Διαφημίσεις

Η δημόσια υγεία της Σκωτίας αποκαλύπτει ότι το Covid δεν είναι πιο θανατηφόρο από την εποχική γρίπη

Μια μελέτη που διεξήχθη από τον Νοέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 χρησιμοποίησε εβδομαδιαίες εξετάσεις πλευρικής ροής για 200.000 συμμετέχοντες στην Αγγλία και τη Σκωτία. Αποκάλυψε ότι το ποσοστό θνησιμότητας λόγω λοίμωξης (“IFR”) για όσους βρέθηκαν θετικοί στο covid στη Σκωτία είναι 0,08%.

Το IFR για την εποχική γρίπη κυμαίνεται μεταξύ 0,03 και 0,1%.

Νέα: Μελέτη μόλυνσης από τον χειμερινό κοροναϊό (covid-19)

Από την Biologyphenom

Τρέχουσα βέλτιστη εκτίμηση IFR του ‘Covid-19’

Η μελέτη χειμερινής μόλυνσης με τον ιό Covid-19 (“WCIS”) διήρκεσε από τον Νοέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 και περιελάμβανε έως και 200.000 συμμετέχοντες σε ολόκληρη τη Σκωτία και την Αγγλία, οι οποίοι υπέβαλαν αποτελέσματα από 32.000 εξετάσεις πλευρικής ροής που διενεργούνταν κάθε εβδομάδα.

Στην παρούσα επικαιροποίηση, ο εκτιμώμενος κίνδυνος θανάτου από λοιμώξεις (“IFR”) της Σκωτίας σε όλη την περίοδο της μελέτης από τις 14 Νοεμβρίου 2023 έως τις 3 Μαρτίου 2024. Ο IFR αντιπροσωπεύει μια εκτίμηση του κινδύνου θανάτου σε κάποιον που έχει εξεταστεί “θετικά για SARS-CoV-2”.

Η συνολική IFR είναι 0,0762%.

Αυτό σημαίνει ποσοστό επιβίωσης 99,9238% σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Λάβετε υπόψη σας ότι το IFR της “γρίπης” λέγεται ότι κυμαίνεται από 0,03%-0,1%. Έτσι, η “κοβιδική” είναι μέσα σε αυτό το εύρος.

Θνησιμότητα ανά ηλικία

Εάν είστε ηλικίας μεταξύ 3 και 34 ετών, αυτό αντιστοιχεί σε 1 στις 417.770 πιθανότητες θνησιμότητας λόγω λοίμωξης από SARS-CoV-2.

Για άτομα ηλικίας άνω των 75 ετών η θνησιμότητα είναι 1 στις 152.

Κύρια σημεία

Συνολική αξιολόγηση για την περίοδο αναφοράς από 8 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2024:

1.Τα αναπνευστικά συμπτώματα στην κοινότητα, μετρούμενα μέσω κλήσεων στο NHS24 και προσέλευσης σε συμβουλές γενικού ιατρού για ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη, είναι φυσιολογικά.

2.Η θετικότητα πατσαβούρας για SARS-CoV-2 μειώθηκε.

3.Υπήρξε πτωτική τάση στον αριθμό των θετικών “κρουσμάτων covid-19” που αναφέρθηκαν ανά εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου των τεσσάρων εβδομάδων.

4.Την πιο πρόσφατη εβδομάδα, υπήρξαν 261 επείγουσες εισαγωγές σε νοσοκομεία με εργαστηριακά επιβεβαιωμένη διάγνωση γρίπης, RSV ή “covid-19”. Πρόκειται για μείωση σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες.

5.Ωστόσο, η τάση των εισαγωγών στο νοσοκομείο “Covid-19” μειώθηκε κατά τη διάρκεια της περιόδου αναφοράς, από 466 εισαγωγές την εβδομάδα 28 σε 240 εισαγωγές την εβδομάδα 31

Εαρινή εξάπλωση του “εμβολιασμού” έναντι του “Covid”

Τα εμβόλια COVID προκαλούν 723 φορές περισσότερους θρόμβους στον εγκέφαλο από ό,τι τα εμβόλια γρίπης, διαπιστώνει η μελέτη

Όπως είναι πολύ σαφές, αμέσως μετά την εξάπλωση του νέου εαρινού αναμνηστικού εμβολιασμού “covid” (1η Απριλίου 2024), τα αυτοαναφερόμενα με PCR “κρούσματα covid” αυξήθηκαν δραματικά.

Οι επείγουσες νοσηλείες “covid” αυξάνονται επίσης.

Ασφαλής και αποτελεσματική;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *