pou-diesose-me-to-karavi-tou-825-apelpismenous-mikrasiates-stin-katastrofi-tis-smyrnis-erikse-sti-thalassa-to-panakrivo-metaksi-gia-na-epivivasei-prosfyges/

    https://www.militaire.gr/poio-vivlio-prepei-na-steilei-ston-erntogan-to-ypex-anti-na-toy-apanta-me-anakoinoseis-gia-ti-smyrni/

    https://www.aetos-apokalypsis.com/2014/09/sfagh-ths-smurnhs-katastrofh.html

    ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΙ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ,ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ΜΑΡΤΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΜΑΣ ,ΣΜΥΡΝΙΟΙ ΔΙΗΓΟΥΝΤΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΦΥΛΛΗΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ.ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΗΚΟΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ,ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΩΝ ,ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ.
    ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΚΟΒΑΝ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ…
    ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΕΜΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ…
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ …
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΠΟΤΕ ( ΑΠΕΥΚΤΕΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ),ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ…
    ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ).
    ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ,ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ.
    ΟΜΩΣ :
    «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος»!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!! …..ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ….
    Ε Σ Ε Τ Α Ι Η Μ Α Ρ !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *