Διαφημίσεις
Νέα Ιαπωνική έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από 40 ημέρες περίπου (18 Ιουλίου 2024) δείχνει πέρα από κάθε αμφισβήτηση την κυτταροτοξική δράση 4 “εμβολίων” κατά του COVID-19.
Δύο από αυτά ήταν τύπου mRNA (PFIZER & MODERNA) το ένα ήταν τύπου ιικού φορέα (ASTRA-ZENEKA) ενώ το 4ο ήταν πρωτεϊνικού τύπου (NOVAVAX).
___________________________________________
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Πρόκειται για μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ έρευνα, με πάρα πολλές πτυχές. Το έγγραφο που έχω στα χέρια μου είναι περίπου 65 σελίδες και στο τέλος έχει αναφορές σε άλλες περίπου 40 μελέτες!
Για αυτό χρειάστηκα ένα μήνα και κάτι να τις μελετήσω όλες (σε ολονυκτίες με τόνους καφέ…). Οπως καταλαβαίνεται είναι πρακτικώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παρουσιαστούν λεπτομερώς εδώ όλες οι πτυχές της έρευνας αυτής.
Για αυτό θα δώσω μόνο επιγραμματικά, τα βασικά της σημεία και μερικές εικόνες από την μελέτη, ενώ έχω μεταφράσει και 2 πίνακες, με την επίδραση τους στο αίμα και στο πλάσμα αίματος.
____________________________________________
ΜΕΘΟΔΟΙ
Τα “¨εμβόλια” παρατηρήθηκαν με μικροσκόπιο, με διάφορους τρόπους:
1) Μόνα τους
2) Μετά από επώαση σε θερμοκρασία σώματος (36,5 βαθμοί Κελσίου)
3) Μετά από επαφή με τμήμα δέρματος
4) Μετά από επαφή με πλήρες αίμα
5) Μετά από επαφή με πλάσμα αίματος
6) Μετά από επαφή με σπέρμα
7) Με επίδραση θερμότητας
😎 Με επίδραση υπεριώδους ακτινοβολίας
9) Με επίδραση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας
Ολες οι περιπτώσεις παρατηρήθηκαν:
– σε 5-10 λεπτά
– σε 30 λεπτά,
– σε 1 ώρα
– σε 2 ώρες
– σε 1 μέρα
– σε 2 μέρες
– σε 20 μέρες κλπ, μέχρι και για περισσότερο από 1 έτος.
Η μελέτη ξεκίνησε 10 Δεκεμβρίου του 2021 και κράτησε σχεδόν 2 χρόνια!
________________________________________________
Α. ΚΥΤΤΑΡΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑ
Σε όλα τα κύτταρα του αίματος, (ερυθρά αιμοσφαίρια, λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια) επικρατεί ένας πανικός, αμέσως μόλις έρθουν σε επαφή με τα “εμβόλια”. Τα βλέπουμε να συσπειρώνονται και να σχηματίζουν τείχος προστασίας, στο όριο επαφής με τα “εμβόλια”, ήδη από τα πρώτα λεπτά!
– Στη συνέχεια τα ερυθρά συγκολώνται το ένα πάνω στο άλλο, θυμίζοντας στήλες από κέρματα. Αυτό αποτελεί αιτία παρεμπόδισης της κυκλοφορίας του αίματος (ισχαιμία).
– Τα λευκά αιμοσφαίρια δείχνουν κατακερματισμό του πυρήνα τους και θάνατο. Αυτό αποτελεί αιτία υπονόμευσης της άμυνας του οργανισμού, που σε κάνει ευάλωτο σε κάθε λοίμωξη, αλλά και σε καρκίνο.
– Τα αιμοπετάλια δείχνουν συγκόλληση μεταξύ τους, που αποτελεί την αιτία των θρομβώσεων.
Ολα αυτά εξηγούν το πλήθος των πολλών και διαφορετικών παρενεργειών, που έχουν εμφανίσει οι δύσμοιροι συμπολίτες μας, που τρυπήθηκαν. Την ευκολία με την οποία κολλούν και ξανακολλούν κάθε ίωση που κυκλοφορεί, τις θρομβώσεις, τα εγκεφαλικά, τα εμφράγματα, τις ξαφνικίτιδες, τους τούμπο-καρκίνους και πολλά άλλα.
ΣΠΕΡΜΑ
Στο σπέρμα είναι πιο εύκολο να παρατηρηθεί η κυτταροτοξικότητα ενός φαρμάκου, γιατί φαίνεται αμέσως στη μείωση της κινητικότητας και μετά έρχεται ο θάνατος.
Με τα σκευάσματα αυτά εδώ γίνεται αληθινή πανωλεθρία στα σπερματοζωάρια! Μεγάλη μείωση της κινητικότητας από τα πρώτα 5-10 λεπτά και ΠΛΗΡΗΣ καταστροφή σε 1-2 ώρες!!
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μία μελέτη που θα ασχολείτο και με τα ωάρια.
Πάντως, από τα παιδάκια εκείνα που οι γονείς τους τα πήγαν και τα τρύπησαν, όσα γλυτώσουν τις ξαφνικίτιδες και τα υπόλοιπα παρελκόμενα, όταν θα μεγαλώσουν και θα θελήσουν να κάνουν οικογένεια, πολύ φοβούμαι ότι θα γεμίσουν τα διαμερίσματα με σκυλάκια και γατάκια…
Ομως, δυστυχώς τα ευρήματα δεν τελειώνουν εδώ!
_________________________________________________
Β. ΑΥΤΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ
Εκτός απο την κυτταροτοξικότητα, τόσο απέναντι στο πλήρες αίμα, όσο και στο πλάσμα αίματος, αλλά και στο σπέρμα, επί πλέον εμφανίστηκαν διάφορα μη προβλεπόμενα μορφώματα μέσα στα “εμβόλια”!
Αρχικά κάποια μικροσωματίδια, που ο αριθμός τους φτάνει τα 3-4 εκατομμύρια ανά ml.
Αργότερα εμφανίστηκαν κινούμενοι σχηματισμοί, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, σκωλικοειδείς σχηματισμοί, νηματοειδείς, δίσκοι, αλυσίδες, σπείρες, σωλήνες, ορθογώνια, που περιείχαν άλλους σχηματισμούς μέσα τους και πάει λέγοντας.
Ολα αυτά σε μονοεπίπεδες αλλά και πολυεπίπεδες εκδοχές, ενώ το μέγεθος τους ποικίλει από 2 – 100 μm (χιλιοστά του χιλιοστόμετρου).
Εχει σημασία να γίνει κατανοητό ότι αυτοί οι σχηματισμοί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ στην αρχή των παρατηρήσεων, αλλά εμφανίζονται σταδιακά και βαθμιαία, σε διάρκεια εβδομάδων ή μηνών. Αυτό υποβάλει την ιδέα ότι είναι ΑΥΤΟ-ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ.
Αφού φτάσουν σε ένα μέγιστο από τον 2o μήνα ως τους 6 μήνες, μετά αρχίζουν και εκφυλίζονται σταδιακά στους επόμενους 3 μήνες περίπου, ώστε μετά τον 9o-10ο μήνα έχουν σχεδόν αποδομηθεί εντελώς!
Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν τι εξυπηρετούν αυτά τα αδήλωτα περιεχόμενα των “εμβολίων” (εκτός φυσικά από εκείνους που τα έβαλαν εκεί, εννοείται…)
Δείχνουν όμως να επηρεάζεται η δομή τους και να αναδιαμορφώνονται, κάτω από την επίδραση εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων, όπως η θερμότητα, η υπεριώδης ακτινοβολία, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
Επηρεάζονται ακόμη και αν τα τοποθετήσεις δίπλα σε ένα ασύρματο φορτιστή κινητού τηλεφώνου!!!
Θα τα δείτε σε φωτογραφίες παρακάτω…
__________________________________________
ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Η επίδραση του καθενός από τέσσερα “εμβόλια” στο πλήρες αίμα.
ΠΙΝΑΚΑΣ 2
Η επίδραση του καθενός από τέσσερα “εμβόλια” στο πλάσμα αίματος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1
Διακρίνουμε με πόση “αγωνία” τα κύτταρα του αίματος συσπειρώνονται και σχηματίζουν τείχος άμυνας, στο σημείο που έρχονται σε επαφή με το NOVAVAX. Αριστερά πλήρες αίμα, σε 1 ώρα μετά την επαφή με το “εμβόλιο”. Δεξιά πλάσμα αίματος, σε 30 λεπτά μετά την επαφή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2
Οι σχηματισμοί που βρέθηκαν στο ¨εμβόλιο” της Pfizer, όταν αραιώθηκε σε απεσταγμένο νερό!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3
Οι σχηματισμοί που βρέθηκαν στο ¨εμβόλιο” της Pfizer, μετά από επώαση σε θερμοκρασία σώματος! Οι φωτογραφίες καλύπτουν από την 22η μέρα, ως την 372η μέρα παρατήρησης.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4
Οι σχηματισμοί που βρέθηκαν στο ¨εμβόλιο” της Pfizer, μετά από 406 μέρες παρατήρησης (a, b, c) ενώ τα βελάκια (σε d , e) δείχνουν φυσαλίδες που άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια αυτών των σχηματισμών, την 499η μέρα παρατήρησης!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5
Τα “αριστουργήματα” της MODERNA, από την αρχή ως την 630η μέρα παρατήρησης!
_______________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τα ευρήματα αυτά ξεπερνούν κάθε προσδοκία και κάθε επίπεδο πιθανής επιμόλυνσης των δειγμάτων!
Αλλωστε χρησιμοποιήθηκαν 45 φιαλίδια της PFIZER (από 11 διαφορετικές παρτίδες), από την MODERNA χρησιμοποιήθηκαν 7 φιαλίδια (από 5 διαφορετικές παρτίδες) και από 1 φιαλίδιο της ASTRA-ZENEKA 1 φιαλίδιο της NOVAVAX.
Εδώ επιτρέψτε μου να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένος, ακόμη και για το NOVAVAX, που πολλοί με ρωτούσαν τότε “γιατί κ. Αρβανίτη να μην κάνω το NOVAVAX, αφού δεν είναι τεχνολογίας mRNA;” και τους απαντούσα ότι είναι εξ ίσου ΑΝΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ, όπως είναι και τα mRNA (PFIZER & MODERNA) και τα ιικού φορέα (ASTRA-ZENEKA & JOHNSON) και μπορεί και αυτό να μας βγάλει οτιδήποτε στην πορεία.
Η παρούσα έρευνα έδειξε ότι το NOVAVAX ήταν (με μικρή διαφορά) το τοξικότερο όλων!


Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *