Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης 

Τον Πάπα να καταριέστε, μας άφησε εντολή και ευλογία ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Ο Πάπας είναι πηγή δεινών στον πλανήτη και η εξουσία του είναι πολυδιάστατη και απόλυτη, και όχι μόνο πνευματική. Ακόμη και στην αίθουσα συμβουλίων του ΟΗΕ υπάρχει έδρανο με την επιγραφή “Holy Seeing” (Άγιο Bλέμμα) στο οποίο κάθεται εκπρόσωπος του Βατικανού, καθόσον το Βατικανό είναι κράτος. Όμως πως ο ΟΗΕ δέχεται κάποιον κρατικό εκπρόσωπο από μη δημοκρατική χώρα; Εφόσον στο Βατικανό δεν διεξάγονται εκλογές, η χώρα δεν είναι δημοκρατική. Δεν γίνεται όμως λόγος στο Βατικανό να θεσπισθούν εκλογές και να μετονομαστεί επισήμως σε «Δημοκρατία του Βατικανού» για καλό των κατοίκων του Βατικανού που θα ζουν πλέον σε μια δημοκρατική χώρα.  

Την περίοδο λοιπόν του κορωνοϊού, τότε που τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά για το καλό μας, ο Πάπας φωτογραφήθηκε με ράσα στα οποία επάνω υπήρχε το σύμβολο των παιδοφίλων. Ας δούμε το σύμβολο των παιδοφίλων σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του FBI των ΗΠΑ. 

Τα κυριότερα σύμβολα των παιδοφίλων, των διακινητών παιδικής πορνογραφίας, κ.α., για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους διεθνώς, είναι δύο. Το ένα είναι ένα σπειροειδές τρίγωνο ή πυραμίδα αποτελούμενο από 6 ευθείες γραμμές, συνήθως χρώματος κυανού. Αυτό είναι το BLogo (Boy Lover logo), δηλαδή το σήμα των εραστών παιδιών. Το άλλο σήμα είναι το ίδιο με το BLogo αλλά οι γραμμές του τριγώνου αυτού δεν είναι ευθείες και μοιάζουν σαν να σχεδιάσθηκαν από ένα μικρό παιδί που δεν έμαθε ακόμη να κρατά καλά το μολύβι του. Αυτό είναι το LBLogo (Little Boy Lover logo), δηλαδή το σήμα των εραστών μικρών παιδιών.

Αυτά τα δημοσιοποίησε το FBI για να επιστήσει των ανθρώπων. Ο Πάπας λοιπόν φόρεσε ράσα με το BLogo. Και όχι μόνο μία φορά. Οπότε ο παράγων τύχη για μια τέτοια πράξη δεν υφίσταται. Η τοποθέτηση του συμβόλου δεν έγινε τυχαία. Δεν είναι αρμόζων σε κοτζάμ ποντίφικα του καθολικισμού να ιερουργεί με τέτοια ενδύματα. Στις εικόνες που δημοσιεύθησαν ακόμη και ο σταυρός στα ράσα του είναι παραποιημένος και παραπέμπει στο «Χ» παρά σε σταυρό. Πόσο χριστιανός μπορεί να είναι ένας τέτοιος άνθρωπος;

Ο Πάπας, για να μην εκπλήσσονται οι περισσότεροι, δεν είναι χριστιανός. Δεν εκπροσωπεί τον Χριστό. Ο Πάπας υπάρχει ως αρχηγός της θρησκείας η οποία έχει ως σκοπό την παραποίηση του χριστιανισμού. Όταν είδαν οι τότε κρυφοί εξουσιαστές ότι ούτε τα ποικίλα βασανιστήρια που εφάρμοζαν οι Λατίνοι στους χριστιανούς δεν σταματούσαν την εξάπλωση του χριστιανισμού, αποφάσισαν και ίδρυσαν έναν παραποιημένο χριστιανισμό, «μαϊμού χριστιανισμό» βαρβαριστί, ώστε να παραπλανούν τους ανθρώπους. Να νομίζουν οι άνθρωποι ότι ακολουθούν την χριστιανική πίστη ενώ στην πραγματικότητα έχουν παραπλανηθεί. Επί της ουσίας η θρησκεία του Πάπα είναι η παλιά χαλδαϊκή θρησκεία και γι αυτό η στολή του Πάπα είναι πανομοιότυπη με την του αρχιερέα των Χαλδαίων. Η παπική τιάρα είναι το ανοικτό στόμα ψαριού που βλέπει προς τον ουρανό. Οπότε και η παιδοφιλία δικαιολογείται κατά κάποιον τρόπο ως αρχαία τελετουργική πράξη, οπότε όσοι περιμένουν να ληφθούν μέτρα εναντίον καρδιναλίων που ασέλγησαν σε παιδιά, περιμένουν άδικα.   

Το ίδιο έμβλημα χρησιμοποιείται και από άλλες επίσημες υπηρεσίες όπως π.χ. είναι η αστυνομία του Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Χρησιμοποιείται επίσης και ως σχέδιο κοσμημάτων. Σε τατουάζ καλά είναι να μην χρησιμοποιείται.

Το μέγεθος του θράσους των παγκοσμίων ηγετών στις ημέρες μας, δείχνει την άγνοια και την αδιαφορία των ανθρώπων σε θέματα που έπρεπε να γνωρίζουν. 

Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *