15:35 - 19/08/2024

Γιατί η “ευλογιά των πιθήκων” δεν είναι παρά το αποτέλεσμα παρενεργειών των εμβολίων Covid19 – Όλα τα στοιχεία!

Διαφημίσεις

Δεν σας φαίνεται περίεργο πώς σε διάστημα 50 χρόνων, η ευλογιά των πιθήκων δεν ξεπήδησε ποτέ έξω από χώρες στην Αφρική, αλλά μέσα σε δύο χρόνια από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, η ευλογιά των πιθήκων είναι ξαφνικά σε κάθε Δυτικό έθνος και διαφημίζεται από τις αρχές δημόσιας υγείας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Tα στοιχεία υποδηλώνουν ότι το φερόμενο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων στην πραγματικότητα είναι to αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού για τον Covid-19.

Λοιπόν, έχει να κάνει με τον έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, την αυτοάνοση νόσο με φουσκάλες και το γεγονός ότι ο εμβολιασμός Covid-19 βλάπτει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτές οι ασθένειες είναι βέβαιο πως πυροδοτήθηκαν απο τα εμβόλια του Covid και δεν αμφισβητούνται απο κανέναν, ούτε απο τις ίδιες τις όπου τις αναφέρουν στις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων τους.

Εκτός από μερικές χώρες, που δεν υπάρχει κανένα κρούσμα, κάθε άλλη χώρα που έχει αναφέρει τα υποτιθέμενα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από τον Μάιο του 2022, ανήκαν στις χώρες εκείνες που έγινε η ένεση Pfizer Covid-19 στο μεγαλύτερο τους πληθυσμό.

Στον παρακάτω χάρτη στην ουσία βλέπουμε τις πλήρως εμβολιασμένες δυτικές χώρες με μερικές περιοχές της Αφρικής, από όπου υποτίθεται πως ξεκίνησε.

Τώρα, αν πιστεύεται πως αυτό είναι άλλη μια σύμπτωση, απο μια μακρά σειρά «συμπτώσεων» που έχουν συμβεί από τις αρχές του 2020. Τότε δεν χρειάζεται να συνεχίσεται να διαβάζεται το άρθρο.

Με τους όρους του Layman, η διάκριση της ευλογιάς των πιθήκων από την ανεμοβλογιά είναι απίστευτα δύσκολη γιατί ακόμα και η ανεμοβλογιά προκαλείται από έναν τύπο ιού του έρπητα ζωστήρα.

Ο ιός της ανεμοβλογιάς είναι επιστημονικά γνωστός ως ο ιός της ανεμοβλογιάς-ζωστήρα και ακριβώς όπως ο στενός συγγενής του, ο ιός του απλού έρπητα, είναι ένα βακτήριο που γίνεται μόνιμος κάτοικος της ζωής στο σώμα.

Και όπως και ο άλλος ξάδερφός του, ο έρπης των γεννητικών οργάνων , η ανεμοβλογιά μπορεί να είναι σιωπηλή για πολλά χρόνια, να κρύβεται μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να ενεργοποιηθεί αργότερα, προκαλώντας όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα εξάνθημα που προκαλεί φουσκάλες.

Δυστυχώς, ή ευτυχώς.. Ανάλογα με το αν επιλέξατε να κάνετε την ένεση Covid-19, τα επίσημα κυβερνητικά δεδομένα και τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer υποδηλώνουν έντονα ότι η ένεση Covid-19 μπορεί να ενεργοποιήσει τον αδρανοποιημένο ιό της ανεμοβλογιάς ή τον ιό του έρπητα λόγω της βλάβης που προκαλεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είμαστε μάρτυρες μιας παγκόσμιας επιδημίας ευλογιάς των πιθήκων, αλλά μάλλον μιας τεράστιας συγκάλυψης των συνεπειών από τη χορήγηση μιας πειραματικής ένεσης σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να υπενθυμίσουμε στο κοινό για ακόμα μια φορά, πως τα εμβόλια Covid δεν έχουν πάρει τελική έγκριση, που σημαίνει πως ακόμα και σήμερα, βρισκονται σε πειραματικό στάδιο.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει την κυκλοφορία των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρόλο που ενέκρινε την ένεση μετά από μόλις 108 ημέρες αναθεώρησης ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020 .

Αλλά στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman τους διέταξε να κυκλοφορούν 55.000 σελίδες το μήνα. Κυκλοφόρησαν 12.000 σελίδες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Έκτοτε, το PHMPT έχουν δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα στον ιστότοπό τους.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην απόρριψη δεδομένων είναι το ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’ . Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα για ανεπιθύμητα συμβάντα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, με ένα από αυτά να είναι συγκεκριμένα οι λοιμώξεις από ιούς του έρπητα ζωστήρα.

