Διαφημίσεις

Ένας παιδεραστής που ομολόγησε ότι βίασε βίαια τα δικά του παιδιά, στάλθηκε σε γυναικεία φυλακή αφού είπε σε δικαστή ότι πλέον ταυτίζεται ως γυναίκα. Ο Michelle Blessent, γεννημένος ως James, κρατείται στο σωφρονιστικό ίδρυμα Logan γυναικών στο Λίνκολν του Ιλινόις. Συνελήφθη τον Απρίλιο του 2023, επειδή βίασε τα παιδιά του, τα οποία είναι κάτω των 13 ετών.

Το Reduxx.info αναφέρει: Αλλά στις 15 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, εφαρμόστηκαν τρεις ακόμη κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης μιας επιπλέον κατηγορίας για επιθετική εγκληματική σεξουαλική επίθεση σε θύμα κάτω των 13 ετών, μία κατηγορία επαναλαμβανόμενης κακοποίησης και μία κατηγορία εκμετάλλευσης παιδιού.

Σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο επίσημο Facebook, το αστυνομικό τμήμα του Bloomington επιβεβαίωσε ότι οι νέες κατηγορίες σχετίζονται με το αρχικό θύμα. Κατά τη διάρκεια της δίκης, κατονομάστηκε ένα δεύτερο νεαρό θύμα κάτω των 13 ετών. Και τα δύο θύματα φέρεται να είναι τα βιολογικά παιδιά του Blessent – ​​ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Κατά τη στιγμή της αρχικής σύλληψής του τον Απρίλιο, ένας υπάλληλος δημόσιας πληροφόρησης του Τμήματος παραδέχτηκε ότι αντιμετώπιζαν τη σύλληψη πλέον ως γυναίκα λόγω της «ταυτότητας φύλου» του Μπλέσεντ.

Σε μια δήλωση στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Cities 92.9 , ο αστυνομικός Brandt Parsley εξήγησε ότι η σύλληψη του Blessent σήμανε «αχαρτογράφητη περιοχή για το αστυνομικό τμήμα». Επιβεβαίωσε ότι ο Blessent είχε αλλάξει νομίμως το όνομά του σε Michelle, όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα του υπαλλήλου κυκλωμάτων της κομητείας McLean που εξετάστηκαν από το Reduxx . Σύμφωνα με τα αρχεία, ο Blessent υπέβαλε αίτηση για αλλαγή του ονόματός του τον Ιούλιο του 2022 και ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία τον Δεκέμβριο.

Μετά την αρχική κυκλοφορία του Blessent, πολλά μέλη της κοινότητας εξέφρασαν την αντιθεσή τους , επειδή η αστυνομία είχε περιγράψει τον Blessent ως «θηλυκό». Στο Facebook, πολλοί ακολούθησαν τα σχόλια του αστυνομικού τμήματος του Bloomington για να σημειώσουν ότι ο Blessent ήταν άνδρας και ότι η περιγραφή του ως «γυναίκα» ήταν ανακριβής.

Απο την άλλη, ορισμένοι τρανς ακτιβιστές (οι οργανωμένοι) που υπερασπίστηκαν τον Blessent στα σχόλια, καταδικάζοντας το αστυνομικό τμήμα του Bloomington επειδή δεν λογοκρίνει τα «τρανσφοβικά» σχόλια στο δελτίο τύπου τους.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Παράνοια: Βίασε τα παιδιά του, έκανε «μετάβαση φύλου» κατα την διάρκεια της δίκης και στάλθηκε σε γυναικείες φυλακές!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *