20:55 - 12/08/2024

Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαφημίσεις

PROMITHEAS G  

ΣΟΚ από την ιαπωνική κυβέρνηση η οποία ζήτησε συγγνώμη! από τους πολίτες της. Με αυτή τη κίνηση η κυβέρνηση αναγνώρισε ότι η κυκλοφορία των εμβολίων του COVID-19, έχει οδηγήσει σε απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες.

Επίσης ο Καζουχίρο Χαραγκούτσι , πρώην υπουργός Εσωτερικών της Ιάπωνας, έγινε ο πρώτος μεγάλος πολιτικός που ζήτησε συγγνώμη για το τσουνάμι θανάτων που σημειώθηκε στον εμβολιασμένο πληθυσμό. « Ζητώ συγγνώμη από όλους σας. Τόσοι πολλοί έχουν πεθάνει και δεν έπρεπε »

Ο Ιάπωνας Δρ. Hiroto Komano διάσημος νευροεπιστήμονας και καθηγητής στο Τμήμα Νευροεπιστημών στη Σχολή Φαρμακευτικών Επιστημών του Ιατρικού Πανεπιστημίου Iwate, ανησυχεί για την έκρηξη άνοιας μεταξύ εμβολιασμένων ατόμων για COVID 

Εκατομμύρια Ιάπωνες πολίτες έχουν εκτεθεί εν αγνοία τους σε μια τεχνολογία που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία και την ελευθερία τους.  Η Ιαπωνία έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την ανακάλυψη ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ  σε 96 εκατομμύρια πολίτες. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ισχυρίζεται ότι εισήχθησαν μέσω των εμβολίων mRNA του COVID-19.

Αυτά τα μικροσκοπικά σε μέγεθος νανορομπότ είναι ικανά να επηρεάσουν (τραγικά) τις σωματικές και τις ψυχικές διαδικασίες. Τα Νανορομποτ μπορούν ενδεχομένως να ελέγξουν ή να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Η Νανοϊατρική είναι μία εφαρμογή της Νανοτεχνολογίας, που χειρίζεται και μελετά την ύλη στη νανοκλίμακα (1-100 δισεκατομμυριοστά του μέτρου) και αποσκοπεί στη δημιουργία νανο-υπολογιστών…….. 

Ένα «υποβρύχιο» ρομπότ ελάχιστων χιλιοστών θα «κολυμπά» στο ανθρώπινο σώμα. Το μικροσκοπικό σκάφος θα μπορεί να τηλεπροωθείται με τη βοήθεια ενός Εξωτερικού Μαγνητικού Πεδίου και να κινείται μέσα στο αίμα ή άλλο οργανικό υγρό με μία προπέλα που θα περιστρέφεται με τη βοήθεια του μαγνητικού πεδίου.  Η συσκευή θα μπορεί να κινείται μέσα στα αιμοφόρα αγγεία

Σύμφωνα με μια ομάδα Ιαπώνων ερευνητών από το Τμήμα Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Keio και του Γενικού Νοσοκομείου της Γιοκοχάμα, ο κίνδυνος καρδιακής ανεπάρκειας αυξάνεται έως και 4.900% αφού ένα άτομο λάβει μια ένεση mRNA Covid. Οι συνθήκες περιορίζουν την ικανότητα της καρδιάς να αντλεί αίμα σε όλο το σώμα και μπορεί να προκαλέσουν θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακή ανακοπή και, τελικά, αιφνίδιο θάνατο.

Η Δρ Hanna Nohynek είναι επικεφαλής ιατρός στο Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας και υπηρετεί ως πρόεδρος της Στρατηγικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων για την ανοσοποίηση του ΠΟΥ. Καταθέτοντας στο δικαστήριο του Ελσίνκι δήλωσε ότι το Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας γνώριζε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν σταματούσαν τη μετάδοση του ιού, και ότι τα διαβατήρια COVID-19, έδιναν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.  

Μελέτη από τη Νότια Κορέα, που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Medicine: Ο Δρ Komano τόνισε αρκετά ανησυχητικά ευρήματα:

Πρώτον, έδειξε ότι η συχνότητα της ήπιας γνωστικής εξασθένησης (MCI), ενός πρώιμου σταδίου άνοιας, υπερδιπλασιάστηκε μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα ( +140% αύξηση ).  Επιπλέον, μέσα σε τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων που εμφάνισαν άνοια, συμπεριλαμβανομένης της νόσου Αλτσχάιμερ, αυξήθηκε κατά 23% σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους. ο Δρ Komano εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις ευρύτερες επιπτώσεις της χορήγησης τέτοιων εμβολίων. Προειδοποίησε: « Η χορήγηση αυτού του εμβολίου, είτε πρόκειται για εμβόλιο COVID-19 είτε για αντιγραφικό εμβόλιο, οδηγεί σε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της επαγωγής του IgG4 και άνθρωποι πεθαίνουν από άλλες ασθένειες.

Μοριακή Ψυχιατρική ( Mol Psychiatry )- nature-com. Μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 έγινε έρευνα στην  Νότια Κορέα για τυχών επιπτώσεις, και διαπιστώθηκε 

-κατάθλιψη +68%

-Άγχος, διασχιστικό, στρες, σωματομορφία +44%

-διαταραχές ύπνου +93%  https://doi.org/10.1038/s41380-024-02627-0

Η Νέα Τάξη και οι φαρμακοβιομηχανίες βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, προσπαθούν να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους και να δυσφημήσουν τα ευρήματα της Ιαπωνίας. 

Το επόμενο βήμα της παγκοσμιοποίησης θα είναι ο «αναγκαστικός εμβολιασμός», υπό αστυνομική και/ή στρατιωτική επιτήρηση…. κανένας δεν θα γνωρίζει τι θα περιέχει το εμβόλιο, ίσως ένας αργός φονιάς, που δρα μόνο μετά από λίγα χρόνια· ή μια ασθένεια που χτυπά μόνο την επόμενη γενιά· ή μια ουσία που εξουθενώνει τον εγκέφαλο· ή ένα γονίδιο που καθιστά τις γυναίκες άγονες…..με στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού και τη μείωσή του. Σε μερικά χρόνια, κανένας δεν θα γνωρίζει βέβαια, από πού θα του έρχεται η αρρώστια. Αυτό είναι το τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα εργαστήρια βιοπολέμου …..

Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν θα σέβεται πλέον τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα ελέγχεται από χειριστές του ανθρώπινου μυαλού, των συναισθημάτων και των σωματικών λειτουργιών. Αυτή η χειραγώγηση θα μπορούσε να εκτελεστεί από τις μυστικές υπηρεσίες ξένων ή εγχώριων κυβερνήσεων, χρησιμοποιώντας παλμικά μικροκύματα εκπομπών κινητών τηλεφώνων.  Ένα τέτοιο μέλλον δεν είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας αλλά  είναι πραγματικότητα.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ:

ΝΕΥΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Το 2021 η Διεθνής Επιτροπή Βιοηθικής (IBC) της UNESCO έγραψε ότι η νευροτεχνολογία θα μπορούσε να επηρεάσει την ελευθερία σκέψης, λήψης αποφάσεων και δράσης.

Η δραστηριότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος μπορεί να ρυθμιστεί από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, γι’ αυτό στις 7 Οκτωβρίου 2022, είκοσι τρεις χώρες κατάγγειλαν ότι  « η νευροτεχνολογία επιτρέπει τη σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου απευθείας με ψηφιακά δίκτυα μέσω συσκευών και διαδικασιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για πρόσβαση, παρακολούθηση και χειρισμό του νευρικού συστήματος του ατόμου». 

Νευρο-αμυντική τεχνολογία.  Η Washington Times (29/12/2021) έγραψε για την ανάπτυξη οπλισμού για τον έλεγχο του εγκεφάλου από τους κινέζους, με την ονομασία “intelligentization” of warfare, (νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία, πληροφορίες και νόηση)  η επιστήμη του εγκεφάλου χρησιμοποιείται για να επεκτείνει τον πόλεμο στη σφαίρα της ανθρώπινης συνείδησης «προκαλώντας τον εγκέφαλο να γίνει ο κύριος στόχος της επίθεσης και της άμυνας με όπλα νέων ιδεών», αναφέρει η έκθεση   

Το Neurowarfare είναι η στρατηγική κατάρριψη ενός εχθρού μέσω της χρήσης νευροόπλων που «στοχεύουν εξ αποστάσεως τον εγκέφαλο ή το κεντρικό νευρικό σύστημα για να επηρεάσουν την ψυχική κατάσταση, τη νοητική ικανότητα και τελικά τη συμπεριφορά του εχθρού με συγκεκριμένο και προβλέψιμο τρόπο» ο νευροπόλεμος μπορεί να διεξαχθεί αμυντικά ή επιθετικά.

Η ιαπωνική κυβέρνηση συγκέντρωσε μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών υγείας για να ηγηθεί των ερευνών. Ένας από τους στόχους τους είναι να ερευνήσουν πώς μπορούν να εξουδετερωθούν ή να αφαιρεθούν οι συνέπειες από το εμβόλιο.  Έχει επίσης ξεκινήσει ποινικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη δίωξη των υπευθύνων αυτής της θηριωδίας. Αυτές οι έρευνες δεν περιορίζονται σε εθνικό επίπεδο αλλά επεκτείνονται σε διεθνή πρόσωπα που μπορεί να έπαιξαν ρόλο σε αυτή την παγκόσμια συνωμοσία.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ…….

“Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”  Αριστοτέλης 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 96 εκατομμυρια ειναι το 78% των πολιτων της Ιαπωνιας κοντα στο 80% τρομακτικα μεγαλο ποσοστο.
    Να ζητησει συγγνωμη για το εγκλημα και να εχει αφεση αμαρτιων ή πως το εχετε δει το ολο;
    Δηλαδη ριχνεις καποιον απο τις σκαλες επιτηδες και μετα του ζητας συγγνωμη; Υπαρχει λογικη σε αυτο;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*