16:33 - 06/08/2024

Πολλές αποκαλύψεις σε ένα μόνο άρθρο: H συνεργασία της Pfizer με τον ΣΥΡΙΖΑ, η στενή σχέση του Μπουρλά με τον Αλέξη Τσίπρα και την Όλγα Γεροβασίλη, η Λινού, ο Γεροτζιάφας, ο Πολάκης και οι χρηματοδοτήσεις!

Διαφημίσεις

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου 2023, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές του Μαΐου που οδήγησαν στην συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα. Ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει μία ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια μετά από την καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου σε βάρος του Νίκου Παππά. Στην ανάρτηση υπήρχαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες 15 δημοσιογράφων και τα ΜΜΕ της διαπλοκής είχαν βρει την κατάλληλη αφορμή ώστε αφηνιασμένα να απαιτήσουν την απομάκρυνση του Παύλου Πολάκη.

Ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος στο μεταξύ είχε ήδη συνθηκολογήσει με τμήματα της διαπλοκής που τον είχαν πολεμήσει λυσσαλέα, ενέδωσε στις πιέσεις ή βρήκε και ο ίδιος αφορμή και έθεσε εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη, για να βρεθεί τελικά, ο πρώην προκάτοχος του Στέφανου Κασσελάκη, αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου και να πάρει, αργότερα, πίσω την απόφασή του αυτή.

Σύμφωνα με το PERIODISTA.GR, καλά πληροφορημένες πηγές, πρόσωπα που γνωρίζουν ονόματα και διευθύνσεις και βέβαια ολόκληρο το παρασκήνιο, ισχυρίζονται ότι εκείνη η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν προσχηματική. Είχε βρει την κατάλληλη αφορμή για άλλους λόγους“Τον Παύλο Πολάκη ΔΕΝ τον διαγράφεις και δεν τον θέτεις εκτό ψηφοδελτίων”, έλεγαν και λένε εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα μυστικά της Κουμουνδούρου. Και προσθέτουν ότι ο Αλέξης Τσιπρας δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, απλά επειδή το απαιτούσαν τα ΜΜΕ. “Εδώ δεν τολμούσε να διώξει τους υπονομευτές”, προσθέτουν. Τότε;

Οι πηγές μας είναι κάθετες: “Ένας εκ των φαρμακευτικών κολοσσών που παρήγαγαν και διέθεσαν τα εμβόλια κατά του COVID-19 απαιτούσε το κεφάλι του Παύλου Πολάκη”. Και ο Αλέξης Τσίπρας ενέδωσε. Γιατί; Οι πηγές μας συνεχίζουν: Ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη είχαν και έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον επικεφαλής του συγκεκριμένο φαρμακευτικού κολοσσού. Σε βαθμό… παρεξηγήσεως”.

Ποιος είναι αυτός ο κολοσσός; Μήπως είναι η Pfizer

Στις 13 Ιουνίου 2024, πριν από λίγο καιρό δηλαδή, ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, είχε κάνει μία αποκαλυπτική ανάρτηση:

Ας αρχίσουμε σιγά, σιγά: Πόσο πολύ καλά γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας τον Μπουρλά της Pfizer (Σίγουρα περισσότερο από έναν απλό εγκάρδιο εναγκαλισμό και μία 15λεπτη συζήτηση σε καφέ στο Παγκράτι); Όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζει η Όλγα Γεροβασίλη για τις λεπτομέρειες.

Μετά τις εθνικές εκλογές του 2023, και ενώ αρχικά δεν το είχε προγραμματίσει, ο Αλέξης Τσίπρας ενέδωσε σε σκληρές πιέσεις και άγριο μπούλινγκ (Δείτε ΕΔΩ) προκειμένου να παραιτηθεί από την ηγεσία και να ανοίξει ο δρόμος για την Έφη Αχτσιόγλου. Τις πιέσεις τις είχε ασκήσει ο Νίκος Μαραντζίδης, πρώην συνεργάτης του, τον οποίο προσέλαβε στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Νίκος Μαραντζίδης είχε πει, μεταξύ πολλών άλλων κάτι πολύ σημαντικό στον Αλέξη Τσίπρα, στη συνάντηση στη βίλα στο Σούνιο, που καθόρισε τις εξελίξεις. Αυτό το κάτι είχε σχέση με την Pfizer, το οποίο είχε θορυβήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Κατόπιν της αναφοράς του Μαραντζίδη ο Αλέξης Τσίπρας είχε αντιληφθεί ότι το “παιχνίδι” είχε χοντρύνει και το είχε χάσει.

Αυτά θα μπορούσαν να εξηγούν και τη στάση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ την εποχή της πανδημίας, αφήνοντας τον απαραίτητο χώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα μεγάλα συμφέροντα στον χώρο της Υγείας, με τα οποία συνδέεται, να αλωνίσουν. Την ίδια εποχή, ο Παύλος Πολάκης “χαλούσε τη μανέστρα”.

Επεσήμαινε και αποκάλυπτε τα αίσχη στον τομέα της Υγείας που οδήγησαν στη διάλυση του ΕΣΥ και επέμενε στην ανάγκη χρήσης συγκεκριμένων φαρμάκων ώστε να σωθούν ζωές. Τότε στοχοποιήθηκε ως “αντιεμβολιαστής” στο πλαίσιο χυδαίας προπαγάνδας την οποία διαχέουν στην κοινωνία ακόμη και σήμερα δυνάμεις από το σύστημα Μητσοτάκη μέχρι το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς που συγκρότησαν οι αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Astrazeneca, η Λινού, ο Γεροτζιάφας και η Όλγα Γεροβασίλη

Από την εποχή της πανδημίας και του εμβολιασμού έχει περάσει καιρός. Αρκετός καιρός. Αλλά το λόμπι των φαρμακευτικών κολοσσών των οποίων τα σχέδια χαλούσε ο Παύλος Πολάκης δεν ξέχασε. Δυνάμεις που το εκπροσωπούν και στη χώρα μας κινητοποιήθηκαν με αντικειμενικό σκοπό να εξοντώσουν ηθικά και πολιτικά τον έντιμο (αλλά και όχι τόσο θαρραλέο) Παύλο Πολάκη.

Λίγο αργότερα από την παραλίγο απομάκρυνση του Παύλου Πολάκη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, την Αθηνά Λινού για την οποία είχε αναφέρει τα ακόλουθα σε ανάρτησή του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης:

Η Αθηνά Λινού έχει μακρά επιστημονική ιστορία.
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, κατέχει Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών και Υφηγεσία στον τομέα της Επιδημιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχει αναλάβει ακαδημαϊκές θέσεις μεγάλης διάρκειας και έχει διδάξει Επιδημιολογία, Προληπτική Ιατρική και Ιατρική της Εργασίας στη Μεταπτυχιακή Σχολή Mayo, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Minnesota και στο Πανεπιστήμιο Case Western Reserve. Από το 2004 είναι Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis.Είναι τιμή μας που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Αλέξης Τσίπρας και Αθηνά Λινού είχαν έλθει κοντά από την εποχή της πανδημίας. Λένε, ότι κύκλοι προσκείμενοι στο φαρμακευτικό λόμπι τους είχε φέρει κοντά. Δηλαδή η Pfizer απαίτησε να μπει η Λινού στα ψηφοδέλτια του Σύριζα.

Η Καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, είχε αφήσει εποχή όταν είχε αντιταχθεί με τις αποφάσεις έναντι της εισόδου στους Ιερούς Ναούς την εποχή της πανδημίας (γιατί είναι και γνωστή παπαδιά), αναφέροντας τότε ότι ο μέγιστος αριθμός των εννέα ατόμων για τις εκκλησίες δεν είχε συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή.

