Διαφημίσεις

Το πτώμα ενός 26χρονου Παλαιστινίου βρέθηκε πριν 6 μέρες κρεμασμένο από δέντρο και δεμένο χειροπόδαρα σε πάρκο στο Stadspark στην Αμβέρσα του Βελγίου. Η Αμβέρσα είναι η πρωτεύουσα του εβραικού στοιχείου στο Βέλγιο. Πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα..Ο ανακριτής διεξάγει έρευνα για δολοφονία.

Το άψυχο σώμα που βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Stadspark της Αμβέρσας έχει ταυτοποιηθεί. Αφορά αυτό ενός 26χρονου Παλαιστίνιου, δήλωσε την Παρασκευή η εισαγγελία της Αμβέρσας. «Η νεκροψία δεν διευκρίνισε τα αίτια του θανάτου, επομένως όλοι οι εκδοχές παραμένουν ανοιχτές».

Η αστυνομία απέκλεισε μέρος του πάρκου μετά τον εντοπισμό της σορού. Ο άνδρας που βρέθηκε είχε δεμένα χέρια και πόδια. Η εισαγγελία όρισε γρήγορα ανακριτή για δολοφονία.RTL

Πριν από 6 ημέρες, ένας 26χρονος Παλαιστίνιος πρόσφυγας βρέθηκε κρεμασμένος νεκρός σε ένα δέντρο με δεμένα χέρια και πόδια, σε ΕΒΡΑΙΚΗ γειτονιά στο City Park της Αμβέρσας. Παρά το γεγονός ότι είναι η πιο ασφαλής και αυστηρά επιτηρούμενη περιοχή στο Βέλγιο, οι αρχές ισχυρίζονται ότι κανείς δεν είδε τίποτα.

Το πτώμα στο Stadspark στην Αμβέρσα αφορά έναν 26χρονο Παλαιστίνιο που ήρθε στο Βέλγιο ως πρόσφυγας.

Ο άνδρας κρεμόταν από ένα δέντρο και τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα μεταξύ τους. Αυτό φαινόταν να δείχνει ότι ο άνδρας είχε σκοτωθεί από βία. Ως εκ τούτου, άνοιξε έρευνα για φόνο υπό τις οδηγίες ανακριτή αναφέρει η demorgen.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Αμβέρσας, τα αίτια του θανάτου δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί. Ο άνδρας θα μπορούσε να είχε πεθάνει είτε ως αποτέλεσμα μιας πράξης απόγνωσης είτε ως αποτέλεσμα της παρέμβασης τρίτου προσώπου. «Όλες οι εκδοχές παραμένουν ανοιχτές», λέει ο Kristof Aerts από την εισαγγελία της Αμβέρσας.

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *