Διαφημίσεις

Η 65χρονη Καθλίν Λι, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου, πυροβόλησε και σκότωσε την 45χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής Μαρίσα Γκάλογουεϊ στις 26 Ιουλίου σε έναν δρόμο του

Μια 65χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ όταν σκότωσε την πρώην του γιου της και κατόπιν αυτοκτόνησε για να εξασφαλίσει ο γιος της την πλήρη κηδεμονία του παιδιού του ζευγαριού.

Στο επείγον αίτημα που κατέθεσαν στο δικαστήριο η Νάνσι και ο Τζον Γκάλογουεϊ υποστηρίζουν ότι ο πατέρας της εγγονής τους, ο Ζακαρία Ριντ, έχει πάρει την τετράχρονη Λίλι μαζί του στην πολυτελή του κατοικία στο Σικάγο και, με το πρόσχημα ότι πενθεί τη μητέρα του και την πρώην του, τους έχει απαγορεύσει την οποιαδήποτε επικοινωνία με τη μικρή.

Η 65χρονη Καθλίν Λι, η οποία βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου, πυροβόλησε και σκότωσε την 45χρονη δασκάλα ειδικής αγωγής Μαρίσα Γκάλογουεϊ στις 26 Ιουλίου σε έναν δρόμο του Μανχάταν, προτού βάλει τέλος και στη δική της ζωή. Τώρα οι γονείς του θύματος υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν βάσει ενός αρρωστημένου σχεδίου, και ότι ο γιος της δράστιδος θέλει να τους αποκόψει τελείως από την εγγονή τους.

«Είναι σαφές ότι η μητέρα [του Ριντ] είχε σχέδιο να σκοτώσει τη Μαρίσα προκειμένου ο γιος της να αποκτήσει την [πλήρη] επιμέλεια. Δυστυχώς, [ο Ριντ] έχει επιδείξει την πρόθεση να προωθήσει τους ίδιους στόχους της μητέρας του, καθώς αρνείται να μας παράσχει οποιαδήποτε πρόσβαση στη Λίλι εδώ και σχεδόν 3 εβδομάδες» αναφέρουν οι παππούδες της 4χρονης στα δικαστικά έγγραφα.

Το ζευγάρι, που ζει στο Κέιπ Μέι της Νέας Υόρκης – ζητά από τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν να τους μεταβιβάσει τον χρόνο ανατροφής της Μαρίσα, που είχε καθοριστεί σε συμφωνία επιμέλειας του 2022 με τον Ριντ, σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Παρασκευή. Ζητούν επίσης να δοθεί εντολή στον Ριντ να συνεχίσει να ζει στη Νέα Υόρκη μέχρι η Λίλι να γίνει 18 ετών, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει τη στενή σχέση που έχει με τους παππούδες της και την ετεροθαλή αδελφή της Μάριελ, που η Μαρίσα απέκτησε πριν από 1 χρόνο με δωρητή σπέρματος.

Η Νάνσι Γκάλογουεϊ αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα ότι η ίδια και ο σύζυγός της ζήτησαν από τον Ριντ «πολλές» φορές μετά την φρικτή δολοφονία του παιδιού τους να μιλήσουν με τη Λίλι, καθώς ανησυχούν για την ψυχολογική της κατάσταση και θέλουν οι δύο αδελφές να αποτελέσουν παρηγοριά η μία για την άλλη. Ωστόσο ο Ριντ δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής ούτε καν την επικοινωνία με βιντεοκλήσεις.

«Δεν έχουμε ιδέα για το πώς τα πάει η Λίλι ούτε για το τι έχει πει ο Ριντ στο παιδί για τη μητέρα του», αναφέρουν οι τραγικοί γονείς στα δικαστικά έγγραφα. «Αυτό είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο και πρέπει να διορθωθεί άμεσα».

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *