Διαφημίσεις

ΑΘΑΜΑΝΑΣ

Οι ανθρωπο-δαίμονες της εξουσίας και “τσιράκια” της Παγκοσμίου Σατανικής Κυβερνήσεως έχουν βαλθεί να μετατρέψουν την πανέμορφη και αγνή φυσική Ελλάδα σε χώρο απίστευτης ασχήμιας και κατάντιας…

Μόνο σατανικού πνεύματος άνθρωπο-τέρατα θα μπορούσαν να σκεφτούν έναν τέτοιον βανδαλισμό της Φύσεως και της Ζωής μας.  Να μετατρέπουν ένα αγνό και παρθένο οικοσύστημα απαράμιλλου φυσικού κάλλους και αξίας σε ένα ποταπό και αποκρουστικό βιομηχανικό πάρκο, όχι μόνον για να πλουτίσουν οι εγχώριοι “συνήθεις ύποπτοι”  και οι αλλοδαποί “επενδυτές”, κυρίως Ούννοι-Γερμανοί, αλλά με βαθύτερο σκοπό την καταστροφή, ερημοποίηση και φτωχοποίηση της χώρας μας.

Σκεφτείτε, γιατί άραγε δεν πάνε να τοποθετήσουν τα τέρατα αυτά σε άγονα τοπία και επιλέγουν πανέμορφα δάση, κάτι που πουθενά σε άλλη χώρα, τουλάχιστον Ευρωπαϊκή δεν συμβαίνει…

Μάλιστα, όλα αυτά τα αιολικά (= διαβολικά) πάρκα είναι τελικά και μηδαμινής απόδοσης, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Αφορισμένος πρόσφατα, όταν χασκογελώντας ειρωνικά-σατανικά είπε: “Δεν περιμέναμε να μην φυσάει τόσο…” !!!.

Πόσες και πόσες διεθνείς μελέτες δεν έχουν δημοσιευτεί για την καταστροφή που φέρουν στο περιβάλλον τα τέρατα αυτά… Μέχρι και που μειώνουν τις βροχές και αυξάνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη, πέραν των χιλίων άλλων περιβαλλοντικών προβημάτων….

“Τα αιολικά πάρκα φρενάρουν τις βροχοπτώσεις”

Kαθ. Υδρογεωλογίας και Τεχνικής Γεωλογίας, Παν. Αθηνών

Ξανά λοιπόν, μόνον μια Σατανική Διάνοια θα επεξεργαζόταν ένα τέτοιο καταστροφικό σχέδιο.

Θα πρέπει να μας βρουν όλους μας μπροστά τους. Να μην επιτρέψουμε άλλη καταστροφή και ερημοποίηση της χώρας μας… Ούτε στην πανέμορφη Ευρυτανία, ούτε άλλη καταστροφή στη Βοιωτία, την Αττική, τη Βόρεια Εύβοια, ούτε πουθενά αλλού. Φτάνει με το βαρύτατο έγκλημά τους για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσουν πολλοί σε λίγο καιρό.

Μήπως κατανοούν τώρα κάποιοι Χριστιανοί γιατί ευχόμαστε με όλη την Καρδιά και το Νου μας να μην αργήσουν άλλο τα μεγάλα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα που αναμένουμε;

Διότι αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ο Διάβολος γνωρίζοντας το τέλος του φρίττει και προσπαθεί, έστω και στο τέλος να κάνει όσο μεγαλύτερο κακό μπορεί.

Για να μην προλάβει λοιπόν να καταστρέψει και άλλο την πατρίδα μας, αλλά και όλη τη γη…

Ευχόμαστε λοιπόν ξανά και ξανά, να μας συγχωρήσει ο Καλός Θεός για τις ανομίες μας που έφτασαν τον πλανήτη στην τραγική αυτή θέση, να διοικείται από Σαταν-ανθρώπους, να μετανοήσουμε, ειδικά οι Έλληνες, και να χαρούμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ανατροπή στον Δρόμο προς την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού σε όλον τον κόσμο, όσο γίνεται γρηγορότερα. Προς την Αποκατάσταση της Φυσικής Τάξεως του Δημιουργού μας.

ΑΜΗΝ

orthodoxyellas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ S.O.S. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟς ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *