Διαφημίσεις

Πως θα έρθει με τη τεχνητή ανοημοσύνη το χάραγμα & θα δείξει το κράτος ταα δόγκια του…..

Είν’ αλήθεια ότι δεν εντοπίζεται κάθε κίνηση σου στο διαδίκτυο ακόμη συνδυαστά. Πρέπει να αφιερώσουν χρόνο. Με τη τεχνητή νοημοσύνη, σε κάποια φάση , ειδικά εάν την αποδέχεσαι ολοένα σε χρήση καθημερινώς, θα βλέπουν που γυρνάς το κεφάλι , τι σκέφθηκες πριν και μετά , που μπήκες σε αληθινό χώρο & σε εικονικό χώρο , με ποίους τι και με ποίους τι όχι !

Αφού ετοιμαστούν όλα αυτά και το πεδίον που τώρα φαινομενικά είναι πολλά, ενωποιηθεί , σε έναν αδιάκριτον , θα έρθουν να σου πουν μην αρνηθείς Τον Χριστόν αλλά προσκύνα τον Αντίχριστον [χαψαψψαψα], δηλαδή μην πουστέψεις από ανωμαλία αλλά από εκπαίδευση , προσόντα, διπλώμματα , ικανότητα και δικαίωμα ύπαρξης στον υπ αρκτόν ή υπό άρκτου [άρκου , αρκούδας , Αποκαλύψεως] κόσμον ! Προτιμούν να είσαι pushτης & να φωνάζεις για τα δικαιώματα του παιδιού να μην είναι pushτικα , παρά να διδάσκεις κρυφά τα παιδιά να μην είναι pushτικα και να υποστηρίζεις τους pushτηες . άλλωσ ταέ , κβο , ντώ , αυτά τα κόλπα τα κάνουν έκτοτε αυτοί , θα σ’ αφήσουν να τα κάνεις εσύ ;

Επειδή παν δέος ανάγει στην ίδρυση & αντίδραση αντίπαλου δέους % ενδιάμεσων δέων , μάθανε , εξ ‘ αρχής να ιδρούν πάν δέος , ώστε , αφού υφίσταται , ποίος ο λόγος για νέον με ίδιαν [δήθεν] ηθική , αντίληψη & προ’ώθηση ;

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα , προσφάτως βρήκαν κάτι τύπους στην πελοπόννησον που τους ονόμασαν αρχαίους παλαιοχριστιανούς, αυτονών τα παιδεία ήσαν άγραφα στο κράτος , αυτούς που είχε πάρε φέρε ο πάτερ κλεομένης .

Ως γνωστόν απαγορεύεται να είσαι εντός οιασδήποτε κρατικής οντότητας άγραφος , και δεν υπάρχει χώρος στην γην άγραφος ή που δεν ανήκει σε οία κρατική οντότητα . ως εδώ σωστά και κατανοητά ;

Εξαίρεση, ο αλιάντε της Χιλής = Χειλής από τη στενότητα των Χειλέων , που αποφάσισε τότες να προσδώσει ημιανεξάρτητη [κατ’ αρχάς , άκουσον θράσος ο πρόεδρος!] στους ιθαγενείς , που πριν δεν γνώριζαν νόμο , αστυνομία καιταλοιπά κατάλοιπα ελευθερία ς, εις την παταγωνία & τότε οι ήπα έκαναν πραξικόπημα και κατ’ έσφαξαν το 99% των ιθαγενών , όλ’ αυτά διαδραματίσθηκαν 1970 1980 & δεν πήρε κανένας ήδηση είδηση…… ο αλιάντε ήθελε να σπάσει τον δεσμόν των κρατών που είναι το πεδίον σε ψευδοκατακερματισμόν, όταν έρθ’ η ώρα όλα τα κατακέρματα θα γίνουν έναν εβρό !

