15:46 - 12/08/2024

Νεα ομαδουλα αποδομησης …

Διαφημίσεις

Νεα ομαδουλα αποδομησης …

@stranger471111

Η ανυπαρξία σας δεν θα αλλάξει…

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Χρήστος Τσιάκας 08/12/2024 @ 4:14 ΜΜ

    Καλησπέρα Νικόλα σε περιμένω να σε ακούσω και στο κανάλι του Βασίλη Μπαντιδη

  2. Αστείρευτο το μίσος τους.. Πονάει η ψυχή μου , έχουν κάψει όλη την πατρίδα μου… Αγαπητέ Νικόλα δεν ασχολούμαστε με χρήσιμους ηλίθιους πλέον, ούτε κι αυτοί δεν ξέρω που θα κρυφτούν στο τέλος… Όποιος παίζει με την φωτιά και συνεργάζεται με τον διάολο να ξέρει ότι είναι πολύ επικίνδυνο…Που,;πού θα σταθούν ακόμη και οι προδότες, δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ….ΤΙΠΟΤΑ…
    .

  3. Ο ηλίθιος και ο δαιμονισμένος ξεχωρίζει σαν την μύγα με στο γάλα αυτή την εποχή. Τους έχει πάρει η κάτω βόλτα, δεν έχουν γυρισμό. Και που είστε φιλαράκια, κάνα ευρώ για τους ρουφιάνους παίζει; έναν έρανο κάτι,χορταμο δεν έχουν..Τι θα τα κάνουν ήθελα να ήξερα..

  4. Νικόλα σε προκήρυξη 5Κ έγραφαν πριν 3 μέρες το μαγικό κωδικο 118 που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία!! Επειδή έλεγες για το πεδίο που σφύριζε παντού 118..11/8 ξεκινά ο πύρινος εφιάλτης στην Αττική..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*