13:58 - 19/08/2024

Τα συμπτώματα με φουσκάλες στο δέρμα απο το Μpox, είναι ίδια με “αυτοάνοση νόσος” που περιλαμβάνεται στη λίστα παρενεργείων των εμβολίων της Pfizer κατά του Covid!

Διαφημίσεις

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, αν τα πολλά αυτοάνοσα που πυροδότησαν τα εμβόλια κατα του Covid (μεταξύ των οποίων και οι φουσκάλες στο δέρμα), είναι αυτό που ονόμασαν Μpox (monkey pox) ή ευλογιά των πιθήκων.

Όπως λέει ο Δρ. Tim Goyetche ND, ο οποίος υπήρξε πρώην σύμβουλος του ΠΟΥ. Πρόκειται για παρενεργείες… απο παρενέργειες. Οι οποίες έχουν ξεσπάσει σε μεγάλο εμβολιασμένο κοινό και πρέπει με κάποιο τρόπο να τις καλύψουν.

Η “Αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες” περιλαμβάνεται στη λίστα των ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος της Pfizer στα εμβόλια mRNA του Covid, όπως αποκαλύπτεται στα Έγγραφα της Pfizer με εντολή του δικαστηρίου. Αυτά που ήθελαν 72 χρόνια να αποκαλύψουν!

Παρακάτω βλέπουμε πως και τα ίδια υποτιθέμενα σοβαρά ιατρικά σάιτ, χρησιμοποιούν τις ίδιες φωτογραφίες, την μια για αυτοάνοσα νοσήματα απο παρενέργειες των εμβολίων Covid, και την άλλη απο την τρομερή ασθένεια Monkey Pox.

Θα ήταν για γέλια αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν εγκληματίες.

Η εμμονή τους με την ευλογιά των πιθήκων δεν είναι κάτι καινούριο, άλλωστε έχουν κάνει ολόκληρες προσομοιώσεις. και έχουν έτοιμα εμβόλια που πρέπει κάποια στιγμή να βρουν και διαθέσιμα μπράτσα να τα κάνουν.

Από το 2022 έχουν σημειωθεί συνολικά 208 θάνατοι από την ευλογιά των πιθήκων, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτό συνεχώς αποτελεί μια «παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία». Αυτό συνήθως ισχύει εάν ο ορισμός της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία είναι «η εύρεση ενός μέσου μεταφοράς χρημάτων από τα ταμεία των ΗΠΑ στον Μπιλ Γκέιτς, την Pfizer και την παγκοσμιοποιημένη σφηκοφωλιά του ΠΟΥ».

Από τις 13 Σεπτεμβρίου 2022, έχουν σημειωθεί 57.995 μολύνσεις από τον υποτιθέμενο ιό της ευλογιάς των πιθήκων που επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά… και στις έξι περιοχές που σημειώθηκαν τα κρούσματα. Είχαν συνολικά 18 θάνατοι από 9 χώρες. Που είναι η έκτακτη ανάγκη;

nature.com/

Βέβαια όπως είπαμε πιο πάνω είναι μια ασθένεια που προσπαθούν να επαναφέρουν στο προσκήνιο και επειδή δεν ήταν δυνατό να συμβεί το 2022, γιατί πολύ απλά ο κόσμος αντέδρασε και έφαγαν άκυρο, τώρα λένε πως βρήκαν νέα παραλλαγή πιο… θανατηφόρα, απο τους συνολικά 18 θανάτους το 2022…

Αυτό θα μπορούσε να ισχύει αν οι προσπάθειες απο τα πειράματα του Δρ. Φάουτσι να κάνει τον υποτιθέμενο θανατηφόρο ιό επικίνδυνο, πέτυχαν. όπως επικαλέστηκε η Daily Mail: Η ομάδα του Δρ Fauci προσπάθησε στα κρυφά να δημιουργήσει μεταλλαγμένο ιό της ευλογιάς των πιθήκων «για να ξεκινήσει νέα πανδημία», αναφέρει έκθεση του Κογκρέσου!

Αλλά και πάλι να πάρεις έναν ιό που απο το 2022 παρουσιάζουν θανατηφόρο και φτιάχνουν εμβόλια, και έχει πολύ μικρότερο ποσοστό θανάτων απο αυτό της απλής γρίπης, πόσο θανατηφόρο να το μετατρέψεις; Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποίησαν τις παρενέργειες των εμβολίων Covid όπως προείπαμε. Άλλωστε ακουγόταν πολύ έντονα πως ο Τραμπ θα αναλάβει την νέα προεδρία με την αρχή μιας νέα πανδημίας. Μάλλον το θέμα εδώ είναι περισσότερο πολιτικό.

Το νόημα και η ουσία είναι πως δεν πρέπει να συμμορφωθεί κανείς με τους όποιους νέους κανόνες προσπαθήσουν να επιβάλλουν. Δε το κάναμε όσο έπρεπε την περίοδο απάτης του Covid και αυτοί οι εγκληματίες επανήλθαν.

Βάλτε τους επιτέλους μια τελεία!

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*