Αυτό για να γένει πρέπει τα ηλεκτρονικά να πάρουν τόση ικανότητα απ’ ανθρώπινο χέρι , ώστε να ελέγχουν τα πάντα , αλλά για να ελέγχουν τα πάντα , θα πρέπει να ενωθεί το ανθρώπινο & άλλο ον παντός είδους , με το συν στημάν τεχνητής ελεγκτικής ανοημοσύνης , και θα δώσει πνεύμαν εις την μηχανή το λέγει κάπως ο Ιωάννης στην αποκάλυψη , λες να είναι τούτον ;

Εάν δεν μπεις στο συν στημααν τότε θα κινείσαι ανεξάρτητα και δη εκτός κρατικής οντότητας , αφού στην δεδομένη στιγμή δεδομένη μοναδική κρατική οντότητα θα είναι η τεχνητή ηλεκτρονική ανοημοσύνις !

Αυτό γίνεται & τώρα και προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις , εάν πχ λήξει η ταυτότητα σου που έπρεπε να είναι εφόρου ζωής εκτός αν την απωλαίσεις ή καταστραφεί εκ φυσικής φθοράς , πρέπει να εκδόσεις άλλης , σου δίνεται άφεση ενός σύντομου χρονικού διαστήματος , ή δε μη είσαι παρα νομός & συνάμα δεν υπάρχεις ! για να υπάρχεις πρέπει να έχεις τη νέα ταυτότητα , διότι εάν υπάρχεις δίχως τη νέα ταυτότητα δεν υπάρχεις για το κράτος και εντός κράτους , και και και όταν υπάρχεις εκτός κράτους , τότε υπάρχεις αληθινά & το κράτος δεν το δέχεται τούτον , μάλιστα έγιναν διάφορα ομολογουμένως περίεργα , παράξενα και μυστήρια , όταν ο δαυίδ επιχείρησε να καταμετρήσει , έστω να καταμετρήσεις τους εβραίους , με επίπληξη και επέμβαση Κυρίου δι’ Αρχαγγέλου Μιχαήλ , !

Αυτό σημαίνει ότι άμα γραφτείς στο κράτος ξεγράφεσαι από κάπου , αλλού, προφανώς από την ελευθερία ως ον που δόθηκε εκ Δημιουργού , είσαι & υπάρχεις ως υπήκοος ! αυτή η υπερπροσβλητική έννοια σου φτύννει κατάμματα ότι είσαι ένα σκουπίδι του ττενεκκέ του σαταν’α, αλλά επιμένεις να προσποιείσαι ότι δεν καταλάβεις άρα άμα δεν καταλάβεις δεν ισχύει ή και λαμβάνεις προάφεση ακαταλόγιστου , ποίον περιπαίζεις , Τον Θεόν ;

Υπήκοος σημαίνει είσαι υπό και ακούεις ήτοι κάνεις υπακοή ! Ο Θεός από την άλλη θέλει να κάνεις υπακοή μόνον σ αυτόν επειδή αυτός σε ποίησεν.

Το Τετραγράμματον όνομα Του Θεού είναι τα γράμματα Ι Α Χ Α & σε άλλη ανάγνωση το Ι Ε Χ Ε & σε άλλη Ι Η Χ Η & οι τρεις διαφοροποιήσεις της ελληνικής λέξεως εις τα εβραικά σημαίνουν ηχώ , ιαχή , ήχος , δεν είναι γιάννης και είναι γιαννάκης , το ίδιο είναι……..

Υπάκουος σημαίνει ακού ω και πράττω αυτόν που διατάσσεται από την ΙΗΧΗ ! υπήκοος σημαίνει το ίδιον και πριν , δεν υπήρχαν διαδίκτυα και τηλεοράσεις , και πολλοί εγγράμματοι , άκουες τον αξιωματούχο και έλεγες μάλιστακύριεδιατάξτε !

Λοιπόν , πού μείναμ ε ; το τα κέρματα που θα γίνουν υπερεβρό , από πέτρα & μέταλλον σε χαρτί & ηλεκτρονικόν , θα ε΄΄ιναι ο επί γης εγκόσμιος ιαχά ήτοι αντιιαχά , θα γίνουν όλα τα κράτη έναν , και θα απαιτεί όπως και τώρα υπακοή , θα πρέπει να γραφτείς στα κατάστιχα , πολύ λογικό , αφού ισχύει ήδη !

Τίποτα νέο , αφού & τώρα να μείνεις άγραφος , αν σχίσεις τα κρατικά έγγραφα , αν αρνηθείς το κράτος , συλλαμβάνεσαι , να γιατί σου λένε , συνλαμβάνεσαι για ανακριβείς ειδήσεις τώρα , δηλαδή όπως το παιδοβιαστής και παιδειοβιαστής το κάνανε παιδόφιλος και παιδειόφιλος , να γιατί όπως ήκουσα , ο βελόπουλος φωνάζει ότι στα βιβλία σχολείου παιδιών γράφει ότι ο πρωκτιξ έρως είναι ο καλλύτερος , αυτό θα το αναλ΄΄υσουμε αργο τερα .

Τίποτα νεότερο με μία μόνον διαφορά , έως τώρα κάναμε αυτό που στην κύπρο λέμε «αγοράζω τον καυκάν/καυγάν», δηλαδή πληρώνω κάτι παραπάνω για να εξαγοράσω τον παγαπότη , να τον γλυκάνω να μην με κατηγορεί και είναι με ύπουλα σ΄χεδια και προθέσεις στο μέλλον εναντίον μου και κάνω τον εχθρόν μου σκυλλάκι «φίλον» μου. Και η σκέψη μου τώρα μου έφερε γιατί ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε τον τούρκο τον ελέγχεις, του δίδεις ένα μπαξίσι και κάνεις τη δουλειά σου, τον εβραίο όμως όχι , …. Ο εβραίος εξαγοράζει δεν εξαγοράζεται , γι’ αυτό είναι τσιγγούνης & φειδωλός , το καταλαβαίνεις ; χαχαχαχα……………. Φυλάει για τα χρήσιμα. Και για σεβασμό ,, δεν σου δίδει , τίποτα , ούτε συμβουλή ειδικά συνβουλή !

Δηλαδή τώρα λέμε , πάρε & αυτό το έγγραφο πλήρωσε και τον τάδε φόρο , το λένε άλλοι από δειλία , άλλοι από δουλονομοτέλεια & άλλοι για να έχουν τα μέσα & τον χρόνο εκτός δικαστηρίων & εντός δικαστηρίων να προσεύχονται , για να έχουν χρόνο για Τον Θεόν !

Όταν έρθει ο κόμπος στο χτένι που λέγει και ο πρωταγωνιστής του Όμηρου , τότε ή πρέπει να κοπεί η τρίχα , ή να κοπεί η χτένα . ! δεν γίνετ’ αλλιώς ! πριν έρθ’ ο κόμβός εις την κτένα , όλα κυλάν ομαλά , όπως τώρα , έστω & αν τα μαλλιά είναι κάπως τρελλά , !

Βεβαίως η διαρκής υποχώρηση , φέρνει τον κόμβον εις το κτένι ……

Αλλ’ ούτως άλλως , θα ‘ρθει το υπερκάτος υπερεβρό ή νέα ταυτότητα είναι στο χέρι ή στο μέτωπο & έχει αυτά και αυτά τα χαρακτηριστικά , ήτοι πλήρης έλεγχος & πλήρης απαγόρευση απ’ όσα το υπεραιμοβόρο κράτος απεχθάνεται , όπως ο διάβολος το Λιβάνι , χαχαχαχα !

Και όταν η γης είναι γιομάτη pudshτηδες πως θα επιτρέπεται Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ; ΌΧΙ πως τα λέγω πρώτη φορά ,αλλά κάθε φορά με καινούργια έμφαση & επαλήθευση , ή μήπως δεν είδατε την έναρξη των χωμολυμπιακών παρισίων και τον μακρόν εσκεμμένα να φιλάει ομόpushτον του στα χείλη & δήθεν τους πήρε κρυφά ο παπαρίζου παπαράτσις φωτοgrafia ! αυτά αλλού για τα χαζά ενήλικα και ανήλια παραπαιδιά της παρανώμαλης παραπαιδείας ! διαβάζεις μία από την τελευταία ανωτέρας σφαίρας λογοτεχνία , κάνε την πλαστικοποίηση στο χαρτί , μετά θα βλέπεις άλλα & στο βουνό θα σου γρειαστεί !

Στους παριζίους παπαριτσίους παπαριζίους , η έναρξη είπε κάτω Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ πάνω η pushτοσατανοκοινωνία , αυτά που έλεγα δηλαδή και ήμουν «υπερ βολικ’ός!»………………………….

Αρνείσαι το κράτος θα σου πουν. Όχι θα πεις αλλά αρνούμαι το χάραγμα. Μα αυτή είναι η νέα ταυτότητα «ανθρώπου» θα σου πουν και τίποτ άλλον, ,μην παραν οείς ! και συ θα πεις όχι , αυτά είναι του αντίχριστου & τα λέγει στην αποκάλυψη &όλοι θα γελάσουν και θυμώσουν με σπαθί. Θα προσπαθήσουν να σε μετα νοήσουν εναντίον της ψυχής σου , να σ εξαγοράσουν , να σε δελεάσουν , να σε κολακέψουν και εάν δεν καϋλίσεις όπως η γκόμενα στο καμάκι , θα σε αποκεφαλίσουν : ! αυτό είναι όλο……..

Στην αρχή 3,5 θα αφήσουν να πάρουν τη ταυτότητα με χάραγμα όσοι μόνοι , πρώτοι οι pushτηες μέσω της οργάνωσης των θα ελέγχει τα πάντα και θα τάξουν στους αδαείς pushτηες ελευθερία ισότητα αδελφότητα αλά γαλλομασανοικά και χρηματάκι και άλλους βαθμούς πωλείτη που πωλεί τη ψυχή του , όπως κάνει η κίνα & προτείνει το μαζονάκι αρχικαθηγητής στο πανεπιστήμιο της αγίας πετρούπολης και θα τρέξουν τα νενάκηα κωθώνϊα να χαρακτούνε , άλλοι θα περιμένουν & τότε ο χάσων την υπομονή του άρχοντας του σκότους πεφωτεισμένος αντιχριστούλλης θα τους ρωτήξει θα πάρεις τη ταυτότητα ή να σου κοπεί πάσα επαφή με την πραγματικότητα μέσω κράτους και εμποδίων του κράτους , τουτέστιν ειδικώς ούτε αγοράζειν ούτε πωλείν άνευ αυτής. Πολλοί θα πούνε ΌΧΙ και τότε θα τους ξανάρωτήξει γιατί; ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΞΟΥΝΕ………..

Και τότε με μονοκονδυλιά Χαν Υπερτζιέκινξ θα τους πεις Τροφήν ή Χριστόν; Και όσοι στα δύσκολα πούνε ξανά ουχί θα καταδιωχθούν , άλλοι θα έχουν ήδη σκαπουλάρει στα όρη και παραρά παραλά και τότες θα γένει η μεγάλη μάχη Αγίων και μηαγίων ………………

Πριν , γένουν όλα αυτά θα έρθει με πολλήν στρατόν , από την ανατολή ο αντιχριστούλλης , αυτόν που αναφέρει η αποκάλυψη , αν θα είναι κινέζος με ερωτάς ; μπορεί να είναι ιάπων ή κατά ήμισυ θαϋλανδός και από έναν τέταρτον μόγγολος και φιλιππινέζος με παππού από το νεπάλ και γιαγιά από το θιβέδ και ο νοών ΗΔΗ ενόησεν !

4 εκατομμύρια θα τον φέρουν , 8 θα μείνουν αμέτοχα & απ’έξω από τη  συμφωνία , μόλις σφάξει τους Ηλία Ενώχ Ιωάννη στην πλατεία τα 4 εκατομμύρια θα τον καταλάβουν & θα τον αρνηθούνε , θα πουν ούτος ο υιός του σαταν΄’α ούχι ο μεσσίας σωτήρ & θα τους σφάξει. Άλλα τέσσερα θα φύγουν στην έρημον , η εκκλησία & άλλα 4 θα υποκύψουν στο χάραγμα και την υπό ταγήν πρώτιστοι ………………….