«Ο αριθμός 9 δεν συζητήθηκε στην επιτροπή. Δεν ξέρει κανείς πώς προέκυψε και από ποιον ούτε για τις εκκλησίες ούτε για τα σπίτια» είχε πει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για αυθαίρετο αριθμό και πολιτική απόφαση.

Μάλιστα, η ίδια είχε χαρακτηρίσει λογικό το αίτημα της Εκκλησίας να εισέρχονται στο ναό άτομα ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του ναού. Ήθελε συνωστισμό στους ιερούς ναούς η Αθηνά Λινού.

«Αν η πρόταση εισακουστεί και με την προϋπόθεση ότι οι πόρτες και τα παράθυρα των ναών θα είναι ανοιχτά, αλλά και οι λειτουργίες θα είναι σύντομες, τότε οι εκκλησίες μπορούν να λειτουργήσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων» είχε σημειώσει.

Οι κακές γλώσσες πάντως αναφέρουν ότι φαρμακευτικός κολοσσός είχε φέρει κοντά Τσίπρα και Λινού. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη. Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές του 2003, ο Αλέξης Τσίπρας είχε τοποθετήσει και έναν καλό φίλο της Λινού, τον καθηγητή αιματολογίας, αυτόν που μας έλεγε ναζι τραμπικούς και φασίστες, τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Πρόσφατα, τον Μάιο του 2024, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας συγκρούστηκε άγρια στον τηλεοπτικό αέρα με τον Παύλο Πολάκη. Τότε ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, «επιτέθηκε» στον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca και τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας. Να θυμίσουμε εδώ ότι τότε είχε ξεσπάσει σάλος για τις τραγικές συνέπειες του εμβολίου Astrazeneca. Πάντως ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στον Γρηγόρη Γεροτζιάφα είχε δηλώσει: «Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι».

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο Παύλος Πολάκης είχε δηλώσει:

«αν δείτε στο δικό σας κανάλι, υπάρχει εκπομπή στην οποία έλεγε -περίπου τον Δεκέμβριο – Ιανουάριο του 2020 και του 2021-, ακριβώς αυτά που έλεγα εγώ (…) μετά τον μαλώσανε και τον γύρισε τον σκοπό ο κύριος Γεροτζιάφας. Γιατί το εργαστήριό του στη Σορβόνη, χρηματοδοτείται από την Pfizer. Και προφανώς, τον απείλησε ότι θα του κόψει τη χρηματοδότηση και το γύρισε και αυτός στο “μοναδικό όπλο του εμβολίου”. Και “να πάρουν τα βουνά αυτοί που δεν εμβολιάζονται”. Και να λέει εμάς τραμπικούς φασίστες». Επειδή η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πάρα πολύ βαριά, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και συνέχεια σε αίθουσα δικαστηρίου, καθώς ευθέως ο Παύλος Πολάκης είπε ότι ο κύριος Γεροτζιάφας υπό την απειλή κοψίματος χρηματοδότησης από την Pfizer, άλλαξε επιστημονική άποψη. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, εάν όντως θα υπάρξουν μηνύσεις από την πλευρά του κυρίου Γεροτζιάφα, καθώς αργότερα ο Παύλος Πολάκης επανέλαβε την κατηγορία λέγοντας ότι «έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας, που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και κάποιους άλλους, να βγει και να μας πει εμάς, τραμπικούς φασίστες; Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι. Για να τελειώνουμε. Άντε μπράβο δηλαδή, γιατί πολλά ανεχτήκαμε. Γιατί εγώ όπως έχω περπατήσει σε αυτή τη ζωή, έχουν περπατήσει ελάχιστοι. Και δεν μπορούνε τα μηδενικά να μας λένε, ότι είναι οι κάποιοι. Εντάξει; Κι άμα θέλετε την κάνουμε και διά ζώσης την αντιπαράθεση. Με τους ελεεινούς ψευτοεπιστήμονες, της “καθαρής επιστήμης” και καλά. Τελικά από πίσω είναι τα φράγκα όλων των εταιρειών».

Είχε γράψει τότε, πριν την κόντρα με τον Γεροτζιάφα

«Αν σας πω ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ, αν σας πω ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ που τα πιάσατε από τις εταιρείες εμβολίων ,αν σας πω ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,δεν νομίζετε πως θα έχω δίκιο;;;;;(φωτο 1-2)
Όταν έλεγα πως έπρεπε να εμβολιαστούν οι άνω των 60 και οι ευπαθείς ομάδες, όταν έλεγα πως δεν έπρεπε να ανοίξει η πλατφόρμα για το ASTRA ZENEKA για όλες τις ηλικίες γιατί παρουσιάζει συχνά θρομβώσεις ως επιπλοκές ποιος είχε δίκιο ;;;;
Εγώ η οι Τσιόδρες ,οι Βασιλακόπουλοι και λοιπά ζαρζαβατικά του κήπου των ειδικών και των πρωινάδικων;;;;
Ποιος ήταν επιστήμονας; Εγώ η ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ;;;(φωτο 8-9) Ποιος έλεγε αλήθειες; Εγώ ή ο Μητσοτάκης που τόλμησε ο αριστοάχρηστος να με πει «αντιεμβολιαστή» επειδή επέμενα στη γνώση που πήραμε στη βασική ιατρική εκπαίδευση για τα εμβόλια;;; Ποιος ήταν αντικειμενικός;;

Εγώ ή οι πληρωμένες γραφίδες και μικρόφωνα που πέταξαν τόνους λάσπης εναντίον μου και με ελεεινολογούσαν γιατί είχαν μπει στο pay roll των φαρμακευτικών και των λιστών Πέτσα-Κικίλια-Πλεύρη κλπ κλπ ;;;;

ΥΓ1 :Δυστυχώς ούτε ο Συριζα κεντρικά τότε δεν με άκουσε!
Γιατί ο Ξανθός (που έκανε και το ASTRA «χωρίς αστερίσκους» και τον παίνευε ο ΑΣΧΕΤΟΣ Άδωνης φωτο 11) έλεγε μπούρδες και κατηγορούσε εμένα ως αντιεπιστημονικό.
Γιατί ο Ηλιόπουλος επαναλάμβανε την ψεύτικη επιστημονικά και γελοιότητα πολιτικά πως «είναι πράξη αλληλεγγύης της νεολαίας προς τους ηλικιωμένους ο εμβολιασμός»
Γιατί και ο Τσίπρας πίστευε πως υπάρχει «καθαρή επιστήμη» που πρέπει να την ακολουθούμε πιστά όλοι και να «βάζουμε πλάτη» και όχι κατευθυνόμενη γνώση από το κέρδος των πολυεθνικών του φαρμάκου!!

Έτσι ο Μητσοτάκης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ την πολιτική που είχε ως μοναδικό όπλο το εμβόλιο, χωρίς ΜΕΘ και Φάρμακα (μονοκλωνικά) και που τελικά οδήγησε σε 36.000 νεκρούς στην Ελλάδα ,πρώτη χώρα στη Δυτική Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού !!

Όλα εδώ αποκαλύπτονται και ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!
Ξεφτιλισμένα όντα της «επιστήμης»,της «δημοσιογραφίας» και της «πολιτικής»».

Μαντέψτε ποιο πρόσωπο είχε σπεύσει αμέσως να υπερασπιστεί τον Γεροτζιάφα στην κόντρα που είχε με τον Πολάκη. Μα, η Αθηνά Λινού. Για να λέμε, όμως, του στραβού το δίκιο, η ίδια είχε δηλώσει δικαιωμένη που είχε τηρήσει επιφυλάξεις για το εμβόλιο της Astrazeneca, αλλά, βλέπετε, υπάρχει και ο ανταγωνισμός των εταιρειών για τα εμβόλια. Σωστά; Ο φαρμακευτικός κολοσσός, ας πούμε, με τον επικεφαλής του οποίου συνδέεται ας πούμε ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη είναι άλλος, η Pfizer είναι διαφορετική εταιρεία.

Και μιας και αναφέραμε Όλγα Γεροβασίλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο συνέδριο, που η Όλγα Γεροβασίλη ήταν η αιχμή του δόρατος της εκτέλεσης του σχεδίου του Αλέξη Τσίπρα για πραξικοπηματική ανατροπή του Στέφανο Κασσελάκη, η Αθηνά Λινού είχε πάρει ξεκάθαρη θέση και είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

«Χάρηκα όταν άκουσα την συγκροτημένη ομιλία της Όλγας. Την Όλγα την ήξερα, είναι συνάδελφός μου και έχει αποδείξει την αξία της μέχρι σήμερα. Την παρατηρώ 8 μήνες στη Βουλή και την θαυμάζω όπως και σήμερα».

«Η συμπεριφορά της είναι σταθερή και ώριμη, ακόμα και όταν μιλάει με βουλευτές άλλων κομμάτων. Είναι ένα υπόδειγμα δημοκράτη, που μπορεί να συνεργαστεί με όλους. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να την ευχαριστήσω, γιατί είναι θυσία για εκείνη να είναι υποψήφια. Χρειαζόμαστε μια προσωπικότητα σαν την Όλγα», είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η Αθηνά Λινού για την Όλγα Γεροβασίλη.

Τα συμπεράσματα εναπόκειται στην κρίση του καθενός

Η Λινού, ο Αβραμόπουλος, ο Άδωνις και το κλάμα σε ζωντανή μετάδοση

Τις προάλλες η Αθηνά Λινού έβαλε, δήθεν, τα κλάματα στη Βουλή για να υπερασπιστεί την συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη – του υπουργού Υγείας δηλαδή – Αναστασία Πετρούλια, για ένα μπούλινγκ που ποτέ δεν έγινε. Ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε δημόσια ότι τα δάκρυα της Αθηνας Λινού ήταν ψεύτικα και η ίδια συμμετείχε σε μία στημένη ιστορία. Την ίδια εντύπωση – και να κάνει ο οποιοσδήποτε μία περιήγηση στα social media θα το διαπιστώσει εύκολα – έχει και η συντριπτική πλειοψηφία της εκλογικής και κοινωνικής βάσης ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η Αθηνά Λινού είχε εκφραστεί με πολύ θερμά λόγια υπέρ του μεγαλύτερου αλήτη της ΝΔ και υπουργού του Μητσοτάκη, προκαλώντας εντύπωση ακόμη και στα ΜΜΕ της διαπλοκής που στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ποιος ξέρει; Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξάλλου μιλά πάντοτε να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Pfizer και την υπερασπίζεται όσο μπορεί. Μπορεί και αυτό να είναι ένα από τα στοιχεία που ανεβάζουν τον Άδωνι στην εκτίμηση της Αθηνάς Λινού, η οποία, όπως λένε, έχει στενές σχέσεις και με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τα εμβόλια για την ΗΝ1, καθώς είχε παραγγείλει 16 εκατομμύρια εμβόλια. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη είχαν τεθεί υπό έλεγχο για αδιευκρίνιστα ποσά.

Οι αποκαλύψεις σύμφωνα με το PERIODISTA.GR, θα συνεχιστούν.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Κρατάμε τη μύτη μας…από την μπόχα! Για να μην κρατήσουμε κάνα ….αυτόματο
    και ξεκινήσουμε την καθαριότητα….

  2. αγνωστος 08/08/2024 @ 4:40 ΜΜ

    εκει στον συριζα ριξτε βενζινη και καψτε το ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΑ …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*