Προσέξτε αυτό που είπαμε πιο πάνω, πως είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τον έρπητα απο την ανεμοβλογιά και την ευλογιά των πιθήκων. Στην ουσία πρόκειτα ακριβώς για τα ίδια συμπτώματα. Και όπως γνωρίζουμε πλέον απο τα έγγραφα της Pfizer ο έρπης ζωστήρας είναι μια συχνή παρενέργεια των εμβολίων της.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που ήθελε να κρύψει η Pfizer, έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2021, μόλις 2 μήνες μετά τη χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο Pfizer τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Pfizer έλαβe 8.152 αναφορές σχετικά με λοίμωξη από έρπητα και 18 από αυτές είχαν ήδη οδηγήσει σε πολλαπλά όργανα σύνδρομο δυσλειτουργίας. Η αντιστοιχία είναι ακριβώς ίδια με αυτή των συμπτωμάτων της ευλογιάς των πιθήκων.

Το σύνδρομο δυσλειτουργίας πολλαπλών οργάνων (MODS) είναι μια συστηματική, δυσλειτουργική φλεγμονώδης απόκριση που απαιτεί μακρά παραμονή στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Χαρακτηρίζεται με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας ανάλογα με τον αριθμό των οργάνων που επηρεάστηκαν. Μπορεί να προκληθεί και από μόλυνση έρπητα όπως αποδεικνύει αυτή η επιστημονική μελέτη που βρέθηκε εδώ .

Περαιτέρω στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ , αλλά πιο συγκεκριμένα τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων δείχνουν ότι περιπτώσεις έρπητα, έρπητα ζωστήρα και συνδρόμου δυσλειτουργίας πολλαπλών οργάνων εξερράγησαν στις ΗΠΑ μετά τη χορήγηση της ένεσης Covid-19.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των λοιμώξεων/επιπλοκών από έρπητα που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλων Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκε και τα εμβόλια Covid-19 μόνο κατά το έτος που αναφέρθηκαν.

Ενώ το παρακάτω διάγραμμα δείχνει ανεπιθύμητες ενέργειες στις ενέσεις Covid-19 που αναφέρθηκαν στο CDC σχετικά με έρπητα, έρπητα ζωστήρα και σύνδρομο δυσλειτουργίας πολλαπλών οργάνων έως τις 13 Μαΐου 2022.

Δείχνει επίσης τον αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν κατά των εμβολίων της γρίπης, όλων των εμβολίων συνδυαστικά (εξαιρουμένων των ενέσεων Covid-19) και των εμβολίων HPV/Ευλογιάς μεταξύ 2008 και 2020.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ενέσεις Covid-19 έχουν προκαλέσει τις περισσότερες λοιμώξεις που σχετίζονται με τον έρπη, και αυτό συμβαίνει μέσα σε 17 μήνες. Συγκρίνοντας αυτά με τον αριθμό των κρουσμάτων που αναφέρθηκαν κατά των εμβολίων HPV/Ευλογιάς σε 13 χρόνια, αυτοί οι αριθμοί είναι εξαιρετικά ανησυχητικοί.

Το ποσοστό των λοιμώξεων που σχετίζονται με τον έρπη που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια γρίπης είναι 0,75 ανεπιθύμητες ενέργειες ανά 1 εκατομμύριο χορηγούμενες δόσεις. Ωστόσο, το ποσοστό των λοιμώξεων που σχετίζονται με τον έρπη που αναφέρονται ως ανεπιθύμητες ενέργειες στις ενέσεις Covid-19 είναι 31,31 ανεπιθύμητες ενέργειες ανά 1 εκατομμύριο δόσεις που χορηγούνται.

Αυτή είναι μια διαφορά 4.075% και ενδεικτικό ενός πολύ σοβαρού προβλήματος. Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που προκαλείται από το γεγονός ότι οι ενέσεις Covid-19 αποδεκατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Με κάποιο τρόπο αυτό έπρεπε να το δικαιολογηθούν, γιατί φτάνουμε στο συμπέρασμα πως απο αυτή και μόνο την παρενέργεια τα εμβόλια Covid έπρεπε να απαγορευτούν εντελώς και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα όχι μόνο στις εταιρίες αλλα στους διεθνής οργανισμούς και στις κυβερνήσεις που τα προώθησαν.

Μια αρνητική αποτελεσματικότητα εμβολίου υποδηλώνει βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος ενός λήπτη εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.

Η ένεση Covid-19 καθοδηγεί συγκεκριμένα τα κύτταρα να παράγουν την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 (S). Το ανοσοποιητικό σύστημα υποτίθεται ότι θα φροντίσει τα υπόλοιπα και στη συνέχεια θα θυμηθεί να το κάνει ξανά εάν συναντήσει ποτέ τον ιό SARS-CoV-2. Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.

Τα δεδομένα ONS υποδεικνύουν ότι οι ενέσεις Covid-19 χρειάζονται περίπου 5 μήνες για να αποδεκατίσουν πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα σε σημείο που οι πιθανότητες ενός ατόμου να πεθάνει από οποιαδήποτε αιτία αυξάνονται σημαντικά, υποδηλώνουν ακόμα ότι οι ενέσεις Covid-19 σκοτώνουν άμεσα ανθρώπους κατά χιλιάδες με έναν αργό και επώδυνο θάνατο που χρειάζεται κατά μέσο όρο 5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Έτσι, μέχρι τώρα, πρέπει να είστε ενήμεροι με το γεγονός ότι οι ενέσεις Covid-19 βλάπτουν σίγουρα το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απολύτως εύλογο ότι οι αδρανείς ιοί του έρπητα και της ανεμοβλογιάς-ζωστήρα επανενεργοποιούνται με αποτέλεσμα ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα λοιμώξεων από έρπητα και έρπητα ζωστήρα.

Αλλά υπάρχει μια ακόμη προϋπόθεση που οι αρχές θα μπορούσαν να ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι ευλογιά των πιθήκων και θα πρέπει να επιστρέψουμε στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer για να τη βρούμε.

Η πάθηση είναι κρυμμένη στη μακρά λίστα 9 σελίδων των ανεπιθύμητων ενεργειών που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τέλος του εγγράφου reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf της Pfizer .

Προσέξτε την σημειωμένη λέξη: Autoimmune blistering disease – αυτό σημαίνει Αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες!

Η αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα και στους βλεννογόνους σε όλο το σώμα. Μπορεί να επηρεάσει το στόμα, τη μύτη, το λαιμό, τα μάτια και τα γεννητικά όργανα.

Δεν είναι πλήρως κατανοητό, αλλά οι «ειδικοί» πιστεύουν ότι προκαλείται όταν ένα άτομο που έχει γενετική τάση να εμφανίσει αυτήν την πάθηση έρχεται σε επαφή με ένα περιβαλλοντικό έναυσμα. Αυτό μπορεί να είναι χημικό ή φάρμακο. Όπως για παράδειγμα η ένεση Pfizer Covid-19 σωστά;

Ορίστε, λοιπόν, μια ολόκληρη σειρά αποδεικτικών στοιχείων που υποδηλώνουν ότι οι αρχές θα μπορούσαν πολύ εύκολα να καλύπτουν τις συνέπειες του εμβολιασμού Covid-19 με μια ψεύτικη πανδημία ευλογιάς των πιθήκων.

Αλλά αν η παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων μας δεν είναι αρκετή για να σας πείσει για αυτό, ίσως αυτή η επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 είναι: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971221006810

Η έρευνα επιβεβαιώνει πως μετά τον εμβολιασμό απο Covid19, ενεργοποιείται ο έρπης ζωστήρας!

Αλλά παρόλο που ολόκληρο το δράμα της ευλογιάς των πιθήκων είναι μια ακόμη παρωδία, μην ξεγελαστείτε και πιστέψετε ότι οι αρχές δεν είναι διατεθειμένες να το πάνε τόσο μακριά ή ακόμα πιο μακριά από τα χρόνια που ανάγκασαν τον κόσμο να υποφέρει στο όνομα του Covid- 19.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου μόλις έκανε την ευλογιά των πιθήκων ως ασθένεια που πρέπει να καταγράφεται, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί και οι γενικοί ιατροί πρέπει να αναφέρουν τυχόν περιπτώσεις που αποκαλύπτουν στο UKHSA. Αυτή η απόφαση έρχεται πέρα ​​από την προηγούμενη συμβουλή για απομόνωση στο σπίτι για τρεις εβδομάδες σε περίπτωση στενής επαφής με οποιονδήποτε υποψιαζόταν την ευλογιά των πιθήκων.

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, το CDC μόλις ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας προσώπου συνιστάται ξανά για να «αποτρέψει τη μετάδοση της ευλογιάς των πιθήκων στην κοινότητα».

Αμφιβάλλουμε ότι το CDC θα λάβει ποτέ το σημείωμα ότι οι μάσκες απλά δεν λειτουργούν, αλλά ας προσποιηθούμε ότι λειτουργούν και ότι υπάρχει πραγματικά ξέσπασμα ευλογιάς των πιθήκων. Δεν γνωρίζει το CDC ότι ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων δεν είναι αερομεταφερόμενος και μεταδίδεται μόνο με φυσική και συνήθως οικεία επαφή;

Πραγματικά ζούμε μια τρέλα! στείλτε αυτό το άρθρο σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε. Αυτή είναι η αλήθεια και έχουμε όλα τα στοιχεία που την αποδεικνύουν!

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Πάλι καλά που δεν είναι Kaposi sarcoma, εκτός και αν φτάσουμε σιγά σιγά και εκεί.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*