Τότε ποίος ξέρει πως , η εκκλησία γενικώς θα εκλυτρωθεί στην έρημο , από Θαύμα όπως τότες με τον άλλο φαραώ αντιμέτωπο με Θεό και μωυσή…… και καιρικές συνθήκες ασπούμε που τα ηλεκτρονικά και τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανούκια δεν θα μπορούν να κινηθούν στις αμμοθύελλες και υπέρμετρες ύψους και σφοδρότητας αμμοβολές μαζύ μ’ ανέμους και αλλόκοτα χρώματα για τα δρόουν δρομείς……..

Και θα γυρίσει ο δράκος κατ’ εναντίον πρωτίστως κύπρου & ελλάδος & όπου έχει γόνον χριστιανόν & ακόμη και οι αιρετικοί ευσεβείς θα καταλάβουν & όλοι θα είναι ΟΡΘΟ ΔΟΞΟΙ και όσοι αντέξουν και Μαρτυρήσουν ή ως τη λήξη δευτέρου ημιχρονίου Άγιοι τετελειωμένοι…

Και τότες θα φανεί ενώπιον Θεού & επί γης ποίος είχε περισσότερη τεχνητή και ποίος είχε περισσότερη φυσική νοημοσύνη που την ανάγαγε σε Θεία……………. Ενώ η τεχνητή ουδέποτε γίνεται Θεία , είναι στο άπειρον της τέχνης της εικονικής εικαστικής νεκρής νεκροφόρας επεξεργασίας & ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ !

Πηγ’ ο ιουδαίος να κάνει τον σχιστομμάτη ιουδαίο και έγινε ο ιουδαίος σχισττομμάτης και ο σχιστομμάτης ιουδαίος και καθένας ψεύτης και ψεύδεται , ότι είναι πνευματικώς απόγονος Υιουδέος…………….

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Πως θα έρθει με τη τεχνητή ανοημοσύνη το χάραγμα & θα δείξει το κράτος ταα δόγκια του…..”
  1. Προς βορρα να κοιτας..Δαν,καρολος(πατηρ),νταιανα(ελαφι/ασυνειδητο),γουιλιαμ(“χριστος”),χαρυ(“αντι”),κειτ(Ηρα/μαγισσα),george(γη),Charlotte(harlot/isis),louis(αντιχριστος)…Ελλαδα,διαδοχος Παυλος(Ιωαννης/ψευδοπροφητης)..γυρω στα 30κατι χρονια καλος αλλα μολις κατεβει ο λουις θα αναγκαστει να μας προδωσει..η Ελλαδα ειναι ο Αδης/καρδια και το Ισραηλ ο εγκεφαλος..η Αγγλια ειναι ο ασυνειδητος αιθερας που θα καψει τα παντα με φωτια.

  2. οι εκπεσοντες πεσανε το πασχα..αλλα δεν κατσανε στον αδη τον απαιτουμενο χρονο,διαλεγουν 12αδες τις γυναικες και τις βαζουν να κανουν τα παντα.. ειναι παγωμενοι σαν ερπετα και εχουν αποδεκτει μεσα τους οτι μονο αυτος ο δρομος υπαρχει,δηλαδη να τσιγκλας τον ασυνειδητο αιθερα(πατηρ) να πεταει φωτια και να κανει θυσιες συμβολικα (8,λουνα παρκ,βολος/βελες,καρλα,εμφανιση χωριου αλας,ευλογια πιθηκων) κλπ κλπ…Οτι μαλακια κανουμε καποιος αλλος την πληρωνει!

  3. Αλλα ολα αυτα δεν θα γινουν..δεν θα τραβηξει το πραγμα ως εκει.Μονο ο Αγιος Πορφυριος το ηξερε! Αρκει πιστευεις ενας ανθρωπος να τα παρει ολα πανω του ωστε να “συνειδητοποιησει” τον Θεο και να τον κανει να αλλαξει σχεδιο;;;(και οταν λεω ανθρωπος εννοω το Αγιο Πνευμα μεσα του